Brieven

132 3 2
                                    

Beste Padfoot en Dangel,

Hebben jullie een leuke vakantie tot nu toe? Ik in ieder geval wel. Ik ben met m'n ouders naar parijs geweest! Hebben jullie je hogwarts brieven ook al gekregen? Laten we snel afspreken in diagonally om samen schoolspullen te halen! Hoop snel wat van Jullie te horen.

Wormtail



Beste Wormtail,

We hebben onze Hogwarts brieven al gehad! Wat dacht je van volgende week donderdag? Onze vakantie is wel oke, er komt vooral familie langs de heletijd. Helaas is onze nicht onterft, dus de leukste familie is er niet meer. Hoe was Parijs?

Dangel en Padfoot



Lieve Moon,

Hoe is je vakantie tot nu toe? Geen problemen gehad? Ik hoorde dat Andromeda is onterft, wat best jammer is want zij is echt geweldig! Jack is nog langs geweest toen hij bij Leone was en vertelde dat jullie met z'n allen naar diagonally gaan voor schoolspullen. Ik er nog ruimte voor een roodharig meisje?

Liefs Lily



Lieve Lily,

Natuurlijk is er nog ruimte! En als dat er niet was had ik je alsnog meegenomen! Mijn vakantie is erg saai tot nu toe! Er komt eigenlijk alleen maar familie, dus ik heb niks anders te doen dan ik mijn kamer blijven met Sirius. Hoe is jouw vakantie? Zie je snel!

Liefs Moon



Prongs!

Hoe is je vakantie? Onze is erg saai. Er komt een eindeloze stroom aan familie langs, soms vraag ik me echt af of er wel een einde zit aan het aantal neven en nichten dat we hebben! Wormtail vroeg of we samen schoolspullen kunnen gaan halen dus we gaan donderdag! Lily gaat ook mee! Kom je ook?

Padfoot en Dangel



Padfoot en Dangel!

Natuurlijk kom ik naar Diagonally donderdag! Komt Remus ook? Ik hoop het wel, we hebben elkaar al te lang niet meer gezien! Mam zei dat ik jullie allemaal moet uitnodigen voor de laatste twee weken van de vakantie! Ik hoop dat jullie mogen van je ouders! Ik zal Remus, Peter en Lily ook een brief sturen! Hopelijk komt Lily-flower! *zucht romantisch* Zie jullie in diagonally!

Prongs



Hey Moony,

We gaan donderdag naar diagonally met z'n allen, ga je mee? Hoe is je vakantie tot nu toe? En hoe ging de volle maan? Ik hoop dat je niet te erg gewond ben! Hopelijk tot donderdag!

Padfoot en Dangel

Ps. Ik mis je xxMoon



Moony!

Mam zei dat ik jullie mocht uitnodigen voor de laatste twee weken! Dangel, Padfoot en Wormtail komen ook! Ik ga Lily ook nog vragen! Ik hoop dat je mag komen! Hoe is je vakantie? De mijne is wel oke, niet veel bijzonders. Hopelijk tot donderdag! Dangel en Padfoot hebben toch wel verteld dat we dan naar Diagonally gaan? Zo niet. Kom je donderdag naar Diagonally voor schoolspullen?

Prongs



James,

We weten dat we je pas hebben gezien en dat we over een week naar je toe komen, maar er is iets heel ergs gebeurt. We moeten praten.

M.B. & S.B.





Sirius en Moon,

Klinkt ergnstig als jullie onze echte namen gebruiken. Pak alles wat je nodig hebt voor het schooljaar en kom hier naartoe, dan kunnen jullie meteen blijven. Tot zo.

James



Sorry dat ik zo lang niks heb gepost, maar er was een hoop gedoe. Nogmaals sorry, ik hoop weer meer op tijd te uploaden. De nieuwe standaard dag word zondag.

Xx Marijke





Black twins (DUTCH MARAURDERS FANFICTION)Where stories live. Discover now