two

3.2K 240 172
                                    

Okula doğru üçümüz yürümeye başlamıştık. Herkes bize bakıyordu ve galiba nedenlerinden biri benim dün ilk günümden basketçi çocukla beraber olmamdı.E ikinci günden de iki basketçi çocukla okula gelmemde noktayı koymuştu. Bilirsiniz ki basket takımındaki çocuklar popüler olurdu.

Ama ben bu bakışlardan rahatsız olmuştum. Herkes bize bakıyordu, gerçekten herkes.

"Jongin herkes bize bakıyor."

"Şuanlık alışmaya çalış bir kaç güne normale döner herkes."

"Umarım."

Sonra Chanyeol kendi sınıfına gitti. Bizde Jongin ile sınıfımı öğrenmek için okulun danışman hocasına gittik.Malesef Jongin'in önemli bir dersi olduğu için hemen gitmek zorunda kaldı ama bana eğer C sınıfında olursam onun sınıfında olucağımı söyledi.

Danışman hoca okulla ilgili bir kaç şey söyleyip sınıfımın ve yeni sınıf listesinin olduğu kağıdı uzattı. Jongin ile aynı sınıfta olmayı dileyip kağıda baktım. Malesef ki sınıfım B sınıfı gözüküyordu.

Yeni sınıfıma yürürken her zaman ki gibi gözler üzerimdeydi. Yanımda kimse olmadığı için daha da gergin hissediyordum.Zil çalmıştı ama tüm sınıfların kapısı sonuna kadar açık olduğu için hangi sınıf hangi şube anlamamıştım. Bu yüzden danışman hocanın yanına geri döndüm ve beni sınıfa götüreceğini söyledi.

Sınıfa doğru yürüdüğümüzde ortalamamın kaç olduğunu sordu bende 87 olduğunu söyledim. Beni tebrik etti ve B sınıfına geldiğimizde kapıyı tıkladı.Ben içeri girdiğimde herkes sınıfta bir yere baktı ve konuşmaya başladılar.

"Merhaba hocam, ben yeni öğrenciyi getirmeye geldim."

"Merhaba hocam. " Danışman hoca bana iyi şanslar sınıfa da iyi dersler dileyip sınıftan ayrıldı.

"Kendini sınıfa tanıtabilir misin?" Başımı sallayıp sınıfa döndüm.

"Merhaba ben Byun Baekhyun. Tanıştığıma memnun oldum." deyip eğildim.

Hoca da kendi adını söyleyip Junmyeon denen bir çocuğun yanına oturmamı söyledi.Kimin yanı boş diye sınıfa gözlerimi gezdirirken Chanyeol'un da bu sınıfta olduğunu gördüm. Ve bana büyük bir gülümseme verdi. Sanırsam ben sınıfa girdiğimde baktıkları kişi Chanyeol'dü.

Junmyeon denen yüzünün aşırı tatlı olduğunu düşündüğüm çocukla tanıştık. Çok iyi birisi gibi duruyordu.

Ders başladığından beri 5-10 dakika geçmişti ki omzuma birisi dokundu. Arkamı döndüğümde bir çocuk elime kağıt sıkıştırıp bana Chanyeol'ü gösterdi. Chanyeol'e döndüğümde arka çaprazımda oturduğunu gördüm. Kağıtta ne yazdığını merak edip hemen önüme dönüp kağıdı açtım.

"Sınıfa hoşgeldin Baekhyun-ah . Jongin benim sınıfımda olduğunu öğrenince çok sevinecek.Tenefüs olmasını beklemeden söylemek istedim."

Kağıdın altında bir boşluk kalmıştı bende oraya:

"Hoşbuldum Chanyeolshi. Bence de çok sevinecek. Bende sınıfta bir tanıdığın olmasına sevindim."

Kağıdı ona doğru uzatıp yüzüne baktım.Okumaya başladığında gülümsemeye başlamıştı.Gerçekten sürekli gülümsüyordu bu çocuk onu gördüğümden beri.

20 dakika sonra zil çaldı ve ben Junmyeon ile muhabbet etmeye başladım. Sonra beni Jongin ile gördüğünü ve onunda Jongin ile arkadaş olduğunu söyledi. Bende şaşırdım doğal olarak.

Chanyeol yanımıza gelip Jongin'in yanına gideceğini gelip gelmeyeceğimizi sordu. Sonra bizde Junmyeon ile gitmeye karar verdik.

Jongin onun tarafına gittiğimizde yanında uzun boylu bir çocuk vardı. Yanına Chanyeol ve Junmyeon olduğuna şaşırmalı ki hemen hangi sınıfta olduğumu sordu. Bende B sınıfında olduğumu söyledim. Derslerde Chanyeol'e emanet olduğumu söyledi.

"Sehun bu bahsettiğim çocuk Baekhyun."

"Merhaba Baekhyun.Tanıştığıma çok memnun oldum"

"Merhaba Sehun.Bende memnun oldum."

Sehun'da çok iyi birisine benziyordu. Arkadaş konusunda cennete düşmüştüm galiba. Biraz muhabbet ettikten sonra çıkışta sinemaya gideceklerini gelip gelmek istemediğimi sordular. İlk başta onların arkadaşça takılmaları gerektiğini söyledim.

"Jongin için neysen bizim içinde artık öylesin.O yüzden lütfen böyle şeyleri düşünme sende arkadaş grubundansın."

"E o zaman geleyim ama ilk eve uğramam gerekiyor. Ordan sizin gittiğiniz yere bende gelirim."

"Tamamdır bende Baekhyun ile gideyim. Annemle gelicem ama tabii annem ayrılcak sonra."

Anlaşıp sınıflarımıza geri döndük.Bir kaç ders geçmişti.Chanyeol sürekli benimle ilgili sorular soruyordu. Junmyeon da onun haline gülüp biraz beni rahat bırakmasını söyledi.

"Ama Baekhyun ile ayrı bir arkadaşlığımız olacak gibi hissediyorum. O tam benim kafa dengim birisi."

"Zamanla alırsın cevaplarını Chanyeolshi. Hep burdayım merak etme."

"Baekhyun sen benim yanıma otursana boşver Myeon'u."

beauty // chanbaekDonde viven las historias. Descúbrelo ahora