15

475 53 18
                                    




"Burası benim yerim ve ben tehlikeliyim."

"Çok özlemişim seni Lalalalisa

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Çok özlemişim seni Lalalalisa." yemek masasında oturmuş Taehyung un kaç saattir bitmek bilmeyen cümlelerini dinliyorduk. Lisa yerinde rahatsızca kıpırdanırken ona umutla baktım ve artık bir şey söylemesini istedim. "Evet Taehyung bizde seni özledik fakat biraz daha az konuşursan hepimiz için en iyisi olmuş olur." Zorla da olsa gülümseyerek bana baktığında ben de onu onaylar gibi sallayarak Taehyung'a baktığımda biraz bozulmuşa benziyordu.

"Pekala kızlar son kez bir şey demek isterim." "Söyle?" ağzındaki lokmayı yutup gözleri ikimizin arasında gezinirken konuştu. "Yeni geldim ya hani, belki kısa bir süreliğine buradayım ama çevremi tanımak istiyorum. Bakarsınız evi de bu tarafta tutarım. Yani demem o ki bir parti düzenleyelim diyorum. Siz ne dersiniz?" söylediklerini dikkatle dinledikten sonra olumsuzca kafa salladım. "Hayır hayır olmaz, partideyken canavar oluyorsun Taehyung buna göz yumamam." Lisa ya baktığımda ise boğazını temizleyerek konuştu.

"Aslında fena olmaz Jennie, hem bir partiye katılmayalı uzun zaman olmuştu. İkimiz içinde zor zamanlar geçirdik bu biraz kafa dağıtabilir." söyledikleri ne kadar benim içinde doğru görünse de Taehyung un partide kötü bir şey yapma olasılığı aklıma gelince deli oluyordum. Fakat sanırım ikisi de ben reddetsem de ikna edecek gibi durduğundan kafamı sallayıp onayladım. Taehyung sevinçle ayağa kalktığında dış kapıya doğru ilerledi. "Ben herkese haber vereyim mükemmel bir gece bizi bekliyor. Sizde hazırlık falan yapın gelirsem yardım ederim." alaylı ses tonuyla konuşup göz kırptıktan hemen sonra evden çıkmıştı.

Lisa ile birbirimize bakıp güldüğümüzde elime telefonumu aldım ve Yoongi 'e mesaj attım.

Jennie: Bu akşam parti var ,Jungkook ile beraber sende gel./14.45

Yoongi: Olur geliriz tabi. Akşam görüşmek üzere Bayan Kim./14.56

19.07

Akşam olmuş tek tük gelen misafirlere gülümseyerek içeri geçmelerini sağlıyordum. Akşama kadar çok yorucu olan hazırlama serüveninden sonra nihayet parti başlamıştı. Taehyung yanında ki iki kızla beraber yanımıza gelip gülümseyerek konuştu.

"Rose ve Jisoo ile tanışıyor musun kızlar?"  Lisa umursamazca kafasını sallayıp tekrar başını kapıya çevirdi. Beklediğimiz kişiler kesinlikle Jungkook ve Yoongi di. "Kimleri bekliyorsunuz siz öyle?"  Kafamı Taehyung' a çevirdiğimde göz devirerek yanıtladım.

"Yoongi ve Jungkook." Dudaklarını kıvırdığında tekrar konuştu. "Yoongi ile tanıştım fakat Jungkook kim bilmiyorum."  Lisa hemen söze atıldığında istemsizce kıkırdadım. "Erkek arkadaşım Taehyung seni onunla tanıştırmak için sabırsızlıkla bekliyorum."

Yüzünün bozulduğunu gördüğümde onun için nedensizce birkaç saniye üzüldüm. Lafı fazla uzatmamak amacıyla oradan uzaklaşıcağımız sırada Taehyung ve iki kızın gittiğini gördüğümüzde olduğumuz yerde kalmaya devam ettik.

A Dream That Will Not HappenHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin