Kapitel 11 - Decisions to make.

1K 40 14
                                    

Der var nu gået en uge, og i aften skulle jeg se min familie for første gang siden jeg var flyttet, til det store EMA. Harry er lige fyldt 15, Clem har været 11 i ret lang tid nu og min mindste søster Evie fylder snart 4, og vi skal fejre hendes fødselsdag her New York. "Amy er du klar?" Råbte jeg, og gik over til vores spejl i gangen for at tjekke hvordan jeg så ud. "Ja!" Råbte hun, før hun gik ned af trappen i det tøj vi havde købt sidste uge. Jeg var mundlam. "Amy du ser fantastisk ud!" sagde jeg, og hun smilte. "Tak" sagde hun stille, og tog sin taske.

Hun lænkede sin arm ind i min, og gik hen mod døren. En halv time senere ankom vi til arenaen, og der var rigtig mange mennesker der stod og råbte og skreg. Vi blev kørt om bag den store bygning, og gik ind af bagindgangen. "Kig ikke lige nu men Miles står bag i dig" hviskede Amelia til mig, og jeg rykkede mig ikke en meter. "Omg, han kommer herover mig din familie" sagde hun, men denne gang vendte jeg mig om. Min far kom gående over imod mig, og jeg løb over til ham. "Far!" råbte jeg, og hoppede op for at kramme mig. "Vi har savnet dig El" sagde han, og pludselig kunne jeg høre min lillesøster Clems stemme.

"Ellie!" råbte hun, og krammede mig. 10 sekunder efter, kom Harry og Evie, og vi havde et kampe søskende kram. Jeg gav slip efter et stykke tid, og kiggede efter min mor. "Hvor er mor?" spurgte jeg. "Hun kunne ikke komme i dag" sagde Harry.

Jeg sukkede surt, men kom hurtigt videre. Jeg gik over til resten af bandets familier og sagde hej. En af de personer jeg havde savnet mest var Brandon. Han var blevet far i en meget tidlig alder, til en smuk og skøn datter. Moren er Cat, og hende og Brandon har været sammen lige siden. De var begge lige blevet 17 da Cat fødte deres datter Ivy Clifford. Men de har klaret sig godt, selvom alt det negative de har fået at vide.

Ivy er 3 år, og bedste venner med Evie selvom de lever i to forskellige lande. Brandon, Cat og Ivy kom tit til North Carolina, og boede med min familie og jeg, før jeg flyttede sammen med Amelia.

"Hej" sagde en alt for kendt stemme. Jeg vendte mig om og så et ansigt jeg aldrig havde håbet jeg ville se igen. "Hej Miles" sagde jeg, og prøvede at lade være med at lave øjenkontakt. Jeg havde ikke lyst til at tale med ham - faktisk ikke engang se på ham. "Hvordan går det?" Spurgte han sødt, som om han faktisk gerne ville vide det. Jeg var mere end sur, jeg var rasende. Hvordan kunne han bare lade som om at intet var sket? Jeg knyttede mine næver af vrede, så mine hænder blev helt hvide. Miles måtte havde set det, fordi hans ansigt var pludselig fyldt med omsorg. "Ellie undskyld jeg-" "Du kan sgu ikke bare komme her og tror intet er galt! Miles, du var mig utro!" sagde jeg med vrede i min stemme. Mit hjerte bankede hurtigt inde i mit bryst. Jeg var rasende - Ingen tvivl. Miles stod bare der, og vidste ikke hvad han skulle sige. Han havde ikke regnet med at jeg ville udbryde som jeg gjorde.

Det var jo også et par år siden han havde set mig, og jeg havde ændret mig rigtig meget. Jeg var blevet meget højere. Da jeg forlod Australien, var jeg 1.67 cm, og nu er jeg 1.78 cm, og næsten lige så høj som Miles.

"Undskyld" sagde han, før han gik over til sin familie, og jeg gik over til min. Alle steder man kiggede på internettet var der rygter om Miles og jeg, både gode og dårlige. Der var rygter om at vi var kommet sammen igen, og rygter om at jeg var gravid. Ser jeg virkelig så tyk ud? Og siden der hele tiden kom flere rygter, ville jeg helst ikke blive set med Miles eller fotograferet med ham, for det ville bare skabe forvirring. For der var intet imellem Miles og jeg.

Amy kom over til mig, og grinte lidt. "Godt gået El" sagde hun og smilte. "Hvad taler du om?" Spurgte jeg, og kiggede på hende med et spørgende blik. "Du gav ham hvad han fortjente. Ingen kan komme rundt om hjørnerne med Eleanor Hemmings" sagde hun, og vidste udmærket godt at det irriterede mig at hun kaldte mig Eleanor. "Amy du ved jeg hader mit navn" sagde jeg og daskede hende for sjovt på skulderen. "Men så er det jo godt jeg elsker det" sagde hun, og smilte til mig. 'Girls' med The 1975 begyndte at spille på højtalerne som opvarmnings numre. Amelia og jeg begyndte at hoppe rundt og synge med.

'They're just girls breaking hearts, eyes bright, uptight, just girls, but she can't be what you need if she's 17

They're just girls

They're just girls'

Vi hoppede rundt og sang videre, indtil min far sagde at han skulle på scenen. Vi ønskede ham held og lykke, før vi gik backstage hvor alle dem der skulle på scenen stod. "Ellie jeg tror Shawn er her" hviskede Amy i mit øre, og pegede over på en dreng der stod med ryggen til os. Han havde brunt hår, og man kunne se at han stod med en guitar i hånden. "Det ligner ham" sagde jeg, lige da drengen vendte sig rundt. "Det er ham" sagde jeg, og kiggede på ham. Han fik øje på os og vinkede. Vi vinkede tilbage, og han kom gående over til os. Jeg kiggede tilbage og så at Amy gået væk, fordi hun vidste at Shawn ville komme over til mig. "Hej Ellie" sagde Shawn til mig, og rev mig ud af mine tanker. "Hej Shawn" sagde jeg, og smilte svagt til ham imens jeg kiggede ned i jorden. Han lagde sin finger under min hage, og løftede mit hoved op så jeg kiggede ham i øjnene. Jeg rødmede og smilte til ham. Han kunne et eller andet der fik mig til at føle at jeg svævede på en lyserød sky.

"Du er sød" sagde han og kyssede min kind, før han gik over til nogle af de andre der skulle på scenen. Jeg smilte til mig selv, og kunne ikke stoppe med at rødme. Jeg vendte mig om for at gå over til Amy og fortælle hende hvad der lige var sket, men i stedet så jeg en meget ked af det Miles, stå og kigge på mig. En del af mig havde lyst til at kramme ham og aldrig give slip, men den anden del ville så langt væk fra ham som muligt. Hvad skulle jeg vælge?

A/N: Hvad syntes i Ellie skulle vælge? Og hvad syntes i egentlig om Shawn? Lad mig høre det i jeres kommentare!<3 Jeg kan ikke takke jeg nok for 4k visninger! Det er fantastisk at i rent faktisk gider at læse min historie<3 Husk at stemme<3

Ask Ellie - Ellie Hemmings - 5SOSDonde viven las historias. Descúbrelo ahora