Capitolul 14

1K 126 13
                                    


Alex

Am petrecut mai bine de douăzeci de minute în baie, a fost o durere cumplită să îmi calmez nervii și starea care pulsa în mine. Să o văd cum se dezlănțuie în brațele mele, pentru mine a fost ca un drog curat. Soraya este un drog pentru mine, unul puternic, de care devin dependent. Mă îmbrac în fugă, cu o pereche de blugi și un tricou. Azi vreau să mergem pe șantier, să îi arăt locul unde îmi pun sufletul.

Că afacerea moștenită de la tata, este totul pentru mine. Nu pot să dau cu piciorul la acest imperiu și mai ales să îl duc la ruinarea lui. Nu imi stă în fire asta. Duc mâna prin păr cât să îl aranjez nițel după duș. Arunc o privire în camera Sorayei, unde au adormit cele două belele care acum își fac de cap. Eram sigur că dacă mama apare pe aici strică tot. În special pe mine. Cum a făcut-o mereu.

Mereu a avut ceva de comentat sau spus cuvinte neplăcute la adresa femeilor care mi-au trecut prin pat. O notă mintală, să nu uit să vorbesc cu Alexa, sigur a făcut ceva beleaua bătrână, de a plecat de la ea. Nu m-aș mira să se fi certat cu Tony. Cumnatul nu îi suportă crizele, iar cu el nu îi merge. Nu poate să îl joace pe degete, așa cum face cu restul.

Închid ușa camerei și pornesc spre bucătărie. Miroase divin. Micul meu Titirez gătește! Intru și o văd cum sta lipită de aragaz cu o spatulă în mână. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți negri, care îi fac picioarele să pară mai kilometrice. Înghit în sec, când îi văd fundul ăsta apetisant. Talia micuța acoperită de tricoul strâmt. Ochii mei urcă lent pe curbura torsului ei, mai sus pe gâtul fin unde văd că i-am lăsat un semn în urma sărutului din duș. Părul prins în două codițe o face să pară o școlăriță, dar una sexi, care te faci să ai gânduri necurate.

Mă apropii de ea și o prind de talie cu palmele, o lipesc cu spatele de pieptul meu. Este departe cu gândurile.Tresare când mă simte.

 ― La ce te gândești? șoptesc aproape de ureche, dar mai mult o sărut flămând.

 ― La nimic în special!

 ― Sigur? buzele mele îi sărută fiecare porțiune din gât și maxilar.

 ― La tata mă gândesc! Nu este bine deloc, chiar deloc Alex.

Cum să nu știu asta, dacă l-am văzut, of, mie milă de el. Săracul om, are toată viața înainte, dar acesta boală nemiloasă a pus stăpânire pe corpul lui. Vreau doar ca micul meu Titirez să nu sufere. Asta sigur îi va rupe sufletul în două, dacă tatăl ei decedează și ea Este departe de el. Eu mă simt și așa deja prins undeva la mijloc. Pe o parte vreau să se ducă să îl vadă, pe de alta nu vreau să o mai las să plece. Nici măcar cu interviul. Vreau să rămână aici, doar cu mine. Sunt posesiv și o știu, dar ea este a mea!

 ― Cred iubito! Mm, ce miroase așa bine? încerc să îi distrag atenția de la toate gândurile negative care îi pun stăpânire încet pe ea.

 ― Omletă cu de toate, suc de portocale, pâine prăjită și bacon. Este așa de dulce când înșiră toate astea și zâmbetul de pe buze este așa de inocent.

 ― Te voi ține aici, nu iti mai dau drumul! chicoteste când îmi aude remarca.

 ― Of Adamastos, trebuie să îți cauți o soție, căruia să îi pisezi creierii și să stai cu ea în pat non-stop! o răsucesc pe picioare cu fața către mine și-o privesc în ochi.

 ― Și dacă am găsit acea femeie?

 ― Sigur! Cine, bruneta de la bar?

 ― Geloasă?

 ― Neah, doar sarcastică.

Încearcă să scape din brațele mele, dar o lipesc și mai tare de suprafața din spatele ei.

Dorințe întunecate!| FINALIZATĂ|Where stories live. Discover now