2

5.1K 520 227
                                    

Hoseok olanları kavrayınca en azından sıkıcı olan hayatından uzakta olduğu için rahatlamış fakat nasıl buraya geldiğini bilmediği bir yerde nasıl adepte olacağını düşünüyordu . Nedense rüya olduğunu düşünüyor ve fazla takmıyordu .

Kervanın bağırma sesleri tekrar yükselmeye başlarken Chan çuvalın içinde kalmış olan undan alıp elindeki hamura azar azar katıyordu . Yuğururken bir andan da konuşmaya vermişti kendini .

" Ayaklanıp işe devam etmen için güç toplanmak gerek . Koca kervan da saraya davet edilen tek kişi sendin . Umarım yerini başka biri almamıştır. "

Chan yuğurmayı bırakıp testideki suyla elini yıkadı . Hoseok onu takip ediyordu sessizce . Hamuru arka taraftaki taş ocağa yerleştirdi .

" Arkamda dolanıp durma hyung . Otur dinlen . "

Minderlere oturdular. " Iş derken neyden bahsediyordun . Pek anımsayamıyorum . "

" Normalde kervandaki içki dükkanının mahsenine sen bakıyordun . Ama o gün kervana mal satmaya gelen adamlar olay çıkarınca şaraplardan bir tanesini kafana geçirince başını tezgaha çarptın 3 aydır uyuyorsun. "

Hoseok Chan'ın anlattıklarından sonra tüyleri diken diken oldu . 1000 yıl önce olsa bile yine aynı şeyi yapıyordu en iyi bildiği şeyi. Aşkın tadı şarap !

" Peki saraya neden davet edildim ? "

Chan ekmeğe bakmaya giderken bı yandan da devam etti . " 4. Prens Taehyung gizlice dışarı çıktığında içki dükkanında servis ettiğin şarabı beğenince saraydan adam yolladılar kendi mahsenlerine senin bakmanı istediler."

Hoseok saraya hizmet etme düşüncesini beğenmişti . Ama şimdiye kadar çoktan unutmuşturlar beni diye düşündü Chan'ın getirdiği ekmeği yerken .

" Yarın saraya gitmelisin 4.prens halk tarafından pek bilinmez naif biridir . Hatırlayacaktır seni . Normalde de kervanda gezinmez . "

"Peki 8. Prens ? Neden ondan herkes korkup kaçtı ? "

"Saray Prensleri izinsiz kervana geldiklerinde halkın içine karışıp dikkat çekmemeye çalışırlar . Ama 8. Prens Min Yoongi atıyla adeta ben geldim der gibi korkusuzdur . Pekte gelmez hanedanlığa kendi dağ evinde Tarzan gibi yaşar. Söylentilere göre ailesi onu doğduğunda pek istememiş sebebi Cariye Gwani nin Yoongi yi doğurduktan sonra vefat etmesi . Geri kalan cariyeler Yoongi erkek çocuk olduğu için kıskançlıktan onu kurtların olduğu Damyang ormanına atmış . Orda büyümüş ama diğer prensler gibi savaş eğitimi almamasına rağmen çok güçlü . Yüzündeki büyük yara izide kurtlar tarafından olmuş deniliyor. "

" Yüzündeki izi görmedim . Umarım 4. Prens beni hatırlar . Yarın ilk işim saraya gitmek olucak . "

Chan bunu duyduğuna sevinmişti çünkü aylardır ona bakıyordu ve yiyecek hiç birşeyleri kalmamıştı artık bitme noktasına gelmişlerdi . Bu belkide onların kurtuluşu olacaktır .

Hoseok gece karanlığında dışarıyı merak ettiği için gezinmek üzere Chan a haber verip çıktı . Kafasını aya doğru kaldırdı tıpkı o gece gibi parlaktı sanırım o yaşlı adam bir şeyler biliyordu . Kafası sandığımdan daha güzelmiş diye düşündü yıldızlara bakarken .
Gökyüzünün narin yıldızları oldukça parlak yoğun ve göz alıcıydı . Içindeki umuta yön veriyordu adeta .

Bölüm sonu fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum bı önceki bölüm beğenen fazla kişi vardı çok teşekkür ederim sıralamalarda artmam için oy verirseniz çok minnettar olurum <3

SEWNAZ

PYEHA | SOPEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin