BÖLÜM 9 •BAR• (Part-2)

59.8K 1.4K 545
                                    

Laannn yarım milyon olmuşuz yaa 😱 hiç söylemiyorsunuz bak🎈 Hikayeyi okuyan herkese çok çok teşekkür ederim 🙏 Hepiniz iyi ki varsınız ❤❤

Kaç gündür uğraştım şey tanıtım videosuydu. Pek istediğim gibi olmadı ama olsun. Yukarıya yükledim, açıp izleyebilirsiniz. Açılmıyorsa YouTube a girip bakabilirsiniz 🍁🎆

Mor kalbim olsa şuraya bırakırdım ama onun yerine turuncu balon bırakıp sizi bölümle baş başa bırakıyorum 🎈🎈🎈🎈🎈



Gümüş Sequins Radder Cutout elbesesi ile bardan içeri giren saçları kumral, maşalı olan kız bakışlarıyla etrafı taradı. Yavaş adımlarla yürürken onu görenler bakışlarını ondan alamıyordu. Çok seksiydi. Ve güzel kız bunun farkındaydı, o yüzden dudaklarının bir tarafı yukarıya kalktı.

Güzel kız yüksek bar sandalyesine oturdu ve siparişini verdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Güzel kız yüksek bar sandalyesine oturdu ve siparişini verdi. Barmen değişik hareketlerde bulunarak güzel kızı etkilemeye çalışıp içkisini hazırlarken kız arkasını döndü ve striptiz yapan kızları izlemeye başladı.

Uzun olan sarışın Rus hemen hareketlendi ve oturduğu yerden kalkıp güzel kızın yanına gitti. Genç adam daha neler olduğunu bile anlamazken sarışın Rus ile güzel kızı konuşup gülüşürken buldu. Bu durum genç adamın içindeki yanardağı alevlendirirken genç kız ve sarışın Rus masaya doğru gelmeye başlamıştı.

Sarışın Rus elini genç kızın beline koyup onu yönlendirince genç adamın çenesi kasıldı. Sonunda sarışın Rus ve genç kız masaya geldi. Genç kız gülümserken, gözleri öfkeli bakan genç adamın gözlerini buldu.

Genç kız şaşırmış gibi görünse de aslında içten içe rol yapıyordu. ''Bay Haugens,'' dedi genç kız dudaklarını aralayıp. Bu durum kısa sarışın Rus'un ilgisini çekmişe benziyordu. O yüzden ''Siz tanışıyor musunuz?'' diye sordu kısa olan sarışın.

Genç kızın dudağının bir kenarı yukarı kıvrılırken önce koltukta oturan kısa sarışın adama baktı, sonrada bakışları tekrardan genç adamı buldu. Yüzündeki gülümsemeyi silmeden ''Kendisinin beni tanıdığını zannetmiyorum.'' dedi genç kız.

Genç adamın dişleri birbirine kenetlenip çenesi kasıldı. Ellerini yumruk yaptığından kolundaki damarlar belli olmuş, üzerine giydiği beyaz gömleğin düğmeleri kasılmadan dolayı her an patlayacakmış gibi duruyordu.

Genç kız masaya doğru eğildi ve genç adamın önünde duran shot bardağını eline aldı. Kenarına takılmış olan limonu çıkarıp masaya attı ve shot bardağını kafasına dikti. Genç adamın bakışları kızın attığı shottan dudaklarına takılınca gözleri seğirdi. Barın kapısından ilk girdiği anda kıyafetine odaklanınca makyajına dikkat bile edememişti.

Ona kırmızı sürmemesini söylemiştim, diye geçirdi içinden genç adam. Derin bir nefes alıp verdi, başka renkte sürecek ruj mu yokta böyle bir ortamda yine sürmüş? diye düşünürken genç adam, sesini kontrol edemedi ve kısık bir şekilde bir küfür savurdu. Normalde olsa böyle gürültülü bir ortamda kimse duymazdı ama güzel kız duymuştu.

BENİM KÜÇÜK KADINIM (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin