Kapitel 4 - You like him, don't you?

1.3K 67 25
                                    

''Ellie!'' hørte jeg Amelia råbe nede fra gange af. Jeg stod lige nu ved mit skab, og tog min engelsk bog ud. Jeg vendte hoved rundt og så hende komme løbe/trave hen til mig. ''Du lovede mig vi skulle mødes efter skolen. Hvor var du igår?'' Spurgte hun. En dårlig skyldfølelse i banen kom frem da jeg fuldstændig havde glemt alt om Amelia. ''Undskyld, undskyld, undskyld Amelia, det havde jeg glemt alt om'' sade jeg og gav mig selv en mental lussing. ''Jeg har tid idag efter skolen. Please ikke vær sur på mig'' sagde jeg. Jeg vidste hun ikke kunne modstå mine hundeøjne, så jeg stak min underlæbe ud og lavede øjnene. Hun sukkede. ''Jeg kan ikke blive ved med at være sur på dig'' sagde hun og smilte til mig. ''Yes!'' Sagde jeg, og krammede hende.

''Men så skal du altså også lave mine matematik lektier til imorgen'' sagde hun, da hun godt vidste hvor god jeg var til matematik, og den evne udnyttede hun meget. Jeg sukkede, men kunne stadig ikke helt lad vær med at smile. ''Helt ærligt Amelia?'' Spurgte jeg og løftede mine øjenbryn. Hun nikkede og kiggede på mig. Jeg sukkede og igen. ''Fint'' sagde jeg, og Amelia begyndte at hoppe og ned.

~*~*~*~

Det var frokosttid og, mig og Amelia havde lige fået vores mad, og var på vej over til vores sædvanlige bord nede i hjørnet af kantinen. ''Fuck jeg gider ikke skolen mere'' sagde jeg og tig mine hænder op og gned mig i hovedet. ''Vi har sommerferien i næste fredag, jeg tror at du overlever'' sagde hun grinene og åbnede hendes cola. ''Har vi sommerferie næste fredag?'' spurgte jeg, og knyttede øjenbrynene sammen. ''Ja altså næste uge ikke om to dage'' sagde hun. Jeg sukkede og nikkede.

''Sidder der nogen her?'' Spurgte en meget velkendt stemme der tilhørte Miles. Mig og Amelia vendte os begge om på sammen tid og kiggede op på Miles. ''Nej det gør der ikke. Vel Amy?'' Spurgte jeg. (Amy er Amelias kælenavn ) Hun rystede på hoved, og Miles satte sig ned ved siden af mig. ''Er det okay at jeg også sætter mig ved det her bord?'' sagde en af Miles's venner, ved navn Brandon Clifford.

Og som du nok kan gætte er han også en af min fars bedste venners søn, så vi har også hængt ud et par gange. Jeg nikkede og han satte sig ned ved siden af Miles. Brandon og Miles var bedste venner, og var begge på fodbold holdet.

''Fuck kampen til skole afslutningen bliver fed'' Sagde Brandon til Miles, og tog en bid af sin sandwich. ''Vi vinder stort'' sagde Miles og grinte. ''Ligesom sidste hang'' Sagde Brandon og smilte. ''Kommer i til sommerafslutningen på næste fredag?'' Spurgte Miles. Amy rystede på hoved. ''Jeg tager til Thailand næste weekend'' sagde hun og smilte. ''Heldige røvunge'' sagde jeg, og puffede hende blidt til armen. Hun grinte og rystede på hoved. ''Jeg kommer'' sagde jeg og smilte til drengene. Pludselig ringede min telefon, og jeg var hurtigt til at tage den op af tasken. ''Hallo?'' sagde jeg ind i telefonen. ''Hej El, det er Ashton.'' sagde Ashton ind i telefonen. ''Hej Ashton'' sagde jeg, og Miles kiggede straks op da han fandt ud af at jeg talte med hans far. ''Øhm, din far har været sådan en stor klovn og glemme sin mobil i studiet, så han skal over og hente det, og siden din mor er gravid kan kan ingen af dine forældre hente Clem fra børnehaven'' sagde han. (Clem/Clementine er Ellies søster) ''Så du vil have mig til at hente hende efter skolen?'' sagde jeg og løftede mine øjenbryn. Amy kiggede på mig irriteret efter vi havde lavet planer men da jeg gav hende et bare-roligt blik, blev hun rolig igen. ''Ja. Du skal også huske at Clem og Ashley har en lege aftale hjemme hos jer, så hvis du bare ville tage dem med hjem ville der være dejligt'' sagde han. (Ashley er Amelias søster )

''Øhm, jo selvfølgelig det skam jeg nok'' sagde jeg. ''Vi ses'' sagde han i telefonen. ''Ses'' sagde jeg og lagde på.

''Okay din og min lillesøster har en aftale idag så før vi går hjem skal vi hente dem fra børnehaven'' sagde jeg og puttede min telefon ned i min raske igen. ''Nå ja, er din mor ikke gravid igen?'' Spurgte Brandon. Jeg nikkede. ''Jo. Hun er fire måneder henne'' sagde jeg og smilte svagt. ''Tillykke'' sagde Miles. Jeg mumlede et 'tak' og begyndte at spise min frokost.

~*~*~*~

Mig og Amy var gået ned for at hente vores søstre efter skolen, og var lige nu kommet ind af mon hoved dør. ''Piger i kan gøre hvad i vil men i må på ingen måde lege med ild, bruge skarpe ting eller klatre på møblerne'' sagde jeg. ''Ja ja det ved jeg godt Ellie'' sagde Clem, og tog Ashleys hånd, imens de løb op ad trappen. Fordi mig og Amy er bedste venner, er det her hendes andet hjem så hun behandler mut hus som hendes eget. Men jeg klager ikke, for jeg vil hellere have en bedstie der er som hende, end en der bare sidder og gør ingenting.

''Grib!'' sagde jeg, og kastede en cola over til Amy, og fordi hun ikke var klar røg den forbi hende, men det var på en måde også meningen. ''Fuck El!'' sagde hun og grinte, imens hun samlede dåsen op. ''Hvordan går det så med Miles?'' spurgte hun, og smilte til mig. Hun vidste at jeg havde et ømt punkt for ham, og det gjorde det ikke bedre at hænge mere og mere ud med ham fordi at jeg vidste hun vil 'drille' mig med det.

''Det hved jeg faktisk ikke'' sagde jeg ig trak på skuldrene. ''Kom nu. Du kan lide ham, ikke?'' spurgte hun og gav mig et 'kom-nu-du-kan-lide-ham' blik. Jeg sukkede. ''Okay jeg kan lide ham. Det er da ikke en særlig stor nyhed at nogen kan lide ham'' sagde jeg og trak hende med op af trappen. ''Jeg har tager brevene med hjem, så jeg skal lige har besvaret dem før vi gør noget andet.'' sagde jeg og lukkede døren bag mit værelse, der lige nu ikke så så godt ud, da jeg ikke havde ryddet op i en måned. Men helt ærligt, sig én teenager du kender som har et ryddet værelse 24/7.

Amy gik over og lagde sig på min seng, imens jeg gik over til mit skrivebord, og skubbede de fleste ting væk så jeg kunne ligge brevene op på bordet. ''Er der kommet et til fra Miles'' spurgte hun. Jeg kiggede brevene igennem og pludselig så jeg brevet. ''Ja'' sagde jeg og viste brevet til hende. Jeg tror hun havde troet at jeg havde sagt nej, fordi hun så helt forbavset ud.

''Hvad har han skrevet? Spurgte hun nysgerrigt, og gik iver til mine højtalere og tilsluttede sin mobil til den. Hendes playliste begyndte at spille, og lad os bare sige at hendes og min musiksmag var ikke den samme. Hun kunne bedst lide One Direction, Justin Bieber, The Vamps, og mere af den slags, og jeg kunne bedst lide lidt 'ældre' bands som Nirvana, Blink-182, Mayday Parade, Green Day, All Time Low osv.

Jeg åbnede stille brevet og begyndte at læse højt for Amy.

'Kære læser.

Jeg tog imod dit råd, men det er bare fucking svært. Hvad nu hvis hun ikke kan lide mig? Ægte gentlemans tager også et lille skridt af gangen. Men hun er bare så perfekt at jeg næsten ikke kan tro det. Jeg håber bare at hun kommer til kampen fordi jeg tror jeg vil invitere hende ud. Plus at jeg tror der er en lille chance for at hun siger ja, siden vi har hængt ud så meget.

Venlig hilsen Miles'

Oh. My. Fucking god.

''Der er løgn'' sagde Amy.

A/N: Sorry kapitlet slutter her. Husk nu at hvis i vil have flere/hurtigere kapitler skal der stemmes og kommenteres <3 (ikke tjekket igennem efter fejl)

Ps jeg har tænkt mig at lave en fanfiction trailer i næste weekend så glæd jer ;-)

Ask Ellie - Ellie Hemmings - 5SOSWhere stories live. Discover now