Nachtmerrie's en een nieuwe Marauder

191 4 0
                                    

Pov Sirius

Ik sta in een donkere kamer. Als ik goed om me heen kijk zie ik dat het de studeerkamer van m'n vader is. Naast me staan Moon, Jack en Regulus. "Jullie hebben allevier iets gedaan wat niet mag, en daar moeten jullie voor gestraft worden." zegt vader "Wie gaat er eerst?" vraagt hij en hij kijkt ons stuk voor stuk aan. Als geen van ons antwoord geeft spreekt vader weer. "Kunnen jullie niet kiezen?" vraagt hij "Dan gaat Regulus eerst, we gaan van jongst naar oudst." zegt vader en hij richt zijn stok op Regulus. "Crucio" zegt vader en Regulus zakt in elkaar van de pijn. Ik probeer naar hem toe te gaan, maar het is alsof mijn voeten aan de grond vast zitten. Dan stopt vader en richt zijn stok op Jack. "Crucio" zegt hij weer en ook Jack zakt in elkaar. Dan richt vader zijn stok op mij. Ik voel een golf van angst door me heen gaan. Vader heeft de Cruciatus vloek al eerder gebruikt, dus ik weet hoe het voelt, maar het doet verschikkelijk veel pijn. "Crucio" hoor ik hem nog zeggen voordat ik op de grond in elkaar zak.

Ik schiet wakker en ga rechtop zitten. Ik heb deze nachtmerrie al vaker gehad. Ik sluip zachtjes naar James en schud hem wakker. "James, wakker worden." zeg ik zachtjes "Wasser?" vraagt James salperig en hij kijkt mijn kant op. "Nachtmerrie?" vraagt James en ik knik. James houd de dekens op en ik ga naast hem liggen, dat doen we wel vaker nadat ik een nachtmerrie heb gehad. "Wil je erover praten?" vraagt James en ik schud m'n hoofd. "Welterusten" zegt James "Welterusten" zeg ik terug en we vallen weer in slaap.

Pov Moon

Ik sta in een donkere kamer. Als ik goed om me heen kijk zie ik dat het de studeerkamer van m'n vader is. Naast me staan Sirius, Jack en Regulus. "Jullie hebben allevier iets gedaan wat niet mag, en daar moeten jullie voor gestraft worden." zegt vader "Wie gaat er eerst?" vraagt hij en hij kijkt ons stuk voor stuk aan. Als geen van ons antwoord geeft spreekt vader weer. "Kunnen jullie niet kiezen?" vraagt hij "Dan gaat Regulus eerst, we gaan van jongst naar oudst." zegt vader en hij richt zijn stok op Regulus. "Crucio" zegt vader en Regulus zakt in elkaar van de pijn. Ik probeer naar hem toe te gaan, maar het is alsof mijn voeten aan de grond vast zitten. Dan stopt vader en richt zijn stok op Jack. "Crucio" zegt hij weer en ook Jack zakt in elkaar. Dan richt vader zijn stok op Sirius. "Crucio" zegt vader en Sirius zakt in elkaar. Als laatste richt vader zijn stok op mij. Ik voel een golf van angst door me heen gaan. "Crucio" zegt vader. Ik probeer uit alle macht bij bewust zijn te blijven, en niet op de grond te zakken, maar het is tevergeefse moeite. Ik zak op de grond, in bewusteloosheid.

En dan schiet ik wakker. Ik heb deze nachtmerrie al een paar keer eerder gehad. Ik wil net Sirius wakker maken als ik merk dat hij niet in z'n bed licht. Dan sluip ik naar James. Ik Schud James zachtjes wakker. "Wat is er?" vraagt James een stuk minder slaperig dan normaal. "Nachtmerrie?" vraagt James als hij me aankijkt. "Ja" zeg ik zachtjes "Sorry dat ik je wakker maakte maar Sirius ligt niet in z'n bed en ik wist niet naar wie ik anders toe moest." zeg ik zachtjes "Maakt niet uit, ik sliep toch niet echt. Sirius ligt niet in z'n bed omdat hij net ook een nachtmerrie had en nu hier ligt." zegt James zachtjes "Wil je erover praten?" vraagt James en ik schud m'n hoofd. "Kom je erbij liggen?" vraagt hij dan en hij houd de dekens op. Ik klim in het bed en ga naast James liggen. "Welterusten" zeggen we en we gaan weer slapen.

Pov Remus

De volgende ochtend wordt ik wakker en ga ik naar de badkamer om me om te kleden. Net als ik de andere wakker wil maken merk ik dat Moon en Sirius niet in hun bedden liggen. Ik maak Womtail wakker en hij wijst me op het bed van James, er lijken meer mensen in te liggen dan alleen James. "Wakker worden!" roep ik heel hard als ik naast het bed van James sta en ik trek de dekens van het bed af. We hadden gelijk, Moon en Sirius liggen bij James in bed. Ze worden alledrie wakker en geven me een boze blik.

"Tot zover het moment om te slapen." zegt James "Gelukkig hebben historie of magic, want ik ben dood op." zegt hij "Waarom Liggen Moon en Sirius in je bed?" vraag ik "Waar lijkt het op?" vraagt Sirius "Je wilt Serieus dat ik die vraag beantwoord?" vraag ik "Weet ik niet." zegt Sirius "Nee, ik wil niet dat je die vraag beantwoord." zegt Moon "Want het is sowieso niet wat jij nu denkt." "Hoe weet jij wat ik nu denkt?" vraag ik "Omdat ieder persoon van onze leeftijd dat denkt." zegt Moon "Ja, je denkt dat we iets anders hebben gedaan dan slapen." zegt Sirius "Sirius!" zegt James en hij slaat hem met een kussen. "Wat?!" vraagt Sirius "Dat was absoluut niet wat ik dacht, bedankt voor dit beeld wat ik dus nooit meer van mijn netvlies afkrijg!" zegt Remus "Kan iedereen dit gewoon vergeten en verdergaan met waar hij of zij mee bezig was?" vraagt James "Helemaal mee eens!" zegt Peter "James?" vraagt Moon "Kunnen we praten?" vraagt ze "Ja tuurlijk!" zegt James "Alleen?" vraagt ze en James knikt. "Je hebt haar gehoord!" roept James "Eruit!" zegt hij en we lopen allemaal naar de leerlingenkamer.

Pov Moon

"Waar wilde je over praten?" vraagt James als de jongens weg zijn. "Weet je nog dat Sirius gister vertelde dat we gestraft werden voor die prank door onze vader?" vraag ik en James knikt. "Ik weet dat Sirius niet wilt dat ik het vertel, maar ik kan het niet voor me houden. Onze vader gebruikte de Cruciatusvloek op ons en schopte me ook nog in m'n buik." zeg ik "Moon, waarom heb je niet eerder wat gezegd?" vraagt James "Ik had je kunnen komen halen." "Ik was bang dat m'n vader erachter zou komen, en ik ben nog steeds bang." zeg ik en ik begin zachtjes te snikken. James trekt me in een knuffel en zo zitten we een tijdje. Dan trekt James zich weg. "Heeft je nachtmerrie er iets mee te maken?" vraagt James "Ja, in m'n nachtmerrie werden we allevier gemarteld door vader." zeg ik

"Wist je dat de Cruciatusvloek tekens achterlaat, als een soort tatoages?" vraag ik (A/N: Ik weet dat dat niet echt zo is maar ik vond het leuk voor het verhaal.) "Nee" zegt James "Alleen degene die de vloek heeft geleden kan zijn of haar eigen tekens zien en de persoon die de vloek gebruikte kan de tekens zien die hij of zij gemaakt heeft." zeg ik "Ze zitten meestal op de plekken die andere tijdelijk zien als blauwe plekken." vertel ik "Dus die blauwe plekken die Sirius heeft...?" vraagt James "Ja, ik denk de meeste wel." zeg ik "Maar laten we naar de grote zaal gaan, we hebben zo les." zeg ik en ik sta op.

Samen met de marauders loop ik naar de les, we hebben historie of magic. Als we het lokaal binnenlopen komt de geest van professor Binns al door het bord heen gevlogen. We gaan op onze gebruikelijke plaatsen zover mogelijk achterin zitten en Remus begint aantekeningen te maken terwijl Peter met zijn veer speelt en James en Sirius met hun hoofden op hun tafeltjes liggen, ze liggen vermoedelijk te slapen. Ik pak mijn spullen en leg ze op tafel en begin te tekenen. Ik ben best goed ik tekenen, ook al zeg ik het zelf. Ik het St.Mungo's had ik veel tijd om te tekenen, dus werd ik er vanzelf beter in.

Aan het einde van de les heb ik een tekening van een grote zwarte hond gemaakt. Sirius. Ik stop m'n spullen in m'n tas en maak James en Sirius wakker. Samen lopen we naar de grote zaal voor de lunch. Na de lunch hebben we allemaal een tussen uur, dus lopen we naar de leerlingenkamer.

"Vinden jullie ook niet dat Moon een perfecte Maraurder zou zijn?" vraagt James opeens "Ja, eigenlijk wel!" zegt Sirius en Remus en Peter knikken ook instemmend. "Dan heeft ze wel een bijnaam nodig!" zegt Remus "Ja en die moet op de Maraurders map." zegt James "Wat dachten jullie van Dangel" vraagt Sirius "Ja, die klinkt goed!" zegt James en Remus knikt instemmend. "Wat vind jij Moon?" vraagt James "Geweldig!" zegt ik blij "Oke, Dangel it is dan maar!" zegt Sirius en hij zet de naam op de map.

De rest van de week gaat een beetje z'n gangetje. Tijdens de volle maan gaan we naar de schieking shack, we halen wat pranks uit, gaan naar de lessen, spelen quiditch. Eigenlijk is het een redelijk normale week. Tot zondag, dan moeten James en ik weer naar het St.Mungo's. De Jongens en Lily beginnen achterdochtig te worden en beginnen steeds vaker te vragen waar we steeds heen gaan. Ik ben er niet klaar voor om het ze te vertellen, en ik was ook niet van plan iets te zeggen, tenzij ik weer ziek ben.

Samen lopen James en ik naar het kantoor van Minnie, waar we het haardrooster gebruiken om in het St.Mungo's te komen. Als we uit het haardrooster komen lopen we meteen door naar de kinder afdeling. Daar zien we Hope en Mia achter de bali staan en we lopen op ze af.

Yesss! Moon is eindelijk een officiele maraurder! Het spijt me dat ik weer te laat ben, maar school begon weer en m'n broertje is er dus ik was afgeleid!

Xx Marijke

Black twins (DUTCH MARAURDERS FANFICTION)Where stories live. Discover now