Capitolul 6

1.2K 141 52
                                    

        *Alex*

   Pur și simplu turbez de nervi, când mi-a râs în față bătrâna asta intrigantă, care de câteva zile a început să își ia lumea în cap. Se cunoaște că stă cu Soraya, ce pot să zic, nebunia se molipseste.

    Eu sunt și mai nebun acum, când am aflat că a plecat cu Trevor, mă mănâncă degetele și palmele, trebuie să lovesc ceva. Gâtul îmi cere cu disperare o gură de tărie, dar refuz să beau, vreau să fiu cu mintea limpede.

    Îmi duc mâna prin păr agitat, femeia asta îmi pune sângele în mișcare, fierb la propriu, mintea mea își face tot felul de scenarii, cum să o sărut, ating, mușc, să o fut tare și dur. Sunt nebun cu acte în regulă că mă gândesc la asta, senzația asta mi-o provoacă Titirezul blond.

    Că juniorul meu mereu reacționează când o vede. Am mai dat-o și în bara cu bruneta, ea dornică de sex, mie mi-a murit când i-am văzut chipul. Nu seamănă cu ea, cu Soraya. Ce să zic, are dreptate, îmbătrînesc!

    Un gând al naibii de ciudat îmi fuge prin minte, ce mă face să mă îndoiesc câteva clipe. " Oare ar sta cu un bărbat mai matur și mai în vârstă ca ea?" Oftez lung, alung gândurile astea ciudate ce îmi scurcicuitează mintea și mai tare.

    Mă întorc pe călcâie când aud ușa, pe ea intră chiar Titirezul blond, visătoare și cu capul în nori, sigur a sărutat-o! Îmi vine să îi ofer pumni șoferului meu. Ce naiba are femeia asta pe ea? Bucata aia de material este minusculă și pe deasupra nu poartă nici sutien.

    Bat pariu, bag mâna în foc că s-a dus la bruneta de la bar, a rămas cu chiloți în flăcări. Exact cum sunt eu acum, când văd cum mugurii sânilor ei se împing în materialul bluzitei. Înghit cu noduri, femeia asta îmi provoacă senzatiii diferite în corp.

             ― Adamastos.

    Port o discuție aprinsă cu ea, mai mult o țin în brațe și pot să crăp acum că nu vreau să îi dau drumul din brațe, se simte așa de bine. Sofia nu stiu cum face că mereu apare în cele mai proaste  momente. Se ridică de pe mine stânjenită de faptul că ne-a prins îmbrățișați pe podeaua sufrageriei.

            ― Am salvat-o de la o rupere de oase. Se pare că Trevor ia sucit mințile! mă apăr repede de privirea bătrânei,  cuvintele mele sarcastice o fac pe blondă să îmi arunce priviri cu cuțite.

           ― Iar tu nu ai ratat ocazia să o ții în brațe! Hm, ce îți mai place afurisitule! Mă miră faptul că până acum nu ți-au apărut la ușă mii de femei cu plozi după fusta lor! serios acum, femeia asta a cam început să o ia pe aratură.

    Soraya râde pe burtă de aluzia bătrânei. Îmi ridic mâinile în aer sătul de toate astea.

          ― Ai cam început să o iei pe ulei Sofia! Se vede că nebunia se molipsește! mă uit în ochii ei frumoși.

         ― Adică? Dacă femeia acum ripostează, înseamnă că o face cu un motiv, nu din cauza mea Adamastos! să mor că îmi place cum sună numele meu rostit de buzele alea sexi.

          ― Duce lipsă de alcool, s-a stăpânit cam greu să nu înghită ceva, când a auzit că ai plecat cu Trevor. pălăvrăgesc cele două.

         ― Ee, îi trece! Are timp de acum să își facă de cap! Apropo, în zece zile termin interviul! Ți-am zis că îl voi scurta! pleacă spre bucătărie cu Sofia fără nici un gest ceva de părere de rău.

        ― Stai! Nu se poate să pleci așa! Trebuie să discutăm Titirez.

        ― Altă dată Alex! Acum vreau să aflu detalii, cum a fost întâlnirea cu Trevor! se rățoiește Sofia la mine.

Dorințe întunecate!| FINALIZATĂ|Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang