Capitolul 3

1.6K 152 63
                                    

    Soraya

    Mă foiesc în patul ăsta enorm de mai bine de trei ore fix. Al naibii saltea tare, mi-a rupt spatele în două. O fi vreo răzbunare de-a lui Adamastos, că l-am luat cam tare din prima.

   De m-a băgat în ditamai camera, cam obscură și cu un pat uriaș, dar tare! De zici că dorm pe pietre. Deja îmi este dor de patul meu, cu saltea moale. Cu cearceafuri mov și parfumate. Înșfac telefonul de pe noptieră, arunc un ochi la mesajul primit.

    Of, nici bine nu am aterizat în oaza asta verde, că aiuritul de șef deja mă asaltează cu mesaje. Oh!
 
      Ai mare grijă ce faci acolo, că știm destul de bine ce stil ciudat de intervieviere ai! Știi ultima dată ce s-a întâmplat? Mare grijă dacă nu vrei să îți iei adio de la slujbă!"
 
       Ei drăcie! Doar nu vrea să fiu fată cuminte, eu?

       Gata, nu mai rezist, cât este ceasul, aproape ora opt, nu mai stau în patul ăsta al naibii de tare.

   O noapte de coșmar, ce dracu văd bogătanii ăștia la ditamai casa? Că eu una nu înțeleg! Așa de sinistră mi s-a părut camera, că îmi venea să mă duc să dorm afară lângă furnici pe iarba verde.

     Oftez lung.

   Mă ridic în fund în pat, trec degetele prin părul ciufulit. Acum vreau un duș, o cafea și un mic dejun copios. Că doar nu vreau să crăp de foame. Noroc cu bagajul de mână, că mi-am luat un rând de schimburi. Că celălalt ajunge abia mâine.

    Scot din rucsac hainele, lenjeria intimă și plec spre baie, dacă țin minte bine, ultima ușă din capătul holului. Draci uscați, prea multe uși. Sper să nu ajung în pivniță. Bine, acolo este bine, tot felul de specialități de vin, numai bun de dezgustat.

    Am o lene în mine că până și mersul este unul în reluare, că aș putea jura că adorm pe picioare. Casc lung, când intru în baia uriașă. Așez pe suportul de haine schimburile, arunc pijamalele de pe mine, rămân doar în lenjerie intimă. Dau să intru în cabină, când un corp imens plin de tatuaje, face duș.

    Zău că am avut dreptate, l-a strâns în brațe un calamar cu prea multă cerneală.

        ― Adamastos! spun plictisită.

     Se uită în ochii mei șocat, mirat,  înghite în sec.

         ― Domnișoară Kareem! murmură cu ochii în decolteul meu.

     Dracie, acum m-am și udat, ei asta e. Trebuie să îmi suporte prezența la duș.

           ― Ce credeți că faceți aici? întreabă curios.

            ― Duș! Ce crezi că aș putea să fac, să mă satisfac singură? Încă nu am ajuns așa disperată după sex. mă bag sub jetul de duș. Îi iau spumantul de baie din mâini, torn o cantitate generoasă pe piele și încep să îmi spăl corpul.

     Uneori sunt un așa drac inocent, e, pe fulgerul lui Zeus, că sunt rea și diabolică. Omul de lângă mine înghite în sec, mă privește prin anumite locuri cu buza între dinți. O ronțăie de zor. Ei hai, cred că mi-am atins țelul.

           ― Domnișoară întindeți anumite limite impuse în casa asta! ei pe naiba întind. Poate că vreau să fiu așa.

            ― Soraya, nu domnișoară, cât despre limite, încă nu am primit o listă cu ele, dacă tot ești așa preocupat de ele, poate mi le spui acum, cât timp fac dușul. să fiu și mai rea îmi scot sutienul.

Dorințe întunecate!| FINALIZATĂ|Where stories live. Discover now