3. Bölüm ~😈🖤~

2.4K 185 272
                                    

" Hikayede Lanet Çocuktan farklı detaylar olabilir. Bu yüzden 'ama kitapta öyle değildi' deme ihtiyaci hissederseniz bu notu aklınıza getirin :)

Keyifli Okumalar...

.....................................................................

Kızıl saçlı kız kendini zeminde buldu. Sersemlemiş hissediyordu. Soğuk zemin ürpermesine neden oldu. Başını kaldırdığında James ve Alice in de hemen yanında olduğunu gördü.

" Ne oldu öyle? Neredeyiz biz?" dedi James şaşkınlıkla.

Lily onu duymamazlıktan geldi. Hala yerde baygın yatan Alice in yanına eğildi. Kahverengi saçlı kız titriyordu.

" Alice? Alice sen iyi misin?"

" S-sanırım fasülyelerin yan etkilerini öğrenmiş oldum." dedi Alice zayıfça. Yana doğrulup yediği her şeyi midesinden çıkardı.

" Blağ.." James yüzünü buruşturdu.

" Orada dikileceğine gel de yardım et!" diye tısladı Lily. Birlikte Alice in iki kolundan tutup ayağa kalkmasına yardım ettiler.

" Tamam..tamam iyiyim." dedi Alice.
" Beni takip etmemeliydiniz."

" Elbette bunu yapmazdım. Bana yalan söyledin! " dedi Lily kızgınca.
" Sadece göz atacağımızı söylemiştin. Oysaki senin başka planların varmış."

Alice " Sana yalan söylediğim için özür dilerim Lily ama başka şansım yoktu." dedi üzgünce.

" Biri bana burada neler döndüğünü açıklayabilir mi?" araya girdi James.
" Nereye cisimlendik biz?"

" Cisimlenmedik, zamanda geriye gittik." dedi Alice. Ona fasülyelerle ilgili gerceği anlattı. " Ve burada olmamanız gerekiyordu. "

" Hadi canım sen de!" dedi James şok içinde. " Yani şimdi biz geçmişte miyiz? Bu harika."

" Hayır değil, korkunç!" dedi Lily öfkeyle." Bir konuyu da ciddiye alsan şaşarım. Bunu neden yaptın Alice? Profesör Longbottom ile ne ilgisi var?"

" Dün sabah... yine büyükbabam ve büyükannemi ziyarete gittik. Babamı görmeliydin Lily. Yüzündeki acı..Onu öyle görmeye dayanamıyorum. Her ziyaret edişimde içim daha da parçalanıyor. Benim için çok şey yaptı...O geceye geri dönüp annesini ve babasını kurtarmak istiyorum."

Lily şok olmuş göründü. Bu açıdan hiç düşünmemişti. Alice ve Frank Longbottom, St. Mungo hastanesinde işkence laneti yüzünden delirtildikleri için yıllardır tedavi gorüyorlardı. İşe yaradığı söylenemezdi.

Lily " Peki ya şu bahsettiğin paradoks ne olacak? Y-ya her şey ters giderse?"

" Geldiğimiz paradoksu yok edeceğim ve böylece sorun çözülecek. Işe yaramazsa geri dönebilirim. Hala dört fasulye daha var." dedi Alice.

Lily etrafına bakındı. Kafası gerçekten karışmıştı. " Peki ya burası neresi?" ormanı gösterdi.

" Büyükannem ve büyükbabamın evi." dedi Alice." Eğer acele edersem onları kurtarabilirim. Siz bu fasulyeyi alıp geri dönün, yapmanız gereken tek şey-"

" Orada dur bakalım, seni tek başına katillerin arasına gönderecek halimiz yok." dedi James. " Bu zamanın hangi zaman olduğunun bal gibi farkındasın. "

" Ve kiminle yüzleşmek zorunda olduğunun." diye ekledi Lily.

Alice " Sizden böyle bir tehlikeye girmenizi isteyemem Lily."

" Bu işte beraberiz, tamam mı?" dedi James. " Hem ne kadar zor olabilir? Ikimiz de yedinci sınıfız. Bütün düello bilgilerimiz üst düzey. Onlar gelmeden büyükannen ve büyükbabanı dışarı çıkarırız ve bam. Olay kapanır. Lily de burada bekler."

L.L.P.Where stories live. Discover now