108 | @meyus-0

158 14 14
                                    


Efsanevi Meydan Okuma Kazananı: @meyus-0

1- Bize kendinizi birkaç cümle ile anlatır mısınız?

Adım Sena, 19 yaşındayım. Kendi iç dünyamla yaşamayı seven biriyim. Gerekli gereksiz bir sürü takıntılarım var. Genellikle ruh hali çabuk değişen biriyim. Çabuk sinirlenir, çabuk pişman olurum. Oldukça sıradan bir insanım :) 

2- Wattpad'de hikaye yazdınız mı/yazıyor musunuz? Yazıyorsanız/yazdıysanız isimleri ve konuları nedir, kısaca bahseder misiniz?

Wattpad'de hikaye yazdım ve hala da yazıyorum. İsimlerine gelirsek Frezya; Muğla - Akyaka'ya geçen bir mahalle hikayesi. Aile önemini, arkadaşlıkları, hayalleri ve gerçek sevgiyi konu etmeye çalıştım :) ikinci kitabım da Aşka Düşüş : Lavinia; Ankara'dan Giresun'a giden karakterimizin üniversite hayatını anlatıyor. Genel olarak kendi yaşadığım deneyimleri konu etmeye çalışıyorum :) ve diğer kitabım da Aylar Olmuş; anonim yoluyla sevdiği çocuğa ulaşmaya çalışan bir genç kızın hikayesi. 

3- Hikaye yazdıysanız yazarken size ilham veren şey nedir veya nelerdir?

Genel olarak yaşadığım ve gördüğüm şeyler. Mesela arkadaşlarımla vakit geçirirken konuştuğumuz bir konu ya da tek başıma şarkı dinlerken onun sözleri veya da dizi izlerken esinlediğim olaylar :) 

4- Efsanevi Meydan Okuma'da seçtiğiniz ünlünün özel bir anlamı var mı? Neden onu seçtiniz? Onunla ilgili bir hayran kurgu hikayesi yazmak ister miydiniz?

Evet özel bir anlamı var. Çoğu kitabımı onun şarkıları sayesinde yazıyorum. Sesi bana hem huzur hem de ilham veriyor. 

5- Diyelim ki Efsanevi Meydan Okuma'daki sorularımızdan biri gibi bir ünlüyle karşılaştınız veya ondan bir mail/mesaj aldınız ya da sizi canlı yayına aldı. Ne yaparsınız? Ona neler dersiniz?

Çok heyecanlanırım muhtemelen. Biraz kekeliyebilirim bile. Ona öncelikle teşekkür ederim çünkü bana hissettirdiği hisler özel ve önemli. Sonra yaşadığım şehire konser ne zaman verecek onu sorarım, bol bol ekran kaydı alırdım :) 

6- Sizce hayranlık/fanlık nedir?

Bir sanatçının, kişinin yaptığı her işi takip edersiniz. Ona yapılan haksızlığı kendinize yapılmış sayarsınız. Oyuncuysa bütün Dizi ve filmlerini izlersiniz. Müzisyense her şarkısını dinler, ezberlersiniz :) 

7- Hangi türleri okumayı seversiniz? Neden?

Ben genellikle polisiye ve Hayran Kurgu okumayı seviyorum. Polisiye kitapları bende heyecan ve atraksiyon hislerini veriyor, o yüzden de okuması eğlenceli oluyor. Hayran Kurgu da sevdiğim ve fanı olduğum insanların kurgularını görebiliyorum, okuması zevk veriyor :) 

8- Wattpad'de severek okuduğunuz bir hayran kurgu yazarı ve takipçilerimize önerebileceğiniz bir hikayesi var mı? Varsa lütfen kullanıcı adını da belirterek söyler misiniz?

Evet var. jisakura kitabın adı da 'Treat You Better | jjk' herkese tavsiye ederim :) 

9- Balkon konuşmanızı yapabilirsiniz.

Öncelikle çok teşekkür ederim röportaj için. O kadar heyecanlıyım ki diyeceklerimi tam toparlayamıyorum kusuruma bakmayın. Yazmayı seviyorsanız hiçbir şey size engel olamaz bunu unutmayın.

Hayran Kurgu RöportajlarıWhere stories live. Discover now