BÖLÜM 7 •Öpücük•

76.9K 1.4K 452
                                    

Ne olduğunu anlamayan ben o giden ikilinin sadece arkasından bakmıştım. O adam neden beni tanımamazlıktan gelmişti? Ve neden o çakma sarışın Amalie onun arabasına biniyordu?

Resmen beni tanımamazlıktan gelerek o kızın önünde kendimi ona yavşıyormuşum gibi göstermişti. Ama bende Aderyn Eirlys isem bu yaptığını ona çok pis ödetirdim.

Olduğum yerde daha fazla durmamaya karar verdim ve ayaklarımı hareket ettirip okul çıkışından bir taksiyi çağırarak evime gittim. Bahçeden içeri girdiğimde üzerime doğru koşan turuncu tüylü kedimi kucağıma aldım ve anahtarlığım ile kapıyı açıp içeri girdim. İçeri girmem ile Garfield kucağımdan fırlayıp doğruca mutfağa gitti. Bunun tek bir sebebi olabilirdi, acıkmıştı.

Turuncu tüylü Fars kedimin arkasından mutfağa gittim dolaptaki kedi mamasını alıp mama kabına boşalttım. ''Bugün seni besleyen pek olmamış anlaşılan.''derken o mamasını yiyordu ben ise onun yumuşacık tüylerini okşuyordum.

''Geldin mi Ryn.'' diyen annem merdivenlerden inerken ona baktım. Üzerine dizinin hemen altında biten göğüslerinden omuzlarına kadar kanat şeklinde taşla işlemeli beyaz bir elbise giymişti. Dizlerinin iki yanında da küçük yırtmaçlar vardı. Ayağına gümüş, önlerinde küçük taşlar olan stiletto bir ayakkabı giymişti. Yeni boyanmış kestane rengi saçları fazla uzun olmadığından maşa yapılmış ve spreyle sabitlenip omuzlarının üzerine bırakılmıştı. Boynuna da incilerden yapılan kolyesini takmıştı.

''Ben geldim de, sen bir davete falan mı gidiyorsun?'' dedim Garield'ın tüylerini okşamayı bırakıp ayağa kalkarken.

''Gidiyoruz.''

''Nereye? Ay, anne çok yorgunum hiç gidecek halim yok gerçekten.'' dedim omuzlarımı aşağı indirip yorgun olduğumu belli etmek istercesine.

''Hiç itiraz istemiyorum küçük hanım, bu davete gidilecek.''

''Anne,''

''Odanda kuaför ve makyöz seni bekliyor.'' dedi eliyle yukarı gösterip.

İstemeye istemeye de merdivenden çıkmış ve odamda beni bekleyen kişilerin beni hazırlamasına müsaade etmiştim. Her ne kadar makyöz ile biraz sıkıntı yaşamış olsam da gözlerimi sonunda sade bırakmaya ikna etmiştim. Sadece jilet gibi bir eyeliner çekmiş ve gözlerimi daha büyük göstermek için göz içime beyaz kalem sürmüştü. Yüzüme kesinlikle fondöten kullanmamış sadece nemlendirici baz sürdürmüştüm. Çünkü fondöten sivilcelerin çıkmasına çok yardımcı olan bir makyaj ürünüydü. O yüzden çok zorda kalmadıkça kullanmazdım.

Kuaför saçlarımı geriye doğru bırakıp ıslak bir model yapmıştı. Her iki çalışanda odamdan çıkarak giyinmeme müsaade edince annemin benim için seçmiş olduğu üç kıyafete göz attım. Birisi mürdüm renginde uzun ve yırtmaçlıydı, ikincisi Dizimin hemen üstünde biten straplez ve üstünde naif taşlar olan su yeşili bir elbiseydi, üçüncüsü ise kırmızı ve ince askılı düz bir elbiseydi.

 Birisi mürdüm renginde uzun ve yırtmaçlıydı, ikincisi Dizimin hemen üstünde biten straplez ve üstünde naif taşlar olan su yeşili bir elbiseydi, üçüncüsü ise kırmızı ve ince askılı düz bir elbiseydi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BENİM KÜÇÜK KADINIM (+18)Where stories live. Discover now