68.

2.4K 219 6
                                    

Szótlanul léptem be a lakásomba, Taehyung-gal a nyomomban. Az éjszakai verseny, Mara és a felhajtás eléggé rányomta a bélyegét a hangulatomra. Habár megkönnyebbült és boldog voltam, hogy nyertünk és hogy összhangban vagyunk a férfival, ami most egészen be is bizonyosodott, aztán viszont eluralkodott rajtam a rosszkedv és a rettegés. Nem tudtam volna megmagyarázni az okát, de úgy sejtettem, Mara miatt éreztem ezt. Sajnáltam a sok éves barátságunkat,hogy elbukott, holott ezt kívántam, de féltem is a következő lépésétől, mert már akármit kinéztem belőle. Éppen ezért kértem meg Taehyung-ot, hogy aludjon nálam, annak ellenére, hogy alig pár hetes kapcsolatunk volt. Nem szerettem volna egyedül lenni, Mara tudta, hogy hol lakom és nem akartam a véletlenre bízni, hogy éjszaka meglátogat vagy betöri az ablakomat, vagy tudja a kék ég, mit talál ki.

- Jól vagy? - Kérdezte Taehyung és megsimogatta a hajamat, amikor megállt előttem.

Felnéztem rá és elmosolyodtam, hiszen nagyon aranyos volt a törődő, finom énje, ami teljes ellentétben állt a veszélyes, sötét motorossal, akit alig egy órája láttam és öleltem szorosan. 

- Persze - Feleltem. - Csak nagyobb biztonságban érzem magam, hogy itt vagy.

Taehyung elmosolyodott és lehajolt, hogy egy gyors puszit nyomjon a homokomra. Lehunytam a szemem és kellemes meleg áradt szét az ajkai helyén a bőrömön. 

- Még egyszer bocsánat, hogy nem szóltam neked erről az egészről - Mély hangja halk volt, de a csendes szobában tökéletes hallottam minden szavát.

- Nincs baj - Megingattam a fejem és a kezeimet a hasára tettem. - Megértem, nem beszélhettél róla.

- Igen - Sóhajtott, miközben bólintott egyet, hogy megerősítse a saját szavait.- De ha bajba sodortalak volna, akkor nagyon mérges lennék.

Megnyaltam a számat és válasz nélkül hagytam őt. Cserépbe felpipiskedtem lábujjhegyre, jelezve neki, hogy csókot kérek. Ő csak lehajtotta a fejét, hogy találkozzon velem félúton és egy apró puszit nyomott a számra.

- Tudtad, hogy nyerni fogsz - Inkább kijelentettem, mintsem kérdeztem, szinte még mindig a szájára beszélve.

Taehyung elmosolyodott és még egy, gyors csókot nyomott az ajkaimra, mielőtt visszaegyenesedett volna. 

- Bíztam benne - Bólintott. - Mara csak pár napja ütötte fel a fejét és még séta közben sem volt összhangban a fickóval, úgyhogy gondoltam,. hogy nem igazán lesz egyszerű a motor sem.

Halkan felnevettem és megingattam a fejem.

- Tudtad, hogy Mara lesz az? - Kérdeztem halkan és beharaptam az alsó ajkam. - A versenytársam.

- Nagy volt az esélye - Bólintott komoran Taehyung. - Ő volt még az új lány rajtad kívül, meg egy külföldi csaj, aki szintén csak pár napja lépett a banda terepeire, de mivel köztetek volt egy kis cica-harc, kíváncsibbak voltak erre a versenyre.

- Szóval mutatvány lettünk? - Vontam fel a szemöldököm, aztán megforgattam a szemem. - De jó!

- Nem így értettem! - Mentegetőzött Taehyung. - Csak nagyobbat ütött a tagságod így.

- Tagságom? - Kérdeztem vissza.

- Ezért volt mindez - Bólintott Taehyung. - Ne ijedj meg - Mosolyodott el, gondolom az arcomat látva. - Nem kell rögtön letenned a jogsit és motorra pattannod, meg bőrszerkót húznod.

- Az jó - Sóhajtottam megkönnyebbülten és bólintottam egyet. 

- De bármikor szívesen lát a motoros banda vagy aki hozzájuk kapcsolódik - Vont vállat. - És ne valami agresszív, portyázó bandára gondolj, ez csak egy csapat fiatal, akik szeretik a motorokat és jóban vannak. De megvédenek, ha kell vagy segítenek, ha úgy van.

- Lenyűgöző - Húztam el a szám, de aztán elmosolyodtam. - Nem akarok a lelkedbe gázolni, de ez nem az én világom.

Taehyung elmosolyodott és újból lehajolt, hogy egy puszit adjon nekem.

- Ha az lenne, már rég a barátnőm lettél volna és nem lettél volna kihívás - Oldalra biccentette a fejét és mélyen a szemembe nézett. - Szóval nem baj. Örülök, hogy nem vagy olyan.


Kettő egyért /Bts- Taehyung FF/Where stories live. Discover now