105 | @Busenur_56

119 7 0
                                    

Efsanevi Meydan Okuma Kazananı: Busenur_56

1- Bize kendinizi birkaç cümle ile anlatır mısınız?

Ben soğukkanlı ama hayvanlara karşı aşırı sıcakkanlıyım. Hem yazar, hem jerrah olmak istiyorum. 

2- Wattpad'de hikaye yazdınız mı/yazıyor musunuz? Yazıyorsanız/yazdıysanız isimleri ve konuları nedir, kısaca bahseder misiniz?

Hikaye yazıyorum,yazdım. 

KAYIP ORMAN Adlı bir masal yazıyorum. Bir ormanın zalim bir hükümdarı var. Bu hükümdar ormanı bir kutuya hapsetmiş. Nadya isimli bir çocuk bu ormanı kurtarmaya çalışıyor. 

 PERİLER ÜLKESİ PERİLER ÜLKESİ'NDE BİRÇOK CANLI YAŞAMAKTADIR. SATİRLER, GOBLİNLER, SİRENLER, MİNOTAR VE DAHA FAZLASI VAR. BU KİTABIMDA PERİLERİN YAŞADIĞI MACERALAR ANLATILIYOR. 

 HİT GİRL Bugüne kadar hep kötülerle savaşmış olan, Süper Kahraman ama aynı zamanda bir çocuk olan kızın hikayesi. 

 ÜÇ GÖZLÜLER Akıl sağlığından şüphe edilen bir adam sürekli olarak "ARADIĞIN CEVAP, ARKA BAHÇEDEKİ SANDIKTA!" Diye bağırıyor. Bu sırada da evine yeni taşınmış olan Dilan'ın evine Esin geliyor ve Esin geldiğinindrn beri tek bir noktaya odaklanıyor. Esin gittikten sonra Dilan, Ersin'in baktığı yönde bir kolye olduğunu görüyor ve bu kolyeyi eline alınca bileğinde bir damga oluşuyor:Üç nokta. O günden sonra Üç Gözlüler Dilan' ın peşini bırakmıyor. Dilan ise bu sefer adama inanıyor ve sandığı açıyor.Bu sandığın içinde de bir gizemi çözücek şey var...   

3- Hikaye yazdıysanız yazarken size ilham veren şey nedir veya nelerdir?

Yazarken ilham veren şey genellikle şarkılar oluyor. Şarkının herhangi bir cümlesi veya bir sözü bana ilham veriyor. Birde ben genellikle hikayelerimi dışarıda yazarım. Duyduğum herhangi bir şey bana ilham verebiliyor. 

4- Efsanevi Meydan Okuma'da seçtiğiniz ünlünün özel bir anlamı var mı? Neden onu seçtiniz? Onunla ilgili bir hayran kurgu hikayesi yazmak ister miydiniz?

Aslında bir Harry Potter hayranıyım. Ve Hermonie çok hoşuma giden bir karakter. Bu karakteri canlandıran kişi Emma Watson. Bu yüzden seçmiştim. 

5- Diyelim ki Efsanevi Meydan Okuma'daki sorularımızdan biri gibi bir ünlüyle karşılaştınız veya ondan bir mail/mesaj aldınız ya da sizi canlı yayına aldı. Ne yaparsınız? Ona neler dersiniz?

İlk önce tüm hayranlarının canlı yayına katılmasını beklerim. Yani belli bir kitle olsun. Daha sonra da her şeyi açıklarım. Ve elimde olan kanıtları gösteririm. İşten de atılsam tüm dünyaya doğruları söylediğim için gurur duyarım. 

6- Hayran kurgu dünyasını nasıl tanımlarsınız?

Bence gayet güzel. Yani hayranı olduğunuz kişiyi kendi fikirlerinizle değiştirebilmeniz muhteşem bir şey. 

7- Sizce hayranlık/fanlık nedir?

Bence hayranlık, bir ünlüye düpedüz bağlanmak değildir. Ona düpedüz bağlanmak bana göre esirliktir. Ve kalpten sevmektir. Gösteriş olsun diye sevmek değildir. 

8- Hangi türleri okumayı seversiniz? Neden?

Ben genellikle gizem/gerilim okumayı severim. Çünkü gizemleri çözmeye bayılırım. 

9- Wattpad'de severek okuduğunuz bir hayran kurgu yazarı ve takipçilerimize önerebileceğiniz bir hikayesi var mı? Varsa lütfen kullanıcı adını da belirterek söyler misiniz?

Beyzaalkoc 'un tüm kitapları diyebilirim. Özellikle de bu karantina günlerinde, KARANTİNA Adlı eserini okumalarını tavsiye ederim. 

10- Balkon konuşmanızı yapabilirsiniz.

Öncelikle hepinize iyi günler. Zor bir dönemden geçiyoruz ve bu dönemde evde kalmamız bizim için en iyisi. Bu sıkıcı günlerde Wattpad'in de bizim yanımızda olması beni çok mutlu etti. Umarım sizi de ufak bile olsa mutlu etmiştir. Aslında ben hayatımda hiç balkon konuşması yapmadım. Yani ne diyeceğimi bilemiyorum. Umarım aramızdan çok iyi yazarlar çıkar.İYİ GÜNLER Wattpad kullanıcıları.Ve teşekkürler WATTPAD 

Hayran Kurgu RöportajlarıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin