14

488 49 17
                                    

"Şimdi, acının ormanından geçiyorsun."

Şarkı bitti, gece bitti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Şarkı bitti, gece bitti. Yüzüme bakarken usulca, gözlerimi kapayıp bu anın sonsuza dek sürmesini diledim. Alınlarımızı birbirinden ayırıp gözlerime baktı tekrar, bakmasaydı öyle içten bir şekilde. Bilmiyordu ki karşısında ölmeye hazır bekliyordum.

Nefes alış verişlerim istemsizce hızlandığında biraz daha uzaklaştı benden ve o sihirli sözcükleri dile getirdi. "Çok güzelsin Jennie. Bakmaya kıyamadığım kadar güzelsin." Gülümsedim, gülümsedi. Ne diyeceğimi bilemediğimden birbirimize öylece baktık. Bundan sonra ne olurdu bilmiyorum ama kalbimin artık bu adam için farklı attığını hissediyordum.

Üşüdüğümü hissediyordum ama bir şey yapmıyordum. Yanımda oluşu fiziksel olarak olmasa bile kalbimi ısıtmaya yetiyordu. Hala bakışmaya devam ederken duyduğumuz ses ile kafamızı o yöne çevirdik.

"Tanrı aşkına bu sitede tek yaşlı kişi ben olduğum için bazen lanet edebiliyorum. Çimenlere kaç defa basıp yatmayın diyorum oysa ki." İkimizde birbirimize bakıp kıkırdadığımızda karşımızda ki yaşlı kadın hala söylenmesine devam ediyordu ki Yoongi ayağa kalkıp ondan özür diledi. Bende aynı şekilde ondan özür dilediğimde kafasıyla bizi onayladı ve ardından konuşmaya devam etti.

"Ne iş pişirdiğinizi anlamadım değil, hadi çifti kumrular evlerinize." Yanaklarımın kızardığını hissettiğimde gülüp arkamı döndüm ve ellerim ile oynamaya başladım. Yoongi'nin gülüşünü duyduğumda o da benim gibi arkasını dönmüştü. Bana baktığını gördüğümde hızlıca konuştum. "Hava çok soğudu artık eve gideyim, kendine iyi bak." Deyip oradan uzaklaştığımda arkamdan hala gülümsediğini hissediyordum. Ve o huzur dolu sesi kulaklarıma ulaştığında bende onun gibi gülümseyip yürümeye devam ettim. "İyi geceler Jennie, sende kendine iyi bak."

Eve geldiğimde derin bir nefes verip kendimi koltuğa atmıştım. Ellerimi yanaklarıma koyup kendi kendime gülmeye başladım. Şaka gibiydi. Hala gülmeye devam ederken kendimi koltukta dans ederken bulmuştum. Ayaklarımı bir yukarı bir aşağı indirip duruyordum. Tüm olanları unutmuş sadece az önce yaşadığım şeylerin her saniyesini aklımdan geçiriyordum.

Ellerimi yanaklarımdan indirip kalbime götürdüğümde olduğundan fazla hızlı attığını hissettiğimde gülmeye devam ettim. Bu adam kalbime iyi gelmiyordu.

Saate baktığımda geç olduğunu farketmemle beraber odama gittim ve rutin işlerimi halledip kendimi yatağa attım. Zorla da olsa uyumalıydım, yarın işim olabilirdi. Bu yüzden kendime bir alarm kurup uykuya daldım.

09.07

Alarmımın 5. Defa çalışıyla beraber kalkıp bir süre hayatı sorguladım. Uykumdan zorla uyandırılmak en nefret ettiğim şeydi ve bu lanet alarm susmadan çalıyordu. Ayağa kalkıp rutin işlerimi hallederken aklıma gelen dün gece ile beraber tekrar dudaklarıma güzel bir gülümseme kondurdum. Dünle beraber hayatıma daha sakin bir sayfa açabilirdim belki de, bu yüzden modumu yüksek tutup kendimi sıcak bir duşa attım.

A Dream That Will Not HappenWhere stories live. Discover now