five

2K 171 135
                                    

"Sarıldık evet ama 3 saniye gibi bir şeydi yani sarılmak denmez. Jongin biliyor, Chanyeol bana küsmüştü. Geçen seferde Jongin ile Chanyeol yarışa girmişti ben kimin taraftarı olacağım diye. E Chanyeol de benimle barışsın diye üstüme bu hayran yazan şeyi yapıştırdım. Chanyeol de benimle barıştığı için ona 3 saniyelik sarıldım. Onu görmüşler. Sadece ikimizin gelmesi meselesi ise Jongin sınıf temizleme günüymüş o yüzden. "

"Gerçekten hepsi üst üste toplanınca bizde ne olduğunu anlayamadık. "

"Sizce çıksak size söylemez miyiz?"

"Söylersiniz tabi." Sesini imalı çıkarta çıkarta söyleyip arkasına yaslanmıştı. Bütün kötü bakışlarımı Sehun'a yolladım.

Biraz daha muhabbet ettikten sonra zil çaldı ve hepimiz sınıflarımıza dağıldık. İrene yine her zaman ki gibi Chanyeol yanına oturunca ona kendisiyle ilgili sorular sormaya başlamıştı.

"Junmyeon , İrene herkese karşı mı böyle yoksa Chanyeol'e özel mi?"

"Şimdi sevgili olduğunuza inandım işte kkk ."

"Yah Myeon öylesine aklıma takıldı gerçekten!"

"Peki peki öyle olsun bakalım. Yani her sınıftan 2-3 kişiye karşı böyle merak etme herkese karşı böyle değil. "

"Haa pekiii..."

"Tamam tamam kıskanma Chanyeol şimdiye kadar yüz vermediyse bundan sonra da vermez."

"Sana bir şey sorulmuyor gerçekten Myeon!"

Bem Junnmyeon'a trip atmak ile uğraşırken sınıfa hoca geldi. Herkes ayağa kalktı ve hocanın oturun emiriyle geri oturduk.

"Gelecek hafta denemeler başlayacak çalışmadan sakın gelmeyin. Biliyorsunuz bu denemeler lise sonunda öğretmen fikir yerlerinde oldukça yer kaplıyor. "

Herkes şikayet edip kendi aralarında konuşmaya başladı. Hoca herkesim susmasını söyleyip derse başladı. Ders tekrarlarımdaki soru sayısını yükseltmeyi kafama yazdım.

Aklıma bir anda bugün eski okulumdan tek görüştüğüm kişi Youngbeen geleceği geldi.Muhabbet ediyorduk ve sonra bir şey hakkında konuşurken bir akrabamın onunda akrabası olduğunu öğrenmiştik. Biz birbirimize kuzen diyorduk ama. Gerçekten çok yakın bir ilişkimiz vardı. Belki sevgili gibi(?). Çıkışta onunla basket oynayacaktık. Sanki çok biliyormuşum gibi.

Günün dersleri bittikten sonra hepimiz toplandık ve çıkışa doğru beraber yürümeye başladık.

Çıkış kapısında Youngbeen beni görünce hemen yanıma koştu ve yanağıma bir öpücük kondurup her zaman ki gibi sıkıca sarıldı. Sonra omzuma kolunu attı. Bu onun senden uzunum deme şekliydi.

"Alt tarafı 7 cm uzunsun Young."

"Uzatma bücür."

Arkadaşlarım yanıma gelip Youngbeen'e garip garip bakmaya başladılar. Sonra hemen tanıştırmam gerektiği geldi aklıma ama Youngbeen tabi ki de beni bekleyemedi.

"Bu ar-"

"Merhaba arkadaşlar sizin Byun'un arkadaşlarısınız galiba ben Baek'in en sevdiği kişiyim."

"Ben sevgilisinin Chanyeol olduğunu sanıyordum."

"Ne sevgilisi? Chanyeol'de kim?Byun bu omzundaki ne? Gerçekten Chanyeol kim?"

"Chanyeol benim. Tanıştığıma memnun oldum. Bu arada sevgili değiliz."

Herkesle tanışmıştı Youngbeen ve yine sabırsızlığını konuşturup.

beauty // chanbaekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin