-12-

286 44 29
                                    


-Son Kahkaha- Part

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


-Son Kahkaha- Part.2

Suç sokağı boştu.

Bruce, Jason'u bulduğu günü hatırladı. Yine kolayca araba güvenliğin aşmış, bat mobilin parçalarını çıkarıyordu.

Yetenek ve en önemlisi cesaret isteyen bir hamleydi. Ama zaten sarhoş bir baba, kaybolmuş bir annenin evladı olarak, Jason'nun korkacağı bir şey yoktu. Çünkü kaybedebileceği bir şey yoktu.

Onu görüp parçaları çıkarışına hayran olduğunu hatırlıyordu. Sonra onu alıp, gece şehri en güzel haliyle gösteren tepelerden birisinde, beraber hamburger yemişlerdi.

Batman'nin rahat davranabildiği, gerçekten iyi hissettiği nadir anlardandı.

Ve şimdi yine her şeyin başladığı yerdeydi.

Her şeyi bitirmek istediği yerde.

Karşısında düşman kesilmiş oğlu, öldüğünü sandığı oğlu, kırmızı maskeyle ve silahlarla kuşanmış bir şekilde ona bakıyordu.

Bu anın gerçekleşebileceğini hiç düşünmemişti.

Ürkütücü derecede isminin söylenişini duydu. ''Batman, Batman, Batman...'' İsim adeta telkinle ve nefretle fısıldanıyordu. Tek bir mimik oynatmadı, yağmurun altında dik ve hareketsizce duran kızıl maskeliye baktı.

''Gelebilmene sevindim.'' Sokakta sırf yağmurun sesi yankılanırken bir an ikisi de hareketsizce durdu. ''Batman'nin doğduğu yer, ilk tanıştığımız yer.''

Bruce, bir an annesinin yere dağılan incilerini anımsadı. Babasının yerde, yağmurla bir olan kanını anımsadı. Küçük bir çocuk olarak iki ebeveyninin arasında duruşunu, içinde ki hüznü. Nefreti.

''Ve şimdi her şey bitiyor.'' Batman iğrenerek kaşlarını çattı. ''Florence nerede?'' dedi tereddüt etmeden. Tüm bu olanlar kadından çok daha büyüktü. Onu bu oyunun içinde tutamazdı. Yine de Red Hood hareketsizce durdu. ''Bu binalardan birisinde.'' Bruce Wayne'nin ifadesini taramaya çalıştı. ''Çok yakın arkadaşın Joker ile birlikte.'' Yanağının sinirle seğirişini izledi. ''Bu gece ikisinden birisi ölecek.''

Eli ceketinin içine girerken saldırmaya hazırlanan yarasaya güldü. ''Beni durdurmaya çalışabilirsin.''

Ve zaman bırakmadan Batman'a küçük batarangları atıp atağa geçti, Batman yeteri kadar hızlıydı ve kaçıp Red Hood'a eline geçeni atacak kadar çevikti. Ancak Red Hood'ta aynı şekilde kaçmıştı.

İkisi de aynı şekilde eğitilmişlerdi, ve birbirlerinin hamlelerini fazla iyi biliyorlardı. Batman, Red Hood'un ayaklarına dolaması için ip attı, adam zaman bırakmadan kesti. Ona yine yaklaşırken hızlı bir yumruk attı, ancak Red Hood yine engelledi.

The Artist | Bruce WayneWhere stories live. Discover now