twelve

1.7K 140 135
                                    

Baekhyun
Chanyeol
Benimle dalga geçmiyorsun
Değil mi?

Chanyeol
Sence böyle bir konuda
Şaka yapacak gibi mi duruyorum?

Baekhyun
Peki bu süreç hala devam ediyor mu

Chanyeol
Senden utanmamın sebebi de bu
Ve senden bunu duyunca
İlk ne tepki vereceğimi bilemedim
Ama daha iyi kavrayınca
O kadar sevindim ki anlatamam
Çocuklarında benden sakladığını öğrendim
Kırıldım biraz

Baekhyun
Saçmalama
Onlara ben baskı yaptım
Chanyeol şuan gerçekten inanamıyorum
Aramıza soğukluk girer
Bir süreden sonra da konuşmayı keseriz
Diye düşünüyordum

Chanyeol
Bence yeni bir film için
Senaryo yazmalısın
Bu arada şuan böyle yazdığıma bakma
Aşırı utanıyorum
Yarın yüzüne nasıl bakıcam bilmiyorum

Baekhyun
İnan ki bende
Ne yapıcağız
Utancımızla yüşleşmeli miyiz sence

Chanyeol
Bence öyle yapmalıyız

Baekhyun
Yarın görüşürüz Yoda

Chanyeol
Görüşürüz Baekkie ❤️

Baekhyun
🤯

O kadar sevinçliydim ki Chanyeol ile konuşurken yüzümdeki gülümseme bir an olsun silinmiyordu. Hani çok hoşunuza giden bir olay olurda yüzünüzde saklayamadığınız, silemediğiniz bir gülüş olur ya öyleydi bu. Son mesajı da atıp telefonu kalbime gömmüştüm. Kalbim o kadar hızlı atıyordu ki şuan. Elimi başka bir yerime koysamda atışını hissedebiliyordum. Adrenalin hormonum zirvede salgılanıyordu galiba.

Yarın nasıl davransam bilememiştim. Acaba Chanyeol nasıl olurdu? O da utangaç birisiydi gerçi. Güzel olduğumu söylediğinde nasıl utandığını hatırladım.Şapşal çocuk. Yine aynı gülümseme yerine geri gelmişti.

Masama oturup tekrar yapmaya çalıştım ama dikkatimi veremediğim için bugünlük odamdaki televizyonu açtım. 10 dakika sonra televizyonu izlemediğimi dalıp gittiğimi fark ettim. Gerçekten şapşal etmişti bu çocuk beni. Umarım bu şapşallık kısa sürelidir.

Bir kaç Modern Family bölümü de izledikten sonra kapattım. Breaking Bad ile Prison Break bittiği için bu diziye başlamıştım. Listeme baktığımda ne çok dizi bitirdiğimi fark ettim. Brooklyn 99, Sherlock Holmes, Merlin, Black Mirror... Bazılarını 1'den fazla izlemişliğim bile vardı. Saate baktığımda geç olduğunu fark ettim. Yatağa yatıp yorganımı sıkıca üstüme örttüm. Ve rüyamda Chanyeol'ü görebilmek için onu düşünmeye başladım.
--------
Sabah olduğunda güzel bir güne uyanmış gibi hissettim. Rüyamda Chanyeol'ü görmemiştim. Aslında hiçbir şey görmemiştim. Sadece deliksiz bir şekilde güzel bir uyku çekmiştim.

Kalkıp hazırlanmaya başladım. Hazırlandıktan sonra kahvaltı yapmak için mutfağa gittim ve kahvaltı yaparken gözüm hep saatteydi. Saat 7.30'a yaklaşırken kalbim dünki gibi olmaya başladı.

"Biraz yavaş at. O kadar gürültülüsün ki komşular rahatsız olacak."

Kendi kendime yakınıp odama gittim ve çantamı alıp geçen gün ki gibi biraz parkta oturmaya karar verdim. Üstünde bizim okulun üniforması olan 2-3 kişili gruplar okulun olduğu tarafa doğru yürüyorlardı. Onlara bakarken kulağıma doğru birisi bağırdı.

"Yenge!"

"Aptal Jongin kulağımı sağar ettin."

"Ayıp oluyo yenge, aptal falan."

Ne dediğini fark ettiğimde kulaklarımın kızardığına yemin edebilirdim. Her yerim yanıyordu. Chanyeol'e baktığımda yıllardır burda olan ağaçları incelediğini gördüm. Jongin'i kolundan tutup kulağına doğru eğildim.

beauty // chanbaekWhere stories live. Discover now