18

232 24 8
                                    

Silah sesleri bize doğru yaklaştığı sırada eğilerek kendime bir sper buldum. Ramses son anda köşede ki duvarın arkasına atlamıştı. Koşarak onun yanına gittiğim de bir şey varmı diye vücuduna dokunmaya başladım. Boş mermi kovanların sokağın ortasına saçılmıştı

"İyi misin?" derin nefeslerin ardından öksürerek ayağı kalkmayı becerdi.

"İyiyim ben sana bir şey oldu mu? Yaralı falan değilsin değil mi?

" Hayır ben iyiiyim. Onlar kimin nesiydi öyle bizi öldüreceklerdi"

"Bilmiyorum ama öğrenirim"

Korkuyla solup dururken bi saniyeliğine gözlerimiz buluştu. Az önce yaptıkları aklına gelmiş olsa gerek hiç bir şey demeden saçlarına elini atıp geriye doğru sıyırarak alnını açtı.

"Sen içeri gir ben öğreneceğim durumu"

Temassız hallerinden nefret ediyordum. Buz gibi bakan saydam gözleri beni derinlemesine sarsıyordu. Daha fazla bir şey konuşmadık. Benimle ilgilenmeden arkasında bırakarak çekip gitti. Bu işi tek başına çözsün istemiyordum. Daireye tekrar girip ortalığı toparladıktan sonra üzerime bir şeyler giyip dışarı çıkarak bara doğru yürümeye başladım. Bu işin için de başka bir şey vardı anladığım kadarıyla.İşlek bir cadde de böyle bir magandalık yapmak kimsenim harcı değildi. Kafamdakikeri köşelere atıp dururken korumaları geçerek bar kapısını dirseğimle iterek açtım. Ortalık bu sefer kalabalık olsada insanları yararak onu aramaya koyuldum.Farklı yüzler, farklı tenler vardı burada. Ortamın buğulu havası insanların içinde dolaşmaya başladığın da ramses'i farkettim. Bağırmak isterken biri önüme geçerek beni kenara itti. Bir küfürle kendime gelerek tekrar seslenmek istediğimde tüm kilit noktalarım kırılmıştı. Dudaklarım mühürlenmişken, sanki biri kalbimi koca bir balyozla eziyordu.Ufalanmış gibi parçalarıma ayrılıyordum. Ramses şuan bir kızı kucağına çekmiş arsızca öpüyordu.Sinirle ortalığı dağıtmak istedim.Bunu bana nasıl yapabilirdi? Alevler arasında kalmış gibi tutuşurken bana doğru gelen kişiyi farketmemiş yere tökezlemiştim bu seferde. O sırada Ramses beni görmüştü.Kızı kucağında kenara çektiğinde ayağa kalktım. Karşımda duran adam omzuma yapıştığı sırada ne yaptığımı düşünmeden yanındaki kızı kendime çektim. Kız bir yandan gülümserken dudaklarıma kapıldı. İstemesemde öpmek sinirin ateşi körüklemişti beni. O sırada dudaklarımız serte bölünerek ayrılmıştı aramız.

"Ne halt yiyosun lan sen?"

Ramses ensemi sıkıca kavramış bastırarak eziyordu.

"Sana diyorum konuşsana???"

Ses etmeden kızın korku dolu bakışlarına baktım. Bu sefer saçlarıma daldırdı parmaklarını. Avuçlarının içini doldurduğu sırada sertçe geriye doğru çekti

"Neden böyle çocukça şeyler yapıyorsun oliver"

"Sen neden öpüyorsun lan? Seni deli gibi sevdiğimi bilmiyor musun?"

Gözlerim dolmaya başladığı sırada dudaklarında kalan ruj izleri sinirimi daha çok bozuyordu.

"Sana bunu açıkladım oli. Bir ilişki yapamam. Benim rajonuma ters bir durum.Kabul et artık"

"Bırak lan beni!!"

Koluna geçirdim tavizsiz yumruğumu. Sinirin akışı damarlarımı dağlıyordu. Öfkenin esiri gibi koluna sayısız vuruşlar yapıyordum.

"Bırak beni kalpsiz orospu çocuğu"

Dudaklarını sıkarak saçlarımı koyverdi ellerinden. Deli gibi bağıra bağıra ağlama geliyordu da içimden sadece iki damla yaş geldi gözlerimden. Yanağımdan kayarak boynuma ulaşıyordu göz yaşlarım.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 20, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

RAMSES×|GAY|×Where stories live. Discover now