Vaders straf en terug naar Hogwarts

191 4 1
                                    

Pov Moon

Wanneer we vaders kantoor bereiken doet hij de deur op slot. "We hadden nog zo gezegd dat jullie geen ongein uit mochten halen, waarom luisteren jullie nooit?" vraagt vader "We luisteren nooit omdat jullie toch wel iets vinden om ons voor te straffen, dan kan het het beter waard zijn." zegt Sirius "Dan zal ik jullie maar straffen." zegt vader en hij wend zich tot mij. "Laten we beginnen met de grootste schande van de familie." zegt vader en hij richt zijn stok op mij. "CRUCIO" roept vader en ik begin het uit te schreeuwen van de pijn. "Vader, nee!" hoor ik Sirius roepen, maar vader luistert er niet naar. Hij blijft maar doorgaan voor wat wel een uur lijkt, en wanneer hij eindelijk stopt ben ik te zwak om op te staan. "Zwakkeling!" zegt vader. Ik begin te snikken. "In the noble house of Black word niet gehuild!" zegt vader en hij schopt me in m'n buik. Dan wend hij zich naar Sirius. "En nu is het jouw beurt!"  zegt vader "CRUCIO" roept hij en dan zakt ook Sirius in elkaar van de pijn.

Als vader eindelijk weg gaat lopen ik en Sirius terug naar onze kamer. "Ik ga morgen naar Leone, want ik wil Lily zien. Ga je mee?" vraag ik "Nee, ik blijf hier. We willen vader en moeder niet nog bozer maken door nu allebij weg te gaan." zegt Sirius "Ja, je hebt gelijkt." zeg ik

De volgende dag worden we al vroeg wakker. Ik kleed me om en pak me spullen. Ik loop naar beneden samen met Sirius. "Tot op Hogwarts. zegt Sirius "Tot over een week op Hogwarts." zeg ik en we geven elkaar een knuffel. Ik verschijnsel en land vlak voor het huis van Leone, ik loop naar binnen en drop mijn spullen op mijn kamer. Dan loop ik naar de kamer van Leone en Fenrir. Ik klop aan. "Binnen" hoor ik van de andere kant van de deur en ik open de deur. "Wat doe jij hier, je zou bij Orion en Walburga blijven deze vakantie." zegt Leone "Ook hallo." antwoord ik "Ik wilde naar Lily, dus besloot ik de laatste week hier door te brengen." leg ik uit "Prima, maar als we last van je hebben hoepel je op!" zegt Fenrir en ik knik. "Oke, dan ga ik nu naar Lily." zeg ik en ik verlaat de kamer.

Nog geen minuut later sta ik voor Lily's huis. Ik bel aan en haar zus, Petunia doet open. Petunia en ik waren vrienden, maar dat was niet voor erg lang, toen ze erachter kwam dat ik een heks was en Lily ook wilde ze niks meer met ons te maken hebben. "Freak" zegt Petunia en ze doet de deur weer dicht. Dan doet de moeder van Lily open. "Hallo, Lily is boven. Je weet de weg." zegt mevrouw Evans "Hallo, dankje mevrouw Evans." zeg ik en ik loop naar boven. ik gooi Lily's deur open en roep dan heel hard. "Ik ben thuis!" en dan schieten we in de lach. "Hey Moon, ik dacht dat je bij je ouders zou zijn deze vakantie." zegt Lily "Ja, maar ik wilde liever bij mijn bestie zijn." zeg ik "Sirius is nog wel daar, dus ik hoop dat dat goed gaat. Ze waren niet zo blij met onze prank." zeg ik "Die zag ik al aankomen, maar het komt wel goed met Sirius. Net als altijd." zegt Lily.

~Ondertussen in Grimmauld place~

Pov Sirius

"Je bent een schande voor de familie." roept moeder en de slaat me recht in m'n gezicht. "Je bent niets meer dan vuilnis." "Ik ben tenminste iets." zeg ik "Zo praat je niet tegen je moeder." zegt vader. "CRUCIO" en ik zak in elkaar van de pijn. Ik probeer uit alle macht om niet te schreeuwen, want ik gun ze de voldoening niet. Maar vaders vloek is sterk en na een tijdje geef ik toch toe aan de drang om het uit te schreeuwen van de pijn. Vader stopt de vloek en kijkt me recht ik mijn ogen. "Zwakkeling" zegt vader en hij en moeder lopen de kamer uit.

De rest van de vakantie is niet veel beter, er wordt naar me geschreeuwt, er worden vloeken op me afgevuurd en ik word geslagen en geschopt. Ik ben dan ook blij als het einde van de vakantie in zicht is en ik op weg ben naar het perron waar de Hogwarts Express vertrekt. Vader en moeder wilden niet met me gezien worden dus lieten ze me zelf naar het perron reizen. Ze weten niet dat ik kan verschijnselen, dus moet ik het eerste stuk lopen. Als ik aan het einde van de straat sta, waar ze me niet meer kunnen zien, verschijnsel ik de rest naar het perron.

Pov James

Ik loop samen met mijn ouders over het perron als ik Sirius uit het niets zie komen, hij is hierheen verschijnselt. "Sirius, hier!" roep ik en ik zwaai naar hem. Als hij naar ons toe komt zie ik de schammen en blauwe plekken. "Sirius, wat is er met je gebeurt?" vraag ik bezorgd "Oh, je weet wel, het gebruikelijke. Niks bijzonders James, echt." zegt Sirius alsof het niks is. "Sirius dit is niet niks, wat hebben ze met je gedaan?" vraag ik "Ik wil het er niet over hebben James." zegt Sirius "Oke, maar als je wilt praten ben ik er voor je, dat weet je toch?" zeg ik "Ja, natuurlijk. Laten we de trein in gaan." zegt Sirius

Pov Moon

Als de vakantie voorbij is brengen meneer en mevrouw Evans ons naar het station. Samen lopen we door de muur tussen perron 9 en 10. Samen gaan Lily en ik de trein in, op zoek naar de jongens. We lopen naar hun standaart coupe en zien dat het gordijn dicht is. Niemand doet ooit het gordijn dicht behalve de jongens, dus zij moeten wel in de coupe zitten. Als we de deur opendoen zien we de jongens allemaal in paniek raken en als ik om me heen kijk zie ik waarom. Sirius zit onder de blauwe plekken.

"Wat is er gebeurt?" vraagt Lily bezorgd "Hetzelfde als altijd." zegt Sirius nongalant "Waarom heb je niks gezegd?" vraag ik "Ik wilde niet dat je je zorgen zou maken, en nu niet zeggen dat je dat niet zou doen want ik ken je goed genoeg om te weten dat je dat wel zou doen." zegt Sirius "Ja je hebt gelijk, natuurlijk maken we ons zorgen Sirius!" zegt Lily boos "Relax Evans, ik leef toch nog?!" zegt Sirius geirriteerd "Geen ge-Evans, Sirius!" zegt Lily boos "Mijn naam is Lily, dat weet je best, gebruik hem dan ook!" zegt ze "Sorry" zegt Sirius "Maar we dwalen af." zegt James "Wat is er precies gebeurt nadat ik wegging?" vraagt hij "We moesten naar vaders studeerkamer en hij straften ons voor de pranks. Nadat hij daar mee klaar was liepen we terug naar onze kamers. De volgende dag ging Moon naar haar pleegouders en ik bleef." verteld Sirius "Hoe bedoel je 'hij strafte ons'?" vraagt James "Waarmee heeft hij jullie gestraft?" vraagt Remus bezorgd "Ik wil het er niet over hebben, oke?" zegt Sirius en daarmee lijkt het gesprek te zijn gestopt.

Na een lange reis komen we aan op het station in Hogsmade, we stappen uit en lopen naar de koetsen. Met de koetsen rijden we naar hogwarts. De rit duurt niet heel erg lang, maar ik heb honger dus lijkt de rit wel eeuwig te duren. Als we er eenmaal zijn lopen we  met z'n zessen naar de grote zaal en nemen we plaats aan de Gryffindor tafel. Dumbledore zijn gebruikelijke speech en dan begint het feestmaal. Ik eet van alles wat, en als de toetjes verschijnen eet ik er minstens drie. Aan het einde van het feestmaal lopen we naar de leerlingenkamer, zeggen we welterusten tegen Lily en lopen door naar de slaapzaal. Ik doe mijn piama aan en meteen wanneer mijn hoofd mijn kussen raakt val ik in slaap.


Sorry dat ik weer te laat ben! Ik heb besloten gedetailleerd over de straf te schrijven omdat ik vind dat er meer aandacht moet zijn tegen kindermishandeling. Ik vind het het ergste wat er is. Ik bedoel hoe kun je dat doen bij je eigen kind. Of bij een ander kind.


Xx Marijke

Black twins (DUTCH MARAURDERS FANFICTION)Where stories live. Discover now