Behind the Scenes (1x3)

1K 84 265
                                    

"Sehun farkında mısın bilmiyorum ama biz ünlüyüz?"

Hepimiz Sehun'un başında dikilip en sert bakışlarımızı yollarken Sehun ise bitmeyen linçlerimizden sıkılmış bir şekilde bize bir kez daha bakıp göz devirdi. "Benim bir suçum yok,aşk itirafı yapmak için en berbat zamandı."

Nayeon bizden bile daha gergin görünüyordu.Düşünceli düşünceli başını eğmiş kaldırımı izleyerek etrafta dolanıyordu. "Bunu bir şekilde temizlemeniz lazım."

Baekhyun ise sandalyesine yapışmıştı ve umutsuzca bir noktayı izliyordu. "Temizlenecek bir şey yok,yayında o kadar kişi vardı ve hepsi duydu."

Bir anda aklıma gelen fikirle denizi sessizce izlemeyi bıraktım ve heyecanla arkamı döndüm. "Bir fikr--"

Ani hareketimle arkamda duran Kai'yi korkuttuğumu fark edince "Özür dilerim." diye mırıldandım. 

"Gerçekten bir fikrim var.Sehun bağlantısı gitmiş gibi yayına tekrar girsin,bir tane ayıcık alalım ve Kai de görünüp ayıcığıyla konuştuğunu söylesin?"

Sehun göz devirip "Ne saçma bir fikir bu?" diye mırıldanırken Baekhyun Sehun'a kötü kötü bakışlar atarken "Fikrin iyi mi kötü mü olduğunu düşünecek vaktimiz yok." diye tısladı.

Lisa ayağa fırladı ve başıyla onayladı. "Evet itiraz edecek zaman yok Sehun aç yayını."

Kai panik bir şekilde etrafa gezinirken duraksadı ve birden gözleri kocaman açıldı. "Bir saniye ayıcığı nereden bulacağız?"

Lisa yine söze atladı. "Jennie'nin arabasında bir sürü ayıcık var."

Yanıma yanaşıp araba anahtarlarını aldıktan sonra kimseyi dinlemeden koşturarak gitti.

Sehun bu sefer yayın açmadan önce hepimizin sustuğuna emin olup yayını açtı ve rahat davranmaya çalışarak rolüne başladı.

Lisa gelene kadar hepimiz sessiz ve gergin bir şekilde Sehun'u izlemiştik.Lisa kucağına sıkıştırdığı üç ayıcıkla geldiğinde Kai'ye yanaşıp göz hareketleriyle seçmesini ifade etti.

Kai bir süre hayranlıkla ayıcıkları izledikten sonra ortadaki beyaz ayıcığı işaret etti.Kucağına aldığında ise hayranlıkla bir süre onu izleyip sarılmıştı.

Açıkçası ayıcıklarımla başkasının oynamasını sevmiyordum ama şu anda bu işkenceye de katlanmak zorundaydım.

Kai bize dönüp "Şimdi şov zamanı." diye fısıldadıktan sonra Sehun'un yanına ilerledi.

"Selam ayıcık Jongin geldi!"

Sevinçle ayıcığı kaldırıp kameraya tuttu ve o tuhaf kahkahasını attı. "Yeni ayıcığım,ismini Minseok hyung taktı,Cheny."

Uydurduğu ismin harflerini heceledikten sonra ekrana yanaşıp ayıcığımla öpüşmeye başladığında gözlerim kocaman açılmıştı,sinir kat sayım hızlıca artıyordu.

Kai ve Sehun gülüştükten sonra Sehun sakin tavırlarıyla konuşmaya devam etti. "Yakında ayıcığıyla evlenecek sanırsam,ayıcıklara deli olan bir hyung bu."

Sehun hiçbir şey yokmuş gibi davranmayı çok güzel ilerletiyordu.Ya gerçekten rahattı ya da rol yeteneği fazla gelişmişti.Şu an onun yerinde ben olsaydım eminim ki çoktan batırmıştım bile.

"Evet bana bolca ayıcık alın lütfen."

Kai kameraya bir süre el salladıktan sonra aradan çekildi ve yanımıza ilerlerken ağız hareketleriyle 'çok gerici' diyordu.

Daha oturur oturmaz kızlar sorularını sormaya başlamışlardı.

"Yorumlara sizin hakkınızda şeyler yazmışlar mıydı?"

Love Scenario ∥JenKai∥Where stories live. Discover now