in love with you - 037

2.5K 140 41
                                    

Victoria POV.

"Ja George, je bent high. Het gaat over een tijdje wel over, blijf gewoon even zitten," commandeer ik George geërgerd. Hij knikt en blijft zitten. Harry komt binnen, Louis en hij hebben George al verzorgd en nu ligt George mokkend in bed. Zayn, Niall en Liam zijn naar huis, Louis is naar zijn club en Harry is bezig in de keuken.

Als ik na vijf minuten weer naar George kijk slaapt hij. Ik glimlach en loop weg. Eindelijk slaapt hij. Ik loop door de gang, langs de ruimte waar de keuken en de woonkamer zich bevinden. Harry ligt met zijn ogen dicht op te bank. Hij ziet er uitgeput uit.

Ik wandel naar binnen en haal een deken uit de kast. Voorzichtig leg ik de deken over zijn lange lichaam. Vervolgens til ik zijn hoofd langzaam op en schuif er een kussen onder. Hij opent zijn ogen niet. Ik hurk bij hem neer. Met mijn rechterhand haal ik zijn lange, zachte haren uit zijn gezicht.

Nu toch iedereen in dit huis in slaap is besluit ik naar huis toe te gaan. Bang voor mijn vaders reactie doe ik mijn jas aan. Wanneer ik mijn telefoon aan zet komen er tientallen berichtjes binnen. Ik luister alleen een ingesproken berichtje van mijn vader.

"Victoria, je weet dat je huisarrest hebt. Ik wil dat je naar huis komt. Zeg maar tegen die Harry dat hij je thuis brengt, of ik kom je persoonlijk halen. Doei." Ik slik. Had ik dat berichtje maar niet beluisterd. Ik draai me nog een keer om naar de bank en zie Harry tot mijn verbazing niet meer liggen.

Ik denk kort na. Ineens wordt er een deken over me heen gegooid en word ik opgetild als een baby. Je kent het wel: een arm onder mijn knieën en eentje onder mijn rug.

"Harry, wat doe je?" vraag ik lachend. Hij antwoordt niet en loopt stug door.

"Harry!" roep ik. Ik word op een bed gelegd. Hij haalt de deken weg van mijn gezicht. Zijn slaperige ogen kijken me aan. Hij heeft zijn armen allebei aan een andere kant geplaatst, waardoor ik gevangen zit tussen zijn gespierde armen.

"Hoezo deed je dat?" lach ik. Hij haalt zijn schouders op en blijft me aan kijken. Met een brutale grijns begint hij te praten.

"Gewoon," zegt hij. Zijn stem klinkt schor en slaperig.

"Duidelijk Harry, duidelijk," grinnik ik. Hij blijft grijnzen en zegt niks. Ik staar naar zijn lippen. Dan realiseer ik me dat ik hem wil zoenen. Ik wil hem heel graag zoenen. Net als ik voorover wil buigen om mijn lippen op de zijne te duwen is het al te laat en zoent hij mij.

Ik heb zo lang geprobeerd er tegen te vechten. Zo lang. Bang voor wat er zou kunnen komen. Maar eigenlijk, eigenlijk denk ik dat ik hopeloos verliefd op Harry ben. Harry heeft ondertussen zijn handen verplaatst en houdt ermee mijn hoofd voorzichtig vast. Terwijl hij me zoent klimt hij op het bed en hangt boven me. Mijn gedachtes gaan op nul.

"Dus..." zeg ik. Ik lig moe met mijn hoofd op zijn borst. Hij reageert niet en staart in stilte naar het plafond. Ik glijd met mijn vingers over zijn borstkas.

"Sorry, Vic." Ik kijk hem aan, een nieuwschierige blik op mijn gezicht geplakt.

"Sorry waarvoor?" zeg ik terug.

"Sorry voor het feit dat ik je maagdelijkheid stal en sorry dat het niet met iemand was waarvan je hield. Sorry.. Sorry dat het niet zoals dit was." Het blijft een tijdje stil.

sex tape - dutch versionWhere stories live. Discover now