15

192 27 18
                                    

Kemiklerime doğru yayılan sancının gözlerimi açtığım da nefesimi kesecek kadar ciğerlerimi saldıran soğuk betonun üzerinde uzanıyordum.Parmak uçlarımı tamamen hissetmezken sol elimin bir şeye teması beni kendime geririyordu. Başımı çevirdiğim sırada yüz yüze geldiğim kadın bedeni korkuyla irkilerek geri çekilme mi sağladı. Avcuma biriken ve kolama aşağa akıp giden sıvının sıcaklığı kıyafetimin  içine doldu.Çığlık atmak istedim. Karanlığı sıyıran sadece küçük bir baş ucu lambasıydı. Sonra biraz daha karardı oda.

"Sonun o kadın gibi olsun ister miydin?"

Ayağa kalkmış karanlıkta benle konuşan adamın nerde olduğunu bulmak için ellerimi kaldırıp odanın köşelerinde gezdiriyordum

"Kimsin lan sen!!!"

Gırtlaktan çıkan detone ses odanın içerisinde yankılandı.

"Ramses hakkın da konuşalım. Nasıl bu kadar yakınlaştın ona?"

Sonuçsuz kalan çabalarım beni karanlığa itiyordu. Kan kokusu üzerime sindiğin de boğazı yarılmış kadına indirdim bakışlarını. Daha 20 li yaşlarında genç bir kız olmalıydı. Saçlarının açık tonu kanla koyulaşırken parmağında ki yüzüğe takıldım.

"Bu kızın ne suçu vardı?"

Köşe lambası yandığı sırada gözlerim kamaşırken maskeli adam silahını bana çevirdi.

"Sorularıma cevap ver. Ramses neden sana bu kadar yakın?"

"Bilmiyorum"

"Belki bu küçük fahişe gibi seni de öldürmeliyim"

"Neden bekliyorsun o zaman"

Maskesini tuttu, gevşetmek için aşağı doğru çekti. Tekrar yüzüne oturduğunda gözlerindeki belirsizliği yakaladım.

"Sen bana lazımsın"

Oturduğu yerden kalktı. Endişeli ifadesi yerine kafası karışık bir halde bana doğru yürüdü.

"Ramses'i beraber bitirebiliriz. Onu ellerimle öldürmeliyim"

Köşe lambası  her dakika ışığı ortama daha fazla yaydı. O sırada farketmiştim çıkışı ama önceliğim bu yabancıdan kurtulmaktı.

"Ramses işinin ehlidir onu öldüremezsin."

Gergin bir şekilde arkasını döndü. Kadının üzerinden atlayacağı sırada onu geriye doğru ittim. Kadına takılırken sırtını duvara çarparak yere yapıştı. O tam anlamıyla kendine gelmeden çıkışa doğru koşmaya başladım. Fazla bir sürem yoktu. Arkama bile bakmadım. Çıkış bir sokağa çıkarken nereye gittiğimi umursamadan yıkılmış duvardan destek alarak yola atladım. Sürekli koşuyordum. Tükensemde, nefesim son demine kadar yok olsada yavaşlayarak arkada kalamazdım. Bir yandan koşarken tanıdığım bir sokakta yavaşladım.Burası ramses ile kavga ettiğimiz yerdi.İlk defa onun anısı mutlu olmamı sağladı.

Nereye gidebilirim?O psikopat hala arkamdan geliyo olabilir. Umursamadan bara doğru gidiyordum yine. Ona şuan çok ihtiyacım vardı. Ben bunu asla söyleyen biri olmasam da korkuyordum.Adam bir kadını öldürmüştü. Bara yakınlaştığım da ramses girdi manzarama. Sekerek hatta bacağım acısa da sürünerek giderdim.

"Bekle!!"

Kaskı yavaşça yere indirip saçlarının arasından bana doğru baktı.

"Gitme,bekle!!"

Korumalar arkasından bana koşarak yürüdüklerin de durmaları için elini kaldırdı. Tek yapabildiğim onun bana sarılmasını istememdi.Sendelenerek motorun üzerine yığıldığım da kolumdan yakalayarak kaldırdı beni.

"Sana ne oldu?"

"Öldürecek seni öldürecek"

"Neden bahsediyorsun sen? Kim beni öldürecek?"

Boğazım yanmaya başladığın da konuşamadım. Yeterince yorgun düşmüştüm zaten. Ona dolandı her yanım ama iğrenip beni asla itmedi.

"Çok yoruldum"

"Tamam içeri geçelim anlat bana ne oldu? "

"Yürüyemem"

Korumalar bizi izlerken motordan aşağı kaydı.Dengesiz vücudumu tuttuğu sırada bacaklarımın altından geçirdi en sevdiğim dövmeye sahip olan kolunu. Daha ne olduğunu anlamadan kucaklamıştı.Boynuna yasladım başımı o kadar farklı bir görüntüdeydik ki şuan. İçeri çekiliyordum. Bu sefer halimden şikayetçi değilim. Ona anlatırsam her şeyi yanında olduğumu bilecektir. Belkide daha fazla şeyler yaşabiliriz içerde ya da ben fazla istekliyim.

RAMSES×|GAY|×Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin