Kerstbal en een tweeling

210 4 0
                                    

Pov Moon

De volgende ochtend zijn ik en James als eerste wakker. We pakken allebei een emmer en vullen die met water, ik sluip naar Sirius' bed en James naar Remus' bed en we gooien tegelijk de emmers over hun heen. "Moon Polaris Grey!" roept Sirius, hij springt uit bed en richt zijn toverstok op me "Levicorpus" zegt Sirius en ik hang aan mijn enkel in de lucht. Aan de andere kant van de kamer doet Remus hetzelfde met James. "Sirius, wil je me alsjeblieft naar beneden halen, dan beloof ik om je nooit meer wakker te maken met een emmer water." zeg ik met mijn vingers gekruist. "Oke" zegt Sirius en hij laat me weer naar beneden. "Ik had mijn vingers gekruist!" roep ik dan en ik ren de slaapzaal uit. Ik sprint de trap van de meisjes slaapzalen op en spring op Lily's bed. "Wakker worden Lily!" roep ik "Wat is er?" vraagt Lily slaperig "Wat doe je hier?" "Ik heb Sirius wakker gemaakt met een emmer water en toen hing hij me aan mijn enkel in de lucht en ik zei met gekruiste vingers dat ik het nooit meer zou doen en hij liet me naar beneden en toen riep ik dat ik mijn vingers had gekruist en sprintte ik weg." zeg ik "Je moet toch uiteindelijk terug om je om te kleden en je spullen te pakken." zegt Lily "Weet ik, daarom heb ik jouw wakker gemaakt, Sirius luistert meestal wel naar jouw." zeg ik "Oke, wacht hier ik kleed me even om." zegt Lily en ze verdwijnt in de badkamer. Als ze de badkamer weer uitkomt lopen we terug naar m'n slaapzaal en zien we dat James nog steeds aan zijn enkel in de lucht hangt. "Laat me naar beneden Remus!" roept James duidelijk boos "Liberacorpus" zeg ik en ik wijs met m'n stok op James. "Jongens, we moeten naar de trein." zegt Lily, we pakken onze spullen en gaan naar de koetsen. Met de koetsen rijden we naar de trein. 

Pov James

We zitten met z'n allen in onze vaste coupé, Sirius en Moon zijn over hun prank op het kerstbal aan het praten, Remus en Lily bespreken een boek en Peter is zich vol aan het proppen. "...En wat denk jij James?" vraagt Moon "Huh? Wat?" vraag ik "Onze prank?" zegt Sirius "Je hebt niet zitten luisteren of wel soms?" vraagt Moon "Sorry" zeg ik "Maakt niet uit, in iedergeval, we vroegen ons af of je wilde helpen?" zegt Moon "Ja is goed, wat is het plan?" zeg ik "We hebben twee dingen bedacht, die we ook allebei gaan doen." begint Sirius "Als eerste; de keuken/eetkamer vol hangen met foto's van de pranks die we uitgehaald hebben, ik weet dat er ook veel zijn van jullie tijd samen en van ons is er ook heel veel. James, jij regelt die foto's, want die zijn waarschijnlijk in je moeders bezit. Als tweede; een verfbom in de Gryffindor kleuren." vervolgd hij "Sirius en ik zullen de verf regelen en we gebruiken een permanente plak bezwering voor de foto's." zegt Moon "Ja, we hebben toch niks te doen daar en zo kunnen we onze tijd tot het kerstbal moi vullen." zegt Sirius "Als het maar geen herhaling van vorig jaar wordt." zegt Lily, die naar het gesprek zat te luisteren. "Ik zou zeggen zal niet gebeuren, maar het boeit me eerlijk gezegd niet, zolang ze James maar met rust laten." zegt Sirius "Ja, precies, als ze willen doen ze toch wel." zegt Moon 

Pov Moon

"We zijn er." zegt Lily na een tijdje. We kijken allemaal het raam uit en zien hoe de trein het station binnenrolt. We pakken onze hutkoffers mee en lopen het perron op. Peter ziet zijn moeder en loopt weg, Lily's ouders zijn er ook al en ook zij verdwijnt. James en Remus zien hun moeders staan en we lopen met hen mee hun kant op. "Hoi Mia!" zeg ik en ze geeft me een knuffel. "Hoi Hope" zeg ik dan ook tegen Remus' moeder. "Hebben jullie jullie ouders al gezien?" vraagt Mia "Nee" zegt Sirius en dan zien we Regulus komen. "Hey Reggie, al iemand gezien?" vraag ik "Ja, Jack" zegt Regulus "Waarom wordt er nog iemand gestuurd om ons te komen halen, ik dacht dat jullie konden verschijnselen." zegt Regulus "Regulus!" zegt Sirius "We hebben geen brevet, dus we kunnen het wel, maar wel onofficieel." zeg ik "Jullie kunnen verschijnselen?!" zegt James "Ja, James." zegt Sirius. Jack komt aangelopen. "Komen jullie nog of willen jullie voor eeuwig op het perron blijven?" zegt Jack geïrriteerd "We kunnen zelf wel verschijnselen, kun je de hutkoffer van Reg en Moon pakken dan gaan zij samen." zegt Sirius "Bye, tot het kerstbal." zeggen ik en Sirius dan in koor en de rest zegt ook gedag. 

Black twins (DUTCH MARAURDERS FANFICTION)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum