let her go 016

5.2K 290 41
                                    

Harry POV.

Weet ze het? Heeft ze het gezien? 

Mijn hart klopt in mijn keel. Ik sta daar maar - verstijfd. Niks zeggend. Ik wil zo graag dat ze iets zegt. Aan de andere kant wil ik het liefst de tijd beetnemen en naar een uur terug zetten. Maar dat kan niet. Haar blik maakt me zo bang. Ze ziet er zo gebroken uit. Ze draait zich weer om naar de televisie, alsof er niks gebeurd is.

Ik wil om de bank heen lopen om met haar te praten, als ze me huilend opzij duwt en naar de slaapkamer loopt.

"Victoria!" roep ik hulpeloos. Ze negeert me - natuurlijk - ik had hetzelfde gedaan. Of nou ja, nee, ik had de persoon die dit had gedaan verrot gescholden. Victoria is een ander type.

Ik ren achter haar aan en zie hoe ze haar spullen in één van mijn tassen duwt.

"Wat weet je?" zucht ik. Misschien heeft Samuel wel iets heel anders verteld. Ze draait zich naar me om, kijkt me gebroken aan, en gaat weer verder met inpakken.

Waarom heb ik het ook alweer gedaan?

Woedend loopt ze naar de kast en pakt een jurk die ik voor haar gekocht heb. Die haar zo mooi stond.

Ze gooit het woedend in de tas en houdt het dan niet meer. Ze begint nog harder te huilen en laat zichzelf tegen de zijkant van de kast zakken. Het doet me pijn om haar te zien. Helemaal omdat het door mij komt.

Ik loop voorzichtig naar haar toe en hurk bij haar neer.

"Wat weet je, Victoria?" vraag ik rustig. Ze kijkt op.

"Zeg jij het maar," zegt ze schor. Ze bijt op haar lip om niet weer te gaan huilen. Ik ben de grootste eikel op aarde.

"I-I-Ik..." begin ik. Wat nou als Samuel iets heel anders verteld heeft? Ik ga het haar gewoon nu vertellen, of ze het nou al weet of niet.

"Ik wou je wat vertellen, Vic. Ik uhm... De avond dat ik je ontmoette heb ik uhm.." Ik kan het gewoon niet.

"Seks met mij gehad? Zonder dat ik het wist?" maakt ze mijn zin af. Godverdomme.

"Ik kan het uitleggen!" roep ik meteen. Dat is het domste om nu te zeggen, sukkel.

"Ik heb al genoeg uitleg gehad Harry. Ik ben weg hier."

"Victoria, alsjeblieft. George zal-"

"Wie zegt dat ik naar huis ga? Ik ga naar Samuel." Ik stop even met ademen. Met Samuel? Nee nee nee, hij mag niet krijgen wat hij wil.

"Victoria hij is niet zoals je denkt." Ze begint nog harder te huilen.

"J-J-J-Jij ook niet. Ik dacht dat je verandert was. Maar je bent gewoon jezelf," snikt ze, "de zieke man die seks heeft met meisjes. En het ergste ervan is dat de meisjes het niet weten."

En die kwam hard aan. Ik denk weer alleen maar aan mezelf. Victoria moet me vergeven, ze mag niet naar Samuel. Waarom niet? Omdat ik alleen aan mezelf denk. Ik denk niet aan haar gevoelens. Ik ben een eikel.

"Ik ben veranderd." Ze lacht door haar tranen heen.

"O echt waar? Is arme Harry veranderd? Als je veranderd was, dan had je me het allang verteld." Ik slik.

"Ik wou het je vandaag vertellen. Daarom kwam ik naar huis toe-"

"Oké. Maar nu ben je telaat. Hoe ziek ben je? Seks met me hebben terwijl ik er niks aan kan doen? En het dan opnemen?" Ze haalt haar neus op en probeert met alle macht niet opnieuw in tranen uit te barsten. Ik heb dit aangericht.

"Ik ben niet degene die het gefilmd heeft Victoria," zeg ik naar de waarheid. Ze wordt steeds bozer.

"O nee?" schreeuwt ze. "Wie dan wel he? Een geest?" gaat ze verder. Ik zie de woede, verdriet en teleurstelling in haar blik.

"Ik was het niet!" schreeuw ik nu, omdat zij ook schreeuwt. "Het was Samuel godverdomme! Hij heeft die tape opgenomen! En weet je waarom? Om erop te geilen! Hij is niet goed voor je en dat gaat hij ook nooit worden!" schreeuw ik nog harder. Mijn stem is scherp en ze lijkt ervan te schrikken.

Ze staat op.

"Jij wel dan?" vraagt ze lachend en ze loopt de slaapkamer uit zonder haar tas mee te nemen.

Ik achtervolg haar.

"Misschien wel," mompel ik zacht. Ze hoort het niet. Mooi. Ze hoeft niet te weten dat ik.. Geen idee eigenlijk, wat is ze voor mij? Een vriend? Nou, ik de hare waarschijnlijk niet meer.

"Ga niet weg alsjeblieft," zeg ik nu niet meer schreeuwend, "we kunnen het uitpraten." Ze draait zich naar me om terwijl ze richting de gang loopt.

"Jij met jezelf ja. Ik had dit nooit van jou verwacht Harry. Ik dacht echt dat je veranderd was. Voor mij. Hoe kon ik dat denken? Stiekem wist ik wel dat je precies hetzelfde was als een maand geleden. Samuel daarintegen is geen leugenaar, zoals jij."

"Je kent hem niet eens goed."

"Jou blijkbaar ook niet," sneert ze, "loser." Ze huilt nog steeds. Waarom scheldt ze me niet gewoon zolang uit totdat ik breek? Dat is wat ik verdien.

"Jij bent één van de weinige van wie ik echt houd, Victoria," zeg ik eerlijk, "laat me niet alleen, alsjeblieft. Ik ben degene die je gered heeft, weet je nog?"

Ze veegt haar tranen weg en staat daar maar - verloren.

"Ik..." Ze zoekt naar de goede woorden. "Ik begon je echt leuk te vinden Harry, voor wie je bent. Ik begon van je te houden. E-E-En het ergste is dat ik nog steeds van je hou terwijl je dat niet verdient. Ik wil je een tijdje niet meer zien, misschien wel nooit meer."

Leuk? Houden van? Mij? Nee. Nee nee nee. Nee dat kan niet. Dat mag niet. Niemand mag van mij houden op die manier en Vic al helemaal niet. Ik verdien het niet, zij verdient veel beter.

"Je hebt gelijk. Het is beter voor jou als we elkaar even niet meer zien," zeg ik met tegenzin, "ik ben een eikel. Ik weet niet hoe ik het ga volhouden, waarschijnlijk niet, maar je moet gaan. Ik zal zorgen dat George je met rust laat." Terwijl ik dit zeg stromen er tranen over mijn wangen.

Kap met janken mietje.

Ik loop naar haar toe. Ze staart voor zich uit. Ik pak haar voorzichtig bij haar hoofd vast en druk mijn lippen op de hare. 

Waar ben ik mee bezig? Ik doe niet aan dit soort dingen. Vind ik haar dan wel leuk? Dat mag niet waar zijn.

Ze kijkt me plompverloren aan. Alsof ze miljoenen vragen wilt stellen, alsof ze me wil uitschelden, alsof ze wil huilen, alsof ze wil wegrennen. Maar ze doet geen van de bovenstaande dingen.

"Dag dan maar," zegt ze, "'Harry." Ze draait zich om en even later slaat de deur met een klap dicht. Ik draai mijn hoofd weg en besef dan pas dat ze echt weg is. (zie de gif hiernaast. alleen op computer zichtbaar, maar je weet vast welke gif het is x)

Ik heb haar laten gaan.

HOI ALLEMAAL. ik vond dit hoofdstuk zo leuk om te schrijven. het is tien over half drie en ik zit alleen beneden achter de computer.
HET IS 2015! HAPPY NEW YEAR ALLEMAAL!
ik snap niet waarom geen van de lezers (vgm) boos is op harry. als ik victoria was had ik 'm allang op z'n bek geslagen.
goodnight! ik hou van jullieeeeeee c:

sex tape - dutch versionHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin