eighteen

1.2K 118 25
                                    

"Öncelikle bugün hatırlıyorsan Jongin sabah gayet iyiydik. Sonra okula geldik ve bahçede biz biraz oturalım dedik sana.Dün Jinwoo bana demişti ki yeni mekan açılmış eski dostlar gidelim. Biz hep yeni açılan yerlere yemeye gideriz de, neyse konu sapmasın. İşte bende Chanyeol'e sabah dedim ki sende gel çocuklarla sevgili olarak tekrardan tanıştırırım seni. Bana dedi ki çocuklarla basket oynayacağım gelemem.Israr ettim beraber randevu olarak gideriz dedi bende kabul ettim. Sonra Yumeki geldi-

"Yuh siz sabahtan küsmüşmüydünüz? Chanyeol gayet mutlu duruyordu."

"Jongin bir susta anlatsın."

"Sağol Sehunnie."

"İşte Yumeki yanımıza geldi sonra bir şey diyemeden hemen gitmesi gerekti giderken de sana yazıcam diye bağırdı. 5-10 dakika sonra Chanyeol'e mesaj geldi ve kaşları çatılı ekrana baktı. Ona ne olduğunu sorduğumda sizin gruba 'Akşama satmak yok.' diye mesaj attığınızı söyledi."

İkisinin yüzüne dik bakarak söylediğim için gözlerini kaçırmışlardı.

"Öyle bir mesaj yok değil mi?"

İkisi de kafasını eğince ben anlatmaya devam etmiştim.

"Daha sonra ben çıkışta Youngbeenlerle kafeye gittim. Sonra Chanyeol bana mesaj attı. Sehun bana fotoğraf attırmış Junmyeonla falan. Onu gördüm."

"Evet ben attırdım doğru o."

"Ondan sonra biz oturduğumuz yer boş diye bokunu çıkartarak 3 saat oturduk. Bu arada siz ne zaman dağıldınız?"

"Aslında biz basketbol oynamaya başladıktan yarım saat sonra dağıldık. Junmyeon ayağını büktü ve sonra şişti. O öyle kenarda otururken oynamaya devam etmek istemedik."

"Tamam o zaman işte bizde 3 saat oturduk. Daha sonra ben tatlı söylemek için arkamı dönmeye çalışıyorum çocuklar sürekli beni dönmemem için zorluyordu Chanyeol ordaydı hani?"

"Çocuklar arkanı dönmene neden izin vermiyor ki? Olayın orasını anlamadım sonuçta bir şey bilmiyorlar."

"Çünkü onlara olaydan yarım saat önce Chanyeol'e gelmesi için ısrar ettiğimi ama sizinle basket oynayacağı için gelmediğini söyledim.Yorgun olur diye de basket maçı çıkışı çağırmak istemediğimi söyledim. Daha sonra onlarda arkamda görünce bakmamı istemediler."

"Tamam ana olaya devam et."

"Sonra onu görünce direk yanına gitmek istemedim. Yani yanlış bir şey yaptığını düşünmüyordum güveniyorum ona . Ve mesaj attım nerdesin diye evde yattığını her yerinin ağrıdığını söyledi bende dayanamayıp orda olduğumu söyledim ve yanımıza çağırdım. O da geldi tam açıklama yapıcakken Yumeki geldi ve bana ne dedi biliyor musunuz? 'İşim var dediğin Baekhyun muydu Chanyeol?'. Yani ona benden iş diye mi bahsediyor. Neden ona Baekhyun burda demedi? Anlamıyorum hiçbir şey. Bende sinirlenince Yumeki'nin yanında ağlamamak için kalktım."

"Of işler çok karışmış Hyun. Ama Chanyeol'ün bir cevabının olduğuna eminim."

"Bende aynı şeyi düşünüyorum Puppy."

"Bende öyle düşünüyorum. Ordan gittiğim için pişmanım ama o çocuğun yanında ağlamak istemedim. Gururum ağır bastı o an."

"Anlıyorum seni. Aslında bir fikrim var Baekhyun , istersen Chanyeol'ü buraya çağıralım konuşun. Ne dersin?"

"Bilmiyorum Jongin."

"Hadi ama Puppy."

"O zaman benim burda olduğumu söylemeyin. Direkt gelsin."

"Tamamdır 5 dakikaya burada gör sen."

Biz havadan sudan muhabbet ederken Chanyeol'den mesaj gelmişti. Parkın neresinde olduğumuzu soruyordu.

"Ben bakkala gideyim beni görünce geri gitmesin."

"Tamamdır hemen gel ama."

"Gelicem söz."

Hemen bakkala gidip soğuk su alıp kafama dikmiştim. Boş şişenin parasını da ödeyip oturduğumuz yere gitmiştim. Chanyeol'ün arkası dönük olduğu için beni göremiyordu.

"Sizce Baekhyunnie şuan napıyordur?" Sızlanarak diğerlerine beni soruyordu. Kabul etmeliyim ki arkadan görünüşü bile yakışıklıydı.Yavaşça yanına oturdum Chanyeol'ün.

"Bunu ona sormaya ne dersin?" Hemen gözlerini pörtletip bana bakmıştı.

"Hayal görmüyorum değil mi?" Jonginlere bakıp sorduğu soruya ufak bir gülümseme bırakmıştım.

"Hayır Yeol. Baek'e açıklama yapman için getirdik seni."

**********************

artık diğer bölüm konuşsunlar yani uzadı🤒

beauty // chanbaekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin