Capitolul 2

1.7K 171 129
                                    

    Alex

    Futu-i mama ei de treabă.

   Mai citesc încă o dată emailul primit de la revista " Photograpfy ". Nu îmi amintesc să fi cerut în mod special un interviu exclusivist. S-au da? Îmi mușc buza cu putere între dinti. Mai citesc o dată emailul, că sunt și așa destul de mahmur, iar literele parcă dansează în fața mea.

    Ei dracie, acum și delirez.

    Rău am mai ajuns. Vârsta, nu cred, băutura da! Dacă mă vede Sofia, iar îmi face creierii praștie. Femeia asta o ia pe arătură pe limba ei și la naiba că nu înțeleg ce zice.

    Să văd iar, bombăn sictirit. Acum mă deslușesc de mahmureală când văd acel PS, scris cu litere mari.

       " Trimis către: Alex Adamastos
          Data: 25. 08.2019
           Subiect:
 
        Domnule Adamastos, suntem încântați că ne-ați contactat pentru un interviu exclusiv. Dar mai tare ne bucurăm doriți ne acceptați fotograful nostru, care o să vă pozeze fiecare zi din viața dumneavoastră de mare magnat al petrolului.

     Domnișoara Soraya Kareem, este cea care vă intervievează și fotografiază.

     PS. Femeia este un dezastru ambulant. Aveți grijă cu nebuna!

     Semnat: secretara de la revista Photograpfy."

   Acum chiar că m-a intrigat mai tare, în legătură cu această persoană. Cum este posibil să fie un dezastru ambulant? Pentru ce s-a inventat Google și Facebook? Să căutăm anumite lucruri și detalii despre ce dorim să aflăm.

    Deschid aplicația, tastez numele pe ecran, are nume arabesc. Din câte știu aceștia au sângele iute. O vai maică precistă! Mă scarpin în cap de-a dreptul. O întreagă istorie apare pe ecranul laptop-ului. Înghit în sec.

    Clar, o să am nevoie de antidepresive și multa răbdare.

    Să citesc acest articol, pare interesant.

     " Domnișoara Soraya Kareem, o jurnalista la celebra revistă Photograpfy, ia spart nasul celebrului fotbalist Nunez! Toate astea din cauza că Nunez ia spart aparatul foto dintr-o greșeală. Așa relatează el. Versiunea fetei, este alta, că Nunez ar fi încercat o abuzeze în baie, iar domnișoara a ripostat.

     Domnișoara Soraya Kareem, este un dezastru ambulant, pentru cei din jurul ei, spusele ne sunt confirmate și de vecinii ei. Locatarii se plâng de scandalul care îl provoacă adesea!"

      Oh, am dat de dracu. Se pare că voi locui cu însuși Satana în persoană, în casă.

     Închid laptopul frustrat. Mă dau cu capul de birou. Trebuie să aflu cine mi-a făcut asta, eu nu prea cred. Plec din birou agitat din cale afară, mi-a trebuit detalii, acum îmi simt inima ca a unui iepure fricos. 

       ― Sofia! Sofia! Unde draci vopsiti te-ai ascuns femeie? vocea mea gravă, răsuna în casa enormă.

     Mă plimb prin camerele enorme să îmi găsesc menajera. Unde zei din Olimp s-a ascuns pirpirica asta bătrână? Deschid ușa la baie și dau nas în nas cu ea. Își arcuiește sprâncenele alea albe la mine și bombăne cuvinte neînțeles.

Dorințe întunecate!| FINALIZATĂ|Where stories live. Discover now