Karakter Tanıtımı

198K 3.7K 527
                                    

Evettttt ilk tanıtım geldiiiii. Ama bu sadece karakter Tanıtımı.  Sizleri seviyorum en yakın zaman da asker yari'nde görüşmek dileğiyle. Kendinize çok çok iyi bakın. Hoşçakalın...



 Hoşçakalın

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Berrak Özer 28 yaşında. Bir abisi  var. Annesi ve babası ile birlikte istanbul da yaşıyor. Abisi ise Kıdemli Yüzbaşı Alpay Özer evli bir askerdir. Berrak başarılı bir savcıdır.

Alpay Özer 32 yaşında İstanbullu bir kız kardeşi vardır. Evli ve bir küçük oğlu vardır. Doğu timinin tim komutanı dır. Lakabı Efsanedir.

Efe Soydan 29 yaşında Antalyalı oldukça başarılı Yüzbaşıdır. Doğu timinin tim komutan yardımcısıdır. Lakabı Keskindir. Annesi ve babası beş yaşındayken bırakıp gitmiştir kimsesizler yurdunda kalmıştır.

Ege Şaşmaz 26 yaşında Edirneli oldukça başarılı bir Asteğmendir. Doğu timinde ki görevi bomba imhacılıktır. Lakabı Patlak dır. Annesi emekli öğretmen babası şehit dir.

Can dağcı 28 yaşında Şırnaklı başarılı bir Teğmen. Doğu timin de ki görevi keskin nişancılık. Lakabı tetikçi. Annesi ve babasını küçük yaşta kaybetmiştir.

Fırat Yüce 29 yaşında Sivaslı başarılı bir Üsteğmendir. Doğu timin de ki görevi Sıhhiyecilikdir. Lakabı Mecnundur. Annesi ve babası emekli doktor dur."

Mustafa Aksak 29 yaşında Kastamonu Üsteğmendir. Doğu timin de ki görevi istihbaharatçılık dır. Lakabı Gölge dir. Annesi ve babası şehit öğretmendir.

Zafer Çağlayan 28 yaşında Ankaralı Teğmen dir. Doğu timinde hafif makinalı tüfek uzmanıdır. Lakabı Taramalı dır. Annesi hakime babası Albaydır.

Asker YariHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin