65.

2.3K 206 19
                                    

Ahogy azt Taehyung kérte, nem öltöztem ki túlságosan a bulira, amire este elmentünk végül. Egy sima, fekete farmerben voltam és egy rövidebb, narancssárga pólóban, aminek az alja éppen, hogy súrolta a nadrágom tetejét. A hajam ugyanúgy összefogva maradt, mint nap közben és a sminkemet sem toltam meg túlságosan. Nem nagyon voltam elragadtatva a társaságtól, nem akartam én senkinek sem feltűnő lenni. A legjobb az lett volna, ha oda megyünk, én leülök egy pohár itallal, Taehyung odamegy beszélgetni az ismerőseihez, engem mindenki békén hagy, aztán mehetünk haza.

- Kérek két percet, hozok valamit inni - Simogatta meg a hátamat Taehyung. - Alkoholos vagy mentes?

- Lepj meg - Mosolyogtam rá. - De ne fulladjak meg tőle és ne kössek ki a detoxban.

- Értettem! - Nevetett fel és egy gyors puszit nyomott a homlokomra. 

Elmosolyodtam és boldog voltam, hogy itt sem hagyja ki a puszikat és az érintéseket, holott valahol fel voltam rá készülve, hogy visszacsöppen a jeges, barom énjébe a haverjai társaságában. Vettem egy mély levegőt és azonnal eluralkodott rajtam a kellemetlen érzés. Nem ismertem senkit, nem tudtam odamenni senkihez, ráadásul nagyon nem egy súlycsoportnak tűntek velem. Ahogy körbe néztem, mindenki kezében műanyag poharakat láttam és kisebb csoportokba verődve beszélgettek és táncoltak az egyre hangosodó zenére. A srácokon mind bőrdzseki volt, aki pedig már levette, azokon fekete póló. A lányok vagy miniruhában voltak vagy nem sokat sejtető felsőkben, apró pántokkal és vékony anyaggal. A hátsó zsebembe tettem a kezem, hogy ne lógjon mellettem esetlenül és a derekammal a kis szekrénynek támaszkodtam, ami épp mellettem volt.

- Eltévedtél? - Lépett mellém egy lány mosolyogva és miután rám pillantott, ivott a poharából és ő is a nappaliban lévő seregre vitte a tekintetét.

- Nem - Köszörültem meg a torkom idegesen, hiszen nem tudtam, hogyan is szóljak hozzá. - De nem igazán az én társaságom.

- Azt látom - Nézett végig rajtam egy másodperc alatt.

Én nyeltem egyet és éreztem, ahogy elönt a forróság és a tehetetlenség, ahogy kirekesztve éreztem magam.

- Meglepett, hogy van rajtad ruha - Mondta ismét. - Épp ezért lógsz ki.

- Akkor nem bánom, hogy nem vegyülök - Sóhajtottam. 

- Yuqi vagyok - Nyújtotta a kezét a lány végül.

Én meglepődtem, de sietve előszedtem a zsebemből a kezem és megráztam az övét.

- Yuri - Mutatkoztam be. - Te is eléggé fel vagy öltözve - Tettem egy észrevételt, hiszen most, hogy megnéztem magamnak, rajta is fekete, szaggatott farmer volt és egy pulóver, habár rövidebb volt és látni engedte a hasát.

- Nem akarom megdugatni magam feltétlenül, szóval - Megvonta a vállát és halkan felnevetett. - Mit keresel itt? Nem láttalak még a társaságban.

- Nem is volt szándékomban - Sóhajtottam. - Mármint, nem hogy megsértselek vagy valami, nem ismerek senkit, szóval.. - Mentegetőztem gyorsan. - Na mindegy, úgyse jövök ki jól már ebből - Legyintettem.

Yuqi felnevetett és ivott még egy kortyot a poharában lévő italból. 

- Ha nem lenne motoros pasim, én sem lennék itt, hidd el - Nyugtatott. - Te kivel vagy?

- Taehyung - Feleltem mosolyogva. - Kim Taehyung.

- Ne basszál fel! - Vigyorodott el és most már teljes testtel felém fordult, én pedig egy kicsit megijedtem és mind a két kezemet magam elé tettem, ha védekeznem kellene. - Hány éves vagy?

- Huszonhárom - Feleltem.

- Suli?

- Egyetemre járok - Válaszoltam megrökönyödve a hirtelen kérdéseitől. - Ahová Taehyung.

- Végre, bassza meg! - Nevetett fel. - Normális nő!

Halkan felnevettem és értetlenül bámultam rá. 

- Traktálod a nőmet? - Jelent meg hirtelen Taehyung mellettünk és átnyújtott egy poharat, amiben narancslének tűnő dolog volt, de nem bíztam semmit a véletlenre, előbb beleszagoltam, minthogy kortyoltam volna. - Ne higgy el neki semmit, nem történt meg, nem úgy volt és ott se voltam! - Sorjázta Taehyung, közben a poharával rámutatott Yuqi-ra.

Én felnevettem és megingattam a fejem és végül ittam az enyhe alkoholos ízű gyümölcsléből. 

- Ne rám kenjed, én csak bemutatkoztam! - Mutatott vissza a férfire a lány.

- Szép, egy percre hagylak magadra és máris összeszedsz egy ilyet - Forgatta meg a szemét Taehyung, miközben lenézett rám, de a szája mosolyra állt. 

- Ilyet? - Ütötte meg játékosan a mellkasát a lány. - Én jelentem az értelmiséget a társaságban, te motoros légy! És amúgy örülök, hogy normális asszonyt szerváltál magadnak.

- Asszonyt? - Nevetett fel Taehyung, én meg csak lehajtott fejjel élveztem a szóváltásukat. - Egyszer kedves veled az ember és az élete végéig felhasználod ellene!

- Át kellett volna gondolnod, mielőtt okosnak hívsz - Vigyorgott Yuqi. - Amúgy tényleg okos vagyok - Bökött meg engem a poharával, mire felemeltem a fejem. 

- Oké, azzal nem vitázok, hogy Yuqi-n kívül nem igazán tudsz majd beszélgetni mással érdemben - Biccentette félre a fejét Taehyung elgondolkodva. - Talán Yumi.

- Yuri, Yumi és Yuqi - Sorolta fel a lány a neveket bólogatva. - Elismerésem, Tae! Változatos vagy.

- Nem tehetek róla, hogy ugyanúgy hívnak majdnem! - Vont vállat. - Kereszteltesd át magad.

- Keresztelteti a kurvából lett apáca! 

Ezen a ponton eltört a visszafogottságom és hangosan elkezdtem nevetni. A mellettem álló két személy először megdöbbenten nézett rám, majd ők is röhögni kezdtek. Letöröltem egy kicsorduló könnycseppet és igyekeztem kinyitni a szemem a masszív nevetés pillanatai után.

- Kedvelem! - Mutatott rám Yuqi mosolyogva, miközben Taehyung-ra nézett. - Később találkozunk - Félre nézett és elmosolyodott, ahogy elindult felé egy srác, gondolom a barátja, majd ő is elindult.


Kettő egyért /Bts- Taehyung FF/Where stories live. Discover now