BÖLÜM 11 •Oyun Zamanı • (Part-1)

55K 1.1K 142
                                    

Huzurlu muyum?

Arkamdaki adamın kaslı kolları karnıma sarılmışken kesinlikle evet.

Peki, içimdeki bu durgunlukta neyin nesiydi?

Uzun zamandır birisiyle uyumamıştım. Belki en son annem ya da babamla. O da yine akşam korku filmi izlediğim ve gece uyuyamadığım içindi, sanırım o zamanlar 12 yaşlarında olmalıydım. Ondan sonra kimseyle uyumamıştım tabi benim küçük, tombul sevimli kedim Garfield'ı saymazsak eğer...

İçimde sanki daha önce kimseyle uyumamış gibi olan gerilimin sebebi de neyin nesiydi?

Belimin hemen üzerinde dolanıp öne doğru uzanan ağır kolu her nefes aldığımda hareket ediyordu. Arkamdan sarılmasına rağmen dün gece saçlarımı yana atması ve enseme burnunu dayamasıyla o sıcaklığı da dün geceden beri hissediyordum.

Güzeldi.

Değişikti.

Normal bir insanla yatmak gibi değil de çok değişik, farklı hissettiriyordu...

Bu adamın hücrelerine kadar varan güzelliği kadar mükemmeldi. Hala arkamda ve bana sarılıyor oması karnımda hareketliliği arttırırken sadece aynı şekilde durmak bana daha iyi geliyordu. Dün gece bardaki dansımdan, havuzdaki sahnemizden ve gece gördüğüm kabustan sonra o kadar bitkin düşmüşken- ki benim bu yorgunluğa bir hafta uyumam beklenirdi- ama sabahın köründe uyanmıştım.

Neden?  Bu kahrolası adam ensemde nefesini dakikada sayamadığım kadar çok üflediğinden. 

Ya da bacağımın üzerindeki o uyuşmayı sağlayan ağırlıktan...

Adam her şeyiyle uykumun içine ederken uyandığımda bile nedense üzülmüş değildim.

Saate baktığımda saatin 7.00 olduğunu görmemle yerimde kıvranmamak elde değildi. Okula geç kalacaktım. Gitmezsem çokta sorun olmazdı ama kaçırdığım dersler için başkalarından not dilenmeyi sevmiyordum. Zaten onunda kalkıp şirkete gitmesi lazımdı. Okula gitmeyen bir öğrenci sorun olmazdı ama şirkete gitmeyen bir ceo kesinlikle sorun teşkil ederdi.

Benim hareketlenmem ile arkamda mırıldanan ve dişlerinin arasından derin bir nefes çeken adam kısa bir geri çekilmeden sonra belimdeki eli daha da sıkılaşıp beni kendisine hapsederken ensemdeki kafası ilerledi ve boynumun hizasına girdi. 

Bacağı ile de beni kendisine çektiğinde bu hareketimin lehime olduğunu yeni öğrenmiştim. 

Adam beni hapis almışken yine ona kızmak gerekiyordu ama kendime sarılmasını sevmezken bile bu iyi hissettiriyordu.

''Victor...''

Bir hareketlenme olmadı. Arkamdaki adam ciddiyetini aynı şekilde korurken derin bir nefes almaya çalıştım ama ağır gelen eliyle aldığım nefesi bırakırken sessizce ofladım.

''Victor...''

Bu sefer sesim biraz yüksek çıkınca yerinde kıpırdandığında 'tamam kalkacak' dedim kendi kendime ama öne atılacakken üzerimdeki eli hareket edip beni kendisine çektiğinde sırt üstü yatırıp üzerime hayvan gibi çullandı.

Gerçekten üzerime çıktı.

Kaslı bir beden, bedenimin üzerine yarı çıplak bir vaziyette kendisini bana bastırırken bu sefer yine başını yana doğru çevirip boynuma koyduğu elleri de iki yanımdayken öyle tatlı uyumaya devam etmişti ki. Bir şeyler mırıldanmışken bile ne dediğini umursamayıp kendimi yapmadığım bir şeyi yaparken bulmuştum.

Bir insanı uyurken izliyordum.

Uzun kirpikleri onu kıskanmamı sağlarken elmacık kemikleri ve yeni yeni çıkmış hafif kirli sakalı ile o kadar güzeldi ki...

BENİM KÜÇÜK KADINIM (+18)Where stories live. Discover now