XI

3.7K 378 600
                                    

"Yanıma gel sevgilim." 

Jeongguk anlam veremediği için sorar bakışlarla deltaya döndü. Tek kaşını kaldırarak kaba bir üslupla "Ne?" diye sordu. 

Delta "Yanıma gel,  acıkmış olmalısın. Sana muzlu waffle yaptırdım." dedi ve arkasında sakladığı tabağı çıkarıp Jeongguk'a uzattı. Çikolatalı ve muzlu waffle vardı, Jeonggukun en sevdiğinden. Bu yüzden her şeyi unutup deltanın yanına doğru ilerlemeye başladı. Tam uzanıp waffledan ilk ısırığını alacakken Taehyung'un sesini duydu. 

"Jeongguk!" 

Ne olur ne olmaz diyerek waffleı eline aldı ve Taehyung'a, yani eski sevgilisine döndü. "Ne var?" 

Taehyung dolu gözleriyle konuşmaya başladı. "Jeongguk ben sana her gün waffle yaptıramam," Arkasında sakladığı elini çıkardı, bir yarım ekmek tutuyordu. "ama sana her sabah ekmek arası çikolatalı muz yapabilirim. Hem de kendi ellerimle." 

Jeongguk'un elindeki waffle tabağı yeri boyladı. Çin porseleni tabak tuzla buz olurken çikolata ve muzlar her yere bulaştı. Vita dolu gözleriyle gülümseyerek Taehyung'a ilerledi. El ele tutuştuktan ve elindeki çikolatalı muzlu yarım ekmeği aldıktan sonra dedi ki "Ekmeğimin diğer yarısı olur musun Taehyung?" 

Tabii ki şakaydı bu ama önemli bi mesaj veriyordu, waffle için para ödeyeceğinize ekmeğe nutella sürüp üstüne muz dilimleyin 👌🏻 
🥖
🍌
🍫
🥖

Ay bi de whatsappta küçük bi sohbet grubu kurmak istiyorum, gelmek isteyen olursa bana özelden mesaj atabilir, 6-7 kişi yazdığında açarım grubu sonrasında da isteyen gelebilir zaten (hayaletleri almam ama korkan olur fln) 🤳🏻💬😏💅🏻 
Lütfen yorumlara yazmayın çünkü hem yorum sayısını şişirmek istemiyorum hem de watty sağolsun yorumların bazılarını göremiyorum ve isteyen olursa kaçırmak istemem bu yüzden MESAJ ATIN

SON OLARAK sıcak ve soğuğu ayırt edemeyen sevgili babacığım bana "ılıdı" diyerek çay verdi ve ben de ona güvenip çay bardağını tuttum.
Pardon siki tuttum.
Çünkü adam resmen 99 derece suyla falan yapmış çayı dokunduğum saniyede bütün parmaklarım yandı, üstüne babam tuttuğumu düşünüp bardağı bırakıp gitti ve ben cehennemden çıkan çılgın bardağı 10 sn fln tuttum. O yüzden bölümün yarısını ağlayarak yazdım 😀😊

Yani demem o ki, bol bol yorum yapın da moralim düzelsin ben de size sol elimle cevap vereyim (sağ elim bi süre out of use ya hani)



"Yanıma gel sevgilim."

Jeongguk koridorun ortasında sopa yutmuş gibi dimdik duruyordu. Altı adım arkasında delta dururken parlak mor gözleri sekiz adım önündeki Taehyung'un üzerindeydi. Ona gitmek istiyordu, elini tutup buradan koşarak kaçmak istiyordu ama ayakları onu geriye çekiyordu. Bir adım attı geriye doğru, hala arkasını dönmeden. Taehyung'un bakışlarını kaplayan kırgınlığı gördü. Bir adım daha attı. Taehyung'un dudaklarının titrediğini gördü. Bir adım daha attı ancak bu sefer arkasını dönmüştü ve Taehyung'un tek görebildiği sırtını saran kırmızı elbisesiydi. Gözlerinden bir damla yaş döküldü, hem Taehyung'un hem de Jeongguk'un. Sonra bir adım daha attı ve deltanın yüzündeki gülümsemeyi gördü, Taehyung'un sessiz hıçkırığını duydu. İşte o anda koptu bir şeyler içinde.

Tote Vita - TaekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin