15. Bölüm ~ 😶🤯 ~

1.6K 147 374
                                    

" Gecikme için kusura bakmayın, sebebi zaten söylemiştim. Aslında bu hafta da gelmeme ihtimali vardı ama sonunda konuyu toplamayı başardım.

Beşinci kitaptaki bazı olayları atlayacağım, artık hızlanma vakti geldi.

Umarım hoşunuza gider.

Keyifli Okumalar...

Not: Yazım yanlışlari varsa kusura bakmayın, kontrol etmeden atıyorum.

......................................................................

" Sence de biraz abartmıyor musun Ginny?"

Koridorda hızlı hızlı yürüyen kızıl saçlı kız başını ona çevirdi. " Abartan ben miyim?"

Hermione yorgunca iç çekti. " Bak, sen arkadaşımsın Ginny... Yani bazı şeyleri görebiliyorum. Eğer Harry nin Linda ile arasında bir şey olsaydı-"

" Kiminle arasında ne olduğu niye umrumda olsun ki??" dedi Ginny kızgınca. " O defter çoktan kapandı, neden bunu hala anlamamakta ısrar ediyorsun Hermione? İsterse Harry Cho Chang ile çıksın, zerre umrumda değil. Umrumda olan tek şey Linda nın Harry e ulaşabilmek için beni kullanıyor olması! Aileme iyi davranıyor, sürekli etrafımızda geziyor ve Harry i umursuyormuş gibi davranıyor."

" Belki de gerçekten umursuyordur?" diye önerdi Hermione kuzu kuzu.

" Diyelim ki öyle," Ginny parlak kahverengi gözleri onunkine dikildi. " Peki Cho Chang ile D.O. dersinde ne koşuyordu?"

Hermione kaşlarını büzdü. " Yani, bence... sadece sohbet ediyorlardı."

" Aynen öyle!" dedi Ginny hararetle. " Önce ben, şimdi de Harry nin ilgilendiği bir kızla arkadaş olmaya çalışıyor. Ne yapmaya çalıştığını görmüyor musun? Harry nin hakkında daha fazla bilgi topluyor. Oysa ben gerçekten onu arkadaşım sanmıştım."

Hermione yanıt vermedi. Neyseki iki yanında sallanan kabarık saçları, yukarı doğru kıvrılan dudaklarını gizliyordu. " Şu söylediğinin ne kadar yanlış olduğunu bir fark etsen-"

" Ginny!"

Iki kız başlarını arkalarına çevirdiler. Onlara koşarak gelen siyah saçlı, ravenclaw cübbeli oğlanı gördüler. Micheal Ginny e parlaka gülümsedi.
" Selam. Dün seni Hogwarts Expressinde göremedim. Nerelerdeydin?"

Ginny omuz silkti. " Luna ile birlikte başka kompartımandaydık." Nihayet tatil bitmişti ve karargahtan ayrılmışlardı. Aslında Ginny, trenden indikten sonra Micheal ı şölende görmüştü fakat fazla uykusu olduğundan yemeğini yer yemez yatakhanesine çıkmıştı. " Tatilin nasıldı?"

" Fena değil." dedi Micheal, ardından yüzü biraz ciddileşti. " Babanın St. Mungo'ya kaldırıldığını duydum, doğru mu?"

Ginny başını salladı. " Evet ama önemli degil, iş kazası gibi bir şey." dedi, yoldaşlıkla ilgili detay vermek istemiyordu.

Micheal " Oh, iyi o zaman- yani tabii iyi değil de, ciddi olmaması...Demek istediğim, geçmiş olsun." dedi sersemce, boynunu arkasını kaşıdı.

Ginny, Hermione ile eğlenen bir bakış paylaştı. Kıkırdadı. " Anladım, teşekkürler."

" Pekala, ben kahvaltıya gidiyorum. Sonra görüşürüz Ginny." dedi Hermione. Micheal a da gülımseyip yanlarından uzaklaştı.

Kız koridorda kaybolduğunda Micheal " Ah, bir dakika. Ona sıradaki D.O. toplantısı ne zaman diye sormayı unuttum. Harry Patronus yapmayı öğretecekti." dedi hevesle.

L.L.P.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora