nevertheless - 034

3.5K 205 50
                                    

Nee, natuurlijk is het niet Damon. Hoe kan ik dat denken? Het is stil in de woonkamer. De klok die aan het tikken is irriteert me alleen maar. Ik haal diep adem en kijk Harry van opzij aan. Hij tikt met zijn voeten op de houten vloer.

"Ik weet dat jullie een raar verhaal hebben gehoord van die anonieme beller..." begin ik. Ik kijk mijn ouders aan en zucht.

"En ik weet niet wat hij precies verteld heeft maar het is absoluut niet waar, pap en mam. Ik ben niet ontmaagd door Harry." Leugen. We hebben twee keer seks gehad om precies te zijn. Kwam het wel geloofwaardig over?

Harry staart ongemakkelijk naar zijn voeten. Hij is gestopt met tikken op de vloer.

"Meneer en mevrouw Justice. Ik bied bij voorbaad mijn excuses aan," zegt Harry. Excuses voor wat? Dit was niet het plan.

"Ik heb jullie dochter ontmoet op een feestje. Of nou ja: ontmoet? Ik heb haar bevrijd van iemand die geen goede bedoelingen had. Hij wou haar verkrachten."

Ik luister stil naar Harry's woorden.

"Ik nam haar mee in mijn auto. Ze vroeg of ik haar thuis wou brengen. Ik antwoordde met nee. Ze vroeg me waarom niet. Ik gaf haar de keuze; of ik reed tegen een boom aan en we verongelukten of ze ging mee. Ik was een slecht persoon. Ze besloot om mee te gaan."

O god. Dit mocht hij niet vertellen? Waar is hij mee bezig?

"Eenmaal bij mijn appartement aangekomen dwong ik haar om een jurk aan te trekken en mee te gaan naar een feest. Ik... Ik had geen goede bedoelingen. Ik kende haar niet. Ik had familie problemen, ja, maar dat betekent niet dat het goed was. Ik heb hetgene van haar afgepakt zonder dat ze ervan wist."

"Wat heb je afgepakt?" zegt mijn vader. Hij lijkt kalm. Lijkt.

"Ik heb drugs in haar drinken gedaan en haar vervolgens ontmaagd."

"Je hebt wat?" schreeuwt mijn vader.

"Pap, laat hem uitpraten," zeg ik zacht. Mijn vader draait zich naar mij om. Ik kijk hem smekend aan.

"Ze wist er niks meer van de volgende dag. Ik voorspelde dat natuurlijk al. Ik werkte voor de man die haar probeerde te verkrachten. Hij was opzoek naar haar, niet wetend dat ze bij mij woonde. Hoe beter ik haar leerde kennen, hoe meer ik om haar begon te geven. We werden goede vrienden. Uiteindelijk heeft een vriend van me haar verteld over wat ik de eerste avond gedaan had. Met een sekstape, om precies te zijn. Hij had het opgenomen. Ze was woedend en verliet direct mijn huis, maar de man was nog steeds opzoek. Dus ze ging naar Samuel, de jongen die haar de sekstape had laten zien."

Ik kijk mijn moeder aan. Ze staart Harry aan. Met veel woede. Help.

"Een week later kwam ik Samuel tegen. Hij werd aangereden door een vrachtwagen en ik heb hem meteen gereanimeerd. Victoria en ik gingen beiden naar het ziekenhuis. Daar vertelde Samuel me iets bizars over mijn familie. Ik wil het daar verder niet over hebben. Buiten kwam Victoria de man tegen. Hij was niet meer opzoek naar haar. Na dat is ze naar huis gegaan."

"Ik ga je aangeven. Ze is minderjarig! Wat denk je wel niet?" Mijn vaders ogen kijken Harry zonder enig teken van medelijden of begrip aan.

"Ik wil gewoon even melden dat het me allemaal heel erg spijt en ik vond dat jullie een uitleg verdienden. Wees alstublieft niet boos op Victoria. Ze heeft niks verkeerd gedaan. Het was allemaal mijn fout. Ze heeft me vergeven, iets wat ik nog steeds niet kan bevatten. Ik zal jullie niet meer lastig vallen." Harry staat op.

"Ik geef echt om Victoria," mompelt hij nog. Hij glimlacht kort naar me. Dan loopt hij echt de kamer uit. Als ik me omdraai naar mijn vader zie ik dat hij achter Harry aan wil lopen. Meteen ga ik voor de deur staan.

sex tape - dutch versionWhere stories live. Discover now