13

514 51 32
                                    

"Bir gün yüz yüze gelirsek eğer,
O zaman aç gözlerini."

Ne mutluydum ne mutsuz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ne mutluydum ne mutsuz. Günlerdir yaşadığım bu olaylardan sonra kendime gelebilmem çok zor olabilirdi, fakat yanımda olan kişiler sayesinde kendimi güvende hissedip rahat oluyordum.

O günden sonra aradan sadece 2 gün geçmişti, hala etkisi üzerimdeydi. Sabahın yüzüme vuran ışıkları beni rahatsız etmeye başlayınca kalkıp kalın perdemi çektim ve tekrar yatağıma yattım.

2 gündür sadece yatıyordum. Lisa bu durumdan ne kadar rahatsız olsa da yaşadıklarımı daha iyi anlayıp bana destek veriyordu. Yoongi ise... sadece iyi geceler ve günaydın mesajları dışında pek konuşmuyorduk.

Daha doğrusu ben konuşmuyordum, ne kadar konu açmaya çalışsada uykumun geldiğini söyleyip sözünü kesiyordum. Yaptığımın kötü bir şey olduğunu biliyordum fakat fiziksel olarak da etkileyen bu durumdan sonra hiçbir şey yapmak istemiyordum.

Tekrar kendimi uyumaya hazırlarken kapımın açılmasıyla kapattığım gözlerimi açtım. Gelen Lisaydı, kalın perdelerimi tekrar açıp gün ışığının beni rahatsız etmesine izin verirken yanıma uzandı ve konuştu.

"Bugün de yatmana izin vermeyeceğim Jennie." Dudak büzerek konuştuğunda gülümseyip ona tam döndüm ve kafamı hayır anlamında salladım. "Artık benimle doğru düzgün bile konuşmuyorsun, hadi ama yatarak geçecek mi zannediyorsun? Yeter! Kalk hazırlanıyoruz." Lisa cırlayarak beni yatağımdan kaldırmaya çalışırken hala direnmeye devam ediyordum.

"Hayır Lisa lütfen izin ver biraz daha uyuyayım." "Olmaz Jennie, yeni kıyafetler almam lazım alışveriş merkezine gidiyoruz." Büyük bir derin nefes verip yerimden kalktığımda elini çırptı ve odadan çıktı. Ne kadar gitmek istemesemde kalkmanın zamanı gelmişti.

Sıcak bir duş aldıktan sonra üzerime kıyafetlerimi giydikten hemen sonra saçlarımı kuruttum ve makyaj yapma ihtiyacında bulunmadan yatağıma oturup telefonla ilgilenmeye başladım. Yoongi den gelen Günaydın mesajı ile gülümseyip ona yanıt verdim.

Jennie: Günaydın./13.08

Jackson 'dan gelen mesaja göz devirerek kendi kendime onu taklit ettim. "Bogondo poydos." O gün neden geç geldiğini sorduğumda geç gelmediğini, ama gelince beni bulamadığını bu yüzden de gittiğini söylemişti. Ona olanları elbette anlatmamıştım. Sonuçta iş dışında bir arkadaşlığımız yoktu, sonuç olarak buna da gerek yoktu.

Lisa nın aşağıdan bana seslenmesi ile yerimden kalkıp çantamı ve montumu aldım ardından aşağı inip o sıkıcı ama bir yandan da Lisa olduğu için eğlenceli olan alışveriş merkezine yol aldık.

Aradan geçen saatlerin ardından kolumdaki saate baktım ve gördüğüm şeyle gözümün birden açılmasıyla beraber Lisa ya dönüp konuştum. "6 saat Lisa, 6 saattir sadece elimizde olan bu küçük şeyleri aldık." "Bunlar ev için gerekli olan şeyler bir kere canım, tabi sen bilmiyorsun." Göz devirdiğimde olduğum yerde durdum ve tekrar Lisa ya baktım. "Cidden yoruldum artık eve gidelim lütfen." Lisa benim gibi göz devirerek kafasını salladı ve çıkışa doğru yol aldı.

A Dream That Will Not HappenWhere stories live. Discover now