revenge or war? || 026

5.6K 300 50
                                    

Victoria POV.

"Nee."

"Oké dan!" roept Brooke overdreven vrolijk. Ik draai me weer om en kauw op mijn kauwgompje. Mijn vrolijke bui is omgeslagen en ik begin weer met denken. Harry is vrolijk vandaag - en ik weet niet of het komt door het feit dat ik hem 'vergeven' heb of door het feit dat Brooke een knap blondje is.

Nee, ik weet het niet. Had ik hem wel moeten vergeven? Hij is er wel makkelijk van af gekomen zo. Ik denk kort na. Wraak. Gewoon wraak. Is dat niet wat hij verdient? Ik grijns bij de gedachte - Harry die een grote milkshake over zijn hoofd krijgt en ik die foto's maakt. Ge-wel-dig. Typisch iets voor mij om eerlijk te zijn.

Terwijl ik een plan bedenk rijden we richting eén of ander drinkcafé. Plotseling vliegt de auto bijna de weg af en begint Harry te schreeuwen.

"Jezus! Kan je niet uit je doppen kijken man, imbeciel?! Ben je helemaal gek geworden? Kijk dan, mijn hele auto beschadigd! Ey, niet door rijden godverdomme." Zijn hoofd loopt donker aan van woede en zijn ogen twinkelen. Ook is zijn stem dieper geworden en het maakt me bang.

Straks reageert hij ook zo. Ik bereid me voor op zijn reactie op mijn o-zo-leuke idee. Wat mijn idee is? Hem voor schut zetten. Toevallig weet ik George's stamcafé.

"Harry, sorry dat ik je moment onderbreek, maar waarom ga je niet naar Hanks? Dat is een leuk café," begin ik voorzichtig. Hij kijkt me geërgerd aan. Niet het goede moment.

"Dat is George's stamcafé ei." HARRY LIJKT ZO OP MIJ HAHAHAH oke sorry voor deze korte onderbreking.

Ei? Ik ben helemaal geen ei. En als ik een ei was was ik een mooi, glimmend ei. Dit voelt als een belediging.

"En die van Samuel," gaat hij verder. Ik onderbreek hem.

"Samuel ligt in het ziekenhuis," zeg ik, "ga gewoon naar dat café, oké?" Hij rolt zijn ogen en haalt dan zijn schouders op.

"Oké." Opeens begint Damon keihard te lachen. "Gaat het altijd zo tussen jullie? Jullie zijn echt dom," giert hij. Ik lach om zijn lach. Damon is vaag. Waarom denk je dat we vrienden zijn? Vage mensen brengen het leukste in je naar boven, niet waar? Behalve Harry dan, hij is vaag. Maar hij brengt zeker niet het leukste in me naar boven, dat is één ding dat ik zeker weet.

"Ok," antwoordt Harry. Hij is blijkbaar niet zo gecharmeerd van Damon's lach. Hij staart strak voor zich uit. Niet dat hij straks blij zal zijn. Ik weet dat het gemeen is, wat ik van plan ben om hem aan te doen. Maar wat hij mij aan deed is tien keer zo erg. Dus nu krijgt hij de volle laag terug. 

Toch voel ik me er schuldig over. Waarom ben ik zo stom? Ik zou het prima moeten vinden. Blijkbaar niet.

Harry POV.

"Nou Vic, hier is je prachtige café. Nu blij?" vraag ik chagerijnig. Die Damon irriteert me mateloos. Hij is niet mijn type - ik ga om met veel leukere personen. Zoals George. Grapje. Ik open de deur en laat Victoria en Brooke naar binnen. Bij Damon laat ik hem expres los. 

Dat is echt een kleuter zet, Harry. Je bent twintig sinds vandaag en nog steeds gedraag je je als een vier-jarige.

En ja, het klopt dat ik niemand iets verteld heb over mijn verjaardag. Dat komt omdat ik het nooit vier. Verjaardagen zijn niet belangrijk. En kom op, wat is er leuk aan oud worden? Binnenkort ben ik zestig. Gadver, ik moet er niet aan denken.

"Harry, kom je?" Brooke verschijnt naast me. "Ja." Ik volg haar naar binnen en zie tot mijn verbazing Victoria bij een hele groep mensen zitten.

En niet zomaar een groep mensen. Ik ken ze allemaal. Ethan, Adam, James, Elliot, Thomas. Ze weet dat ik ze ken aangezien ze hen vast wel eens gezien heeft op een feestje of gewoon bij mij thuis. De bitch weet dat ze er alleen mee 'mag' praten als ik erbij ben. De mannen blijken haar wel interessant te vinden. Ze lachen continu om dingen die zij zegt. Ook maakt ze grote gebaren met haar handen en wijst naar mij.

Wacht, ze wijst naar mij?

Verward loop ik verder naar hen toe en hoor Victoria luid en duidelijk praten. Op een lacherig toontje.

"En toen kwam ik er dus achter dat hij een seks met me had gehad. En ik was boos, je zult me niet geloven! Dus ik ging weg en hij stond op het punt om te gaan janken. Serieus, de tranen stonden in zijn ogen. Toen zoende hij me - nee - ik maak geen grapje. Hij was verliefd op me, zei hij. Hij wou met me zijn. Ik heb keihard gelachen en ben weggegaan. Maar ja, hij kon natuurlijk niet zonder me dus nu ben ik hier: met hem in dit café." Ze kijkt om zich heen en ziet mij staan.

"Oh hij staat daar. Ssht," fluistert ze. Ze weet dat ik alles gehoord heb. Ik slik. Dit is een streek voor mij, maar niet voor haar. Ze kan dit niet menen. Woedend loop ik op haar af en trek haar overeind.

"Styles, chillex man. Ga lekker de liefde verklaren," lacht Elliot. Mijn ogen schieten vuur.

"Je wilt oorlog? Hier is je oorlog Vic. O ja, ik was nog vergeten te vertellen dat ik vandaag jarig ben, maar dat boeit je vast niet. De oorlog kan beginnen, en jij hebt het startsein gegeven." Met een voldane grijns loop ik weg - Victoria verbouwereerd achterlatend.

Eenmaal buiten gekomen raak ik in paniek. Eindelijk had ik haar terug en nu laat ik haar weer gaan.

"Ik deed het weer," zeg ik hardop. Ze verdiende het. Wie mij voor schut zet kan oorlog verwachten. En hier begint het.

liedje hierboven vind ik leuk voor dit verhaal idk iemand commentte het ooit
HAHAHAHA DIT GAAT ZO LEUK WORDEN IK HOU VAN OORLOGHARRY OKE DAT KLONK RAAR
BUT IM EXCITEd aF omg zelfs ik - degene die haar gemaakt heeft - had niet verwacht dat victorIA DIT ZOU DOEN
toch wel lol ik snap dr wel
maarja types als harry willen hun trots terug: door oorlog.
nieuwe cover is zwoel he?
oja, ik heb de proloog herschreven and i like this one more sooo read it if you want
byeeee thanks for reading love u all
en 900 VOLGERS FUCK WAARAAN HEB IK DIT VERDIENT?

sex tape - dutch versionOù les histoires vivent. Découvrez maintenant