-7-

355 46 2
                                    

Her insan değişir

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Her insan değişir.

***

Çok hızlı hareketler. Belki insanüstü değil ancak normalden çok daha üstün olduğu bariz. Eğitim almış. Çok iyi birisinden eğitim almış.

Batman koşmaya devam etti. Bir süredir Red Hood'u takip ediyordu ve izini ancak küçük saniyelerle kaybetmemeyi başarıyordu. Uzun bir yol geçmişti ve kırmızılıyı iki uyuşturucu tacirini daha öldürürken bulduğunu neredeyse unutmuştu.

Adamın hareketlerini inceliyordu, ama birkaç adım attığında bu sefer takip ettiği adamı göremedi. Hızlıca etrafını taradı. Nightwing'in spesifik bir şey söylemesini bekledi ancak genç adamın tek söylediği ''Ortadan kayboldu.'' İdi.

Şehrin o sessizliğiyle nefesini tutmuş ve avantaj için rahat durmaya çabalarken ani bir hareketle hızla geçip yanağını kesen bıçaktan uzaklaşmaya çalıştı. Sonra da duvara saplanan şeye yaklaştı. Bir bıçak değildi. Öyle ki bir an şaşkınlık her yerini sarmıştıç

Kendisine ve yanında olanlara özgü yarasa şeklinde keskin ve özel malzemeden yapılmış baterang'ı duvardan çıkardı. Ve etrafına bakındı ancak Red Hood'u bulamadan tekrar yere düştü.

''Seninle savaşmayı özledim Batman.'' Yüzüne sert bir yumruk aldı. Gözlerini açtığı saniyelik anda Red Hood'u gördü ancak adam bir yumruk daha attı. ''Ya da ne demeliyim? Bruce?'' Batman bir an duraksadı. Fakat sonra ki yumruğu tutup kırmızı maskeli adamı diğer tarafa atarak ayağı kalktı.

''Nasıl?''

Hood dikleşti ve kibirli bir duruşla ''Sandığın kadar iyi değilsin.'' Dedi. Çakan şimşeğin ışığı her yeri aydınlattı. ''Ve ilkelerinde sandığın kadar doğru değil.'' Gök yarılmışçasına ses ışığı takip ederken ikisi bir süre daha hareket etmeden durdular. Bruce ne yapacağını düşünüyordu. Ne yapabilirdi? Karşısında ki belli ki çok şey biliyordu ve yaptığı işte çok iyiydi.

''Gotham'ın artık sana ihtiyacı yok.'' Dedi Red Hood ve çıkardığı bıçakla hızlıca Batman'a doğru koşmaya başladı. Ancak ona ulaşamadı, Nightwing havadan süzülerek üstüne atlarken, geriye çekilmesi ve düşmekten kaçınması gerekmişti. Bir an yine üçü öylece durdu. Fakat Hood yine saldırıya başladığında daha önce olduğundan çok daha hızlı ve çevikti.

Üç maskeli adam yakalanamayan hızda birbirlerine hamleler yaparken saliselik hatalar yere düşmelerine ve yaralanmalarına sebep oluyordu. İki kişi olmaları Red Hood'a karşı bir avantaj sağlamamıştı. Kırmızı maskeli adam sanki dövüş tekniklerini ezbere biliyormuş gibi kendini savunuyor, boşlukları da aynı şekilde bulup atağa geçiyordu.

Kırmızılı iki takla atarak geriye gittiğinde binanın hemen ucunda durdu. Gözlerini kıstığı görüldü sadece. Eli kemerine gitti. ''Böyle çok sıkıcısınız.''

The Artist | Bruce WayneHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin