76.

2.2K 191 1
                                    

*Taehyung POV*

Hetek óta játszunk már. Egy héten kétszer vagy háromszor egymásnál aludtunk, általában pár csók történt, mert egyetem után fáradtak voltunk. Viszont amikor tovább mentünk, akár csak érintésekkel, akár a csókok helyszínéül szolgáló felületekben, sose fejeztük be a jól megérdemelt éjszakát. Yuri elég nyitott volt, nem állított le, sóhajtozva és nyögdécselve fogadta az érintéseimet és a számat. Én már teljesen készen álltam volna, hogy magamévá avassam, de amikor valamivel vadabbul vagy erősebben nyúltam hozzá vagy csókoltam, éreztem, hogy megfeszült vagy a szemei árulkodtak arról, hogy nem tetszett neki a dolog. Sosem kérdeztem, de sejtettem, hogy a korábbi tapasztalatai miatt ilyen. Mindig megálltam és nem mentem tovább a határvonalain, de már eléggé elhúztuk a dolgot. Négy hónapja jártunk, nem azt mondom, hogy időre kell szexelni egy kapcsolatban, de azért szerettem volna már teljesen megkapni őt. Nem trófeákat akartam, hanem bizonyosságot, biztonságot, még erősebb kapcsot. Eljutottunk odáig, hogy ha csak mélyebben megcsókolt, már akkor elkezdett áramlani a vér az alsó testtájaim felé és mondjuk egy egyetem kezdete előtt nem volt szerencsés, főleg akkor, amikor a motorozás miatt bőrnadrág volt rajtam. Az még pluszban ki is emelte, ha valami történt.

Megint itt voltunk, Yuri alattam feküdt meztelenül, hiszen nem adtam neki időt arra, hogy bármit magára húzzon a zuhanyzás után. Én felette támaszkodtam, könyökömmel a feje mellett tartottam magam, lábaimat pedig az ő két lába közé befúrva elnyújtottam. Majdnem az egész súlyomat tartotta, így könnyedén érezhette, hogy izgalomba jöttem egy pár csóktól is. Egyik kezemet elindítottam, hogy a mellein barangolhassak és neki kezdjek a bemelegítésnek. A  lány jólesően sóhajtozott, ami apró mosolyt csal az arcomra. Mindig is tetszett, ahogy reagált az érintéseimre és a csókjaimra. Szerettem tudni, hogy valóban élvezetes neki és nem csak túl akar esni rajta. Fontos volt számomra, hogy ő legalább olyan biztonságban érezze magán és legalább annyira élvezze, mint én.

- Baba - Sóhajtottam egyet, amikor elváltam a csókból.

Yuri elmosolyodott, hallva a becézésemet és mindkét kezével beletúrt a hajamba. Akaratosan lehúzta a fejemet magához, aminek nem tudtam ellenállni, újabb csókba táncoltatott. Egyik kezemet felvittem és megfogtam a csuklóját, jelezve neki, hogy kissé engedjen a szorításán, mert így elég nehéz gondolkodnom. Kérdőn nézett fel rám, mire megböktem az orrommal az övét, nehogy félre értse, hogy leállítottam.

- Szeretnéd, ha szeretkeznénk? - Kérdeztem, egyenesen a szemébe nézve.

Yuri, még a félhomályban is tökéletesen láthatóan elpirult és lesütötte a szemeit.

- Te nem szeretnéd? - Kérdezett vissza és kissé helyezkedett alattam.

- Ne butáskodj! - Nevettem fel halkan és egy gyors puszit nyomtam a szájára. - Csak nem szeretném, ha bármi gátolna. Vagy neked ne tetszene.

- Miért ne tetszene? - Motyogta zavartan. - Nem voltam elég egyértelmű az elmúlt időben? - Nevetett fel halkan.

Én is elmosolyodtam és a fejemet a nyakába fúrtam, hogy meg tudjam ölelni. Yuri védelmezőn körém fonta a karjait és a hajamba kapaszkodott. Lélegeztem párat, beszívtam a frissen mosott bőrének az illatát, élveztem a puha párnát magam alatt.

- Nem akarom, hogy rosszul essen bármi - Motyogtam a nyakába.

Yuri sóhajtott egyet és tovább simogatta a hajamat, ami nagyon jól esett.

- Bízom benned - Közölte velem, mire elmosolyodtam.

Kibújtam a nyakából és csak annyira távolodtam el, hogy az orrom épp, hogy megbökte az övét, de lehunytam a szemeimet, ahogy tovább élveztem az ujjainak bársonyos tapintásait.

- Bármit is vettél észre, egyrészt beteges, mennyire figyelsz - Halkan felnevettem és megbillegtettem a fejem, hogy összeérintsem az orrhegyeinket. - Másrészt pedig ismered a múltamat.

Kinyitottam a szemem és kissé távolabb mentem, hogy le tudjak nézni rá. Nyeltem egyet és bólintottam, hiszen amikor még majdnem vérig összevesztünk Mara ármánykodása miatt, elmesélte az elmúlt kapcsolatait. Emlékszem arra, ahogy a volt barátja erőszakoskodott vele, ahogy egy-egy ütést mért rá szex közben. Pont ezt szerettem volna elkerülni, hogy ez a felszínre törjön belőle.

- Nem szívesen mondom, de a testem automatikusan reagál az érintésekre - Motyogta kelletlenül. - Hiába bízom benned, egyszerűen össze rezzenek. 

- Várhatunk még - Mosolyodtam el előzékenyen, hiszen nem akartam erőltetni.

- Hm - Hümmögött egyet és megingatta a fejét. - Mondtam már, bízom benned. Amíg nem tanulom meg élvezni minden érintésedet, nem fog elmúlni ez sem. Úgyhogy nyugi.

- Biztos vagy benne? - Kérdeztem.

Yuri csak elmosolyodott és újabb csókba hívott válasz híján, közben pedig megemelte a csípőjét és szótlan adta tudtomra a válaszát, amivel kicsalt belőlem egy mélyről jövő mormogást. Vigyáznom kell rá, de ő sem lehet felelőtlenül felhevült! Könnyű mondani...

Kettő egyért /Bts- Taehyung FF/Onde histórias criam vida. Descubra agora