13

1.3K 173 254
                                    

Genç çocuk yoğun gürültüden kurtulabilmek için kalabalığın arasından sıyrılarak ilerlemiş, insanları arkasında bırakarak suya yaklaşmıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Genç çocuk yoğun gürültüden kurtulabilmek için kalabalığın arasından sıyrılarak ilerlemiş, insanları arkasında bırakarak suya yaklaşmıştı. Ayakkabılarını çıkararak kumların üzerine bırakmış, bileklerine kadar soğuk suya girerek yüzeydeki yansımasına gülümseyerek bakmıştı.

O günün tarihi 9 Eylül idi. Eliane'in ölmesi gereken günden sonraki, turnuvanın olduğu gündü. Herkes sahilde toplanmış kutlamalar yapıyordu. Kutlamadan anlaşılacağı üzere ise Eliane ve ekibi kazanmıştı. Kendisiyse kolunun sargılı olması bahanesini öne sürerek maça dahil olmamayı başarmıştı. Şimdi ise küçük denmeyecek bir arkadaş grubu ile sahil kenarında kutlama yapıyorlardı. Ve kendisi yine Cassie zoruyla tutuluyordu.

"Selam."

Peter arkasında işittiği sesle hızla o tarafa dönmüş, tanıdık simayı görmesi ile rahat bir nefes almıştı. Olanlardan sonra iyice paranoyaklaşmıştı. Geçip gitmiş olsa da her an yeniden bir şey olup, birilerinin Eliane'e yine zarar vermeye çalışmasından korkuyordu.

"Selam, Beverly."

Genç kız da tıpkı kendisi gibi ayakkabılarını çıkararak suya girmiş, yanına vardığında elindeki iki bira şişesinden birini uzatmıştı.

Peter bir kıza, bir şişeye bakarak önüne dönmüş, hemen ardından başını iki yana sallayarak cam şişeyi kızdan yavaşça almıştı. Önceki gün olan olaylardan önce Beverly Garner'dan şüpheleniyor, Eliane'in katili olarak onu görüyordu. Fakat hislerinde yanılmıştı. Evet, Beverly Eliane'e karşı kabaydı. Ama yaralandığında yanından bir saniye bile ayrılmayıp yardımcı olmuş, elinden geleni yapmıştı. İki genç kızın anlaşma tarzlarının bu şekilde olduğunu geç de olsa anlamıştı.

"Turnuvaya katılamadığın için üzgünüm. Senin için önemini biliyorum."

Peter içeceğinden ufak bir yudum alarak yüzünü ekşitmiş, hemen ardından içtenlikle gülümsemeye çalışarak kendisini seyreden buz mavisi gözlere çevirmişti bakışlarını. Büyük bir dikkatle bakıyordu kendisine.

"Önemli olan kazanmanızdı, değil mi? Harika bir iş çıkardınız."

Beverly de tıpkı kendisi gibi gülümsemiş, uzun parmakları bir müddet boynuna asılı duran altın madalyada gezinmişti. Hemen ardından boynuna geçirilmiş mavi kurdeleyi çıkararak bu sefer kendi boynuna nazikçe geçirmişti.

Peter hayretle boynundan sarkan madalyaya bakarken genç kızın kıkırtısını işitmişti. Eliane için sörfün, turnuvaların veya kazanmanın önemini bilmiyordu. Fakat Beverly için ne kadar önemli olduğunu biliyordu. Her şeyi Cassie anlatmıştı. Hırslı bir kızdı ve sürekli olarak Eliane ile bir rekabet içerisindeydi. Bu yüzden madalyayı kendisine vermiş olmasına şaşırmıştı.

"Bugün senin yerine ben yarışmış olabilirim. Biliyorum, birinciliği aldım. Ama sen olsaydın çok daha iyisini yapabilirdin, eminim."

Genç çocuk duyduklarıyla daha çok şaşırırken madalyayı avcu arasında sıkıca tutmuş, sıcak bir gülümseme sunmuştu kıza.

Switch/Peter ParkerWhere stories live. Discover now