Meglepetés!

593 24 32
                                    

Ide is eljutottunk gyerekek, ezennel lezárom az újraírást, kereken húsz fejezettel. Bevallom, írás közben jöttem rá, hogy Sirius és Soul párosa az egyik kedvencem - na meg még egy, de azt még titokban tartom, róluk csak ketten tudnak közületek. Nem is tudom, mit tudnék még mondani, talán annyit, hogy nem örökre búcsúzunk a karakterektől, hiszen mind feltűnnek majd a folytatásban, még Shane és Hunor is. Apropó folytatás, remélem, mindenkivel találkozunk a Titokban ikrek ,,lapjain", hiszen nemsokára hozom abból is a folytatást, a Titkok Kamrája átiratát, amiben jobban megismerkedhettek Dalia Dursley-vel, szóval srácok, olvasásra fel!

Annyit még mondanék, hogy az írói instámra (lunaarany) kikerül majd egy Soul×Sirius szerkesztés is, amit A Kagyló titka befejezésekor akartam kitenni, tehát most. Ide tartozik még egy kis meglepetésem, de arról majd később.

Először azt szeretném még megsúgni nektek, hogy még mindig tárt karokkal várom az idézeteket az összes sztorimból, bárhol, akár kommentben, privátban, vagy instán. Ezekről régebben írtam rengeteget, lehet, valakinek új lesz az idézetküldős lehetőség, de úgy gondolom, itt jó, ha megemlítem. Ezek is kikerülnének az írói instámra.

Akkor elérkezett az igazság pillanata, ugyanis elmondom a meglepetést, miszerint szerkesztettem egy videót az Édes Álmok teljes egészéből - így a még nem publikált részekből is -, remélem, elnyeri majd a tetszéseteket. Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, szóval majd írjátok meg!
És íme a videó, amit megtaláltok youtube-on (és talán majd az írói instámon is):

Édes Álmok I.: A Kagyló titka - Harry Potter fanfictionWhere stories live. Discover now