De prank en Nablijven

179 3 0
                                    

Pov Moon

Een uur later zijn we met de spullen, de maraurders map en invisibility cloak onderweg naar Filch's kantoor. Peter en Lily blijven op de uitkijk staan, terwijl wij naar binnen gaan. Het plan is om het kantoor roze te verven en een paar mestbommen te laten ontploffen als we weg gaan. We hebben de mestbommen zo betoverd dat ze een voor een af gaan, en we hebben ze door het hele kantoor verstopt. Als we het kantoor uitsluipen zien we Mrs. Norris langs lopen met haar gluiperige blik. James pakt haar op. "Snel in de bezemkast!" roept hij en we rennen allemaal de bezemkast in. "Laten we Mrs. Norris even versieren!" zegt James en hij haalt de emmer verf tevoorschijn. Sirius begint Mrs. Norris roze te verven terwijl James haar vast houdt. Dan horen we ontploffingen in Flich's kantoor, dat betekent dat hij z'n kantoor binnen is gegaan. Snel gooien we Mrs. Norris uit de bezemkast en doen we de onzichtbaarheids mantel over ons heen. We kunnen er nog maar net onder met z'n zessen dus veranderd Peter in een rat en gaat hij op Remus' schouder zitten.

Langzaam lopen we naar het kantoor van Proffesor Smith. We kijken door een kiertje in de deur naar binnen en zien dat Smith nog in haar kantoor zit. Snel gooien we een mestbom de andere kant op en we zien Smith boos haar kantoor uit stormen en vloeken. Snel lopen we naar binnen en beginnen met ons plan Terwijl Peter dit keer in z'n eentje op de uitkijk staat. Lily en Remus beginnen met het roze verven, terwijl Sirius de slingers op hangt. James en ik hangen een spandoek op met De groeten van je favoriete leerlingen! erop. Verder gooien we nog wat confettie door het kantoor en verstoppen we wat mestbommen die we op dezelfde manier hebben betoverd als die in Filch's kantoor. Als we klaar zijn gaan we weer onder de onzichtbaarheids mantel en lopen we terug naar de leerlingen kamer.

Ongeveer een half uur later komt Minnie de leerlingenkamer binnen gelopen. "Willen, Potter, Black, Lupin, Grey en Pettigrew zich melden bij het schoolhoofd?" vraagt Minnie "He, ik heb ook geholpen!" Roept Lily "Jij dan ook Evans!" zegt Minnie en we lopen naar Dumbledore.

Als we bij de water spuwer aankomen zeggen we het wachtwoord en lopen we naar boven. Voor de deur stoppen we en Lily klopt aan. 'Binnen' horen we van de andere kant van de deur. "Ah, onze probleem makers. En Mevrouw Evans, waar heb ik dit bezoek aan te danken?" vraagt Dumbledore aan Lily. "Ik heb ze geholpen, proffesor." zegt Lily zachtjes, ik weet dat ze bang is om te moeten nablijven. "Nou nou, dat had ik niet verwacht, ga allemaal maar even zitten. We moeten het even hebben over de gevolgen voor jullie daden." zegt Dumbledore en we nemen allemaal plaats aan de andere kant van het bureau, waar Dumbledore de stoelen had veranderd in een grote bank waar we met z'n allen op passen. "zuurtje?" vraagt Dumbledore en hij wijst op een schaal op z'n bureau. We pakken allemaal een zuurtje en Dumbledore gaat verder.

Pov Lily

We krijgen straf voor de rest van ons leven. Ik weet het zeker. "Zuurtje?" vraagt Dumbledore dan en hij wijst op een schaal op z'n bureau. Onzeker voor wat er gaat gebeuren pak ik een zuurtje en Dumbledore gaat verder. "Hoe ging het in St. Mungo's?" vraagt hij "Goed, ik hoef nu pas over een paar weken terug, en Hope, een van m'n helers gaat kijken of mijn conditie impact heeft op mijn gezondheid." zegt Moon relaxt, hoe kan ze zo relaxt blijven. "Fijn om te horen." zegt Dumbledore "Waarom hebben jullie Mrs. Norris en de kantooren van meneer Filch en proffesor Smith roze geverft en overal mestbommen achter gelaten, en vergeet vooral dat spandoek en die slingers in het kantoor van proffesor Smith niet." zegt Dumbledore "We verveelden ons." zegt James "Oke, dan mogen jullie morgen nablijven. Remus en Moon, jullie mogen de prijzenkamer schoonmaken, Lily en Sirius, jullie mogen de ketels in het potions lokaal schoonmaken en James en Peter de heren toiletten in het hele kasteel. Zonder magie natuurlijk." zegt Dumbledore "Dan mogen jullie nu gaan." "Dag Dumbledore" zegt Sirius "Tot later zeggen Moon en James in koor. En we verlaten het kantoor.

Pov Moon

De volgende dag haddden we weer DADA (Defense Against the Dark Arts) en Smith was erger dan ooit. Ze gaf ons een onverwachte overhoring over weerwolven en iedere keer dat we iets zeiden wat haar niet aanstond trok ze punten af van Gryffindor. Toen de lessen eindelijk over waren liepen we richting het kantoor van Dumbledore, hij bracht eerst James, Peter, Lily en Sirius naar de kelders en bracht ons toen naar de prijzenkamer. "Toverstokken inleveren en Remus gaf Dumbledore zijn toverstok, ik gaf Dumlbedore een fopstok. "Over twee uur kom ik terug en dan beslis ik of jullie weg mogen of nog verder gaan poetsen." zegt Dumbledore en hij loopt weg.

"Dus wat gaan we doen?" vraag ik "Schoonmaken, of wil je hier voor eeuwig blijven." zeg Remus "Nee, liever niet." zeg ik en ik pak m'n toverstok. Ik doe een schoonmaak spreuk en ga tegen de muur op de grond zitten. Remus komt naast me zitten. "Remus?" vraag ik "Ja" zegt Remus "Ben je boos dat ik nooit heb verteld van m'n ziekte en dat ik en Sirius een tweeling zijn?" vraag ik, ik had de laatste tijd nogal het idee dat hij een beetje boos was namelijk. "Nee, in het begin misschien een beetje, vooral over dat jullie een tweeling zijn, maar nu niet meer. Waarom heb je het eigenlijk niet verteld." vraagt Remus "Ik vertelde niks over m'n ziekte omdat ik niet wil dat mensen me zien als dat zieke meisje en ik mocht niet vertellen dat ik en Sirius een tweeling zijn, dus je moet het wel geheim houden." zeg ik "Ik zal niks zeggen." zegt Remus.

Na een tijdje lig ik met m'n hoofd in Remus' schoot en is hij met m'n haar aan het spelen. Ik had het eerder nog niet door, maar deze momenten zijn geweldig. Dan buigt Remus zich naar me toe en zijn onze gezichten nog maar een centimeter van elkaar verwijderd. Ik buig iets dichter naar hem toe en druk mijn lippen op de zijne. Het lijkt alsof de tijd stopt. Na een tijdje verbreekt Remus de kus. "Moon, zou je me de eer willen doen om mijn vriendin te zijn?" vraagt Remus "Ja, duizendmaal ja!" zeg ik blij en ik zoen hem opnieuw.

Pov derde persoon

Zo ging de rest van het jaar voorbij. Gryffindor won de quidditch cup en Ravenclaw won de house cup. Remus en Moon vertelde de rest over hun relatie en Lily was heel erg blij voor het koppel, James en Sirius waren wat minder blij omdat ze geen van hun vrienden verdrietig willen zien, maar draaiden al snel bij toen Remus beloofden Moon geen pijn te doen en Moon zei dat zij Remus ook geen pijn zou doen. Peter was wat minder geïntereseerd, maar hij was toch wel blij voor hen. De maraurders en Lily zitten in de trein met elkaar te praten over de aankomende vakantie en het afgelopen jaar.

Als de maraurders en Lily op het platform aankomen nemen ze afscheid van elkaar en zoeken ze elk hun eigen ouders met de belofte om elkaar veel te schrijven en snel een keer af te spreken.

sorry dat ik weer te laat ben!!! Kort hoofdstuk, maar dit is hoe ik het jaar het beste kon afronden. Geen zorgen het is nog niet het einde van het verhaal. ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Xx Marijke

Black twins (DUTCH MARAURDERS FANFICTION)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن