got no time - 31

4.7K 238 50
                                    

Harry POV.

 Ik loop naar mijn apartement. Hoe kon ze me nou weer beschuldigen? Oké, misschien klopt het dat vaak dingen mijn fout zijn, maar dit keer heb ik niks gedaan. Het irriteert me dat ik onterecht beschuldigd word.

Wanneer ik mijn apartement binnenkom word ik gebeld door mijn baas. Hij wil dat ik morgen kom werken. Misschien doe ik dat wel, extra geld is altijd welkom. Ik zit de laatste tijd best krap bij kas. Of een bijbaantje erbij. Ook wel grappig, dan verveel ik me niet zo.

Want tja, ik ben best wel levenloos af en toe. Ik had mijn studie moeten afmaken. Dan had ik makkelijk een groot huis ergens in Dubai kunnen kopen. Kut ik.

Ik besluit te gaan douchen. Een douche is altijd lekker. Met een minder boze bui loop ik naar de badkamer een kleed me uit, om vervolgens onder een ijskoude douche te stappen. Ijskoude douches zijn mijn favorieten. Zo voel ik me meer levend. Klinkt vreemd hé? Ach ja, dan ben ik maar vreemd.

Na het douchen doe ik een zwarte joggingsbroek en een grijs shirt aan. Met een bak chips ga ik op de bank zitten en scroll door mijn berichten. Oninteressant. Ik kijk naar mijn buik. Een sportschooltje is wel nodig om mijn volmaakte abs terug te krijgen. Grapje, het valt wel mee. En die volmaakte abs heb ik eigenlijk nooit gehad. De bel gaat. Net nu ik lekker zit, jezus. 

Misschien is het wel mijn moeder. Een beanie is wel slim, dan zie ik er iets minder slonzig uit. Ik loop op mijn blote voeten naar mijn kamer en pak een beanie uit de kast voor ik naar de deur loop. Met een zucht open ik de deur.

"Samuel?" vraag ik verward. Ik had veel verwacht, maar geen Samuel. 

"Laat je me nog binnen of niet?" vraagt hij. Hij zucht en loopt naar binnen. Ik heb geen zin in dit gesprek. Met mijn halfbroer. Fuck, wat klinkt dat raar. 

"Nee, jij laat jezelf toch wel binnen hé?" vraag ik. Hij lacht. Met rollende ogen sluit ik de deur en loop achter hem aan. Hij heeft plaatsgenomen op... het aanrecht? 

"Wat doe jij nou weer?" zeg ik. Hij kijkt op.

"Oh, je weet toch dat ik van keukens hou?" Hmm, oké, daar heeft hij een punt. Ik hou ook van keukens. Godverdomme Harry! Stop met het vergelijken!

"Nee. Wat wil je?"

"Ben jij niet boos?" vraagt hij dan. Hij pakt een banaan uit de fruitschaal. Ja, ik heb ook fruit in huis. Niet dat ik vaak fruit eet, alleen soms een banaantje. 

"Waarop?" vraag ik. Ik pak de zak chips van de bank en stop een hand in mijn mond.

"Serieus?" zegt Samuel.

"Wat?"

"Ik pak heel gezond een banaan, moet jij het moment verpesten met je rot chips." Ik haal mijn schouders op. Dat zal me echt een worst wezen.

"Oké. Wat wil je nou Samuel?"

"Pa."

"Wat pa?" Samuel lacht schamper. Ben ik ook zo? Nee toch? Stop met vergelijken.

"Pa ging vreemd van je moeder en je bent niet boos. Vervolgens houdt hij verborgen dat je een halfbroer hebt en je hebt daar geen enkel probleem mee?" Natuurlijk heb ik daar wel een probleem mee lul, ik wil die eikel alleen niet onder ogen komen.

"Jawel," zeg ik. Hij begint te grijnzen.

"En hij heeft me gewoon achtergelaten bij mijn moeder. Mijn moeder als in een wijf dat niks anders doet dat drinken. Ik ging opzoek, en toen kwam ik erachter dat hij hier een heel leven zonder mij opgebouwd had. Dus je begrijpt misschien wel dat ik ook niet zo blij ben," zegt Samuel.

sex tape - dutch versionΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα