Kapitel 1 - Happy

2.5K 60 2
                                    

Endnu en dag. Trang til at komme hjem, og tømme køleskabet. Min far bliver altid sur, når jeg tager der hele, men det stopper mig ikke.

Jeg gik ned af den lange gang, hen til inspektørens kontor. Af en eller anden grund, ville hun tale med mig. Jeg var lidt nervøs, men så længe hun ikke ringer til mine forældre er jeg glad.

Jeg nåede til Mrs. Gadget's kontor, og trådte ind af døren. Hun har åbenbart sammen efternavn, som ham der inspektor Gadget. Lidt komisk faktisk.

Hun sad som sædvanligt i hendes sorte kontorstol, og smilede. Jeg formede min mund som en streg, for at ''smile'' til hende. Hun pegede på stolen overfor, som tegn på at jeg gerne måtte sætte mig. Jeg trak stolen ud og satte mig ned på det bløde læder der havde lidt revner i det.

''Du undre der nok over hvorfor at jeg har bedt mig om at møde dig?'' spurgte hun. Jeg nikkede stille, som svar på at hun godt måtte forsætte. ''Jo ser du, flere elever fra andre skoler, har denne ting kaldet en 'brevkasse'. Der er ganske enkel en brevkasse, hvor elever kan spørge om ting og få et svar tilbage. Svarene bliver udleveret vær fredag i ugen'' sagde hun og smilte med hendes rå gule tænder. Hvorfor skulle jeg så komme? ''Og hvor er det lige at jeg kommer ind i billedet?'' spurgte jeg forvirret.

''Jeg ville spørge dig om du gerne ville være den der besvare spørgsmålene.'' sagde hun og satte sine hænder på bordet. ''Hvorfår mig?'' spurgte jeg forvirret. ''Fordi at du er flittig, og ærlig i skolen, og vi tænkte at du ville være perfekt til denne opgave'' sagde hun og gav mig et svagt smil. Jeg trak på skuldrene, og sukkede. ''Det kan jeg vel godt'' sagde jeg. Hun lyste op i et smil, som om hun havde regnet med at jeg sagde nej. ''Godt du starter om en uge'' sagde hun, og smilte med hendes klamme tænder. Ew.

*2 måneder senere*

Jeg var på vej over til skolen, for at tømme brevkassen. Det var fredag aften, og det fleste elever var til fest. Jeg har aldrig været fest typen, så jeg holdt mig bare væk. Amelia Hood var min bedste veninde, og hun havde plaget mig til at komme med til festen. Jeg sagde nej, og fortalte hende om det med brevkassen. Hun er den eneste person jeg har fortalt det til, fordi jeg kan stole på hende. Men vi er meget forskellige; Hun er vild, og elsker at feste, og jeg har knap nok en ven. Selfølgelig har jeg da Amelia, og et par andre, men det er virkelig ikke mange.

Jeg gik ind af skolens indgang, på vej over til postkassen. Jeg kiggede mig mig omkring, inden jeg tog nøglen til postkassen, op af min taske. Jeg åbnede postkassen stille hvis der nu skulle være nogen rundt omkring. Jeg kiggede ind, og der så ud til at være omkring 20 breve. Jeg tog hurtig brevene ud, og proppede dem ned i min taske.

Jeg skyndte mig hurtigt at lukke postkassen, og løb hurtig hjem igen. Da jeg ikke boede langt væk fra skolen, var det ikke noget problem.

Jeg åbnede døren og kiggede rundt omkring. ''Hallo?'' råbte jeg. ''Er her nogen hjemme?'' råbte jeg igen. ''Jeg er her oppe Ellie!'' råbte min far oppe fra mit soveværelse. Hvorfor var han deroppe? ''Far? hvorfor er du oppe på mit værelse?'' spurgte jeg, og gik op af trappen, hen til mit værelse. Jeg kiggede ind af døren, og han sad i min seng, og lignede en der skulle tale med mig. ''Øhmm, din mor har bedt mig om at tale med dig'' sagde han, og kløede sig stille i nakken.

''Altså, det var meningen at vi begge skulle være her begge, men da hun er i Irland nu har vi besluttet at jeg bare fortæller dig det'' sagde han, og tog en dyb indånding."Du skal enten have en lillebror, eller søster" sagde han, og smilede nervøst. En glad følelse, byggede sig op igennem min krop. "Er det rigtigt?" Spurgte jeg og smilede rigtig stort. Han nikkede, og smilte lige så stort som mig. Jeg slog min arme rundt om ham, og krammede ham tæt.

Han krammede mig igen, og gav min skulder et lille kys. Mine kinder gjorde helt ondt, så meget jeg havde smilet. Jeg var overlykkelig.

Kapitel 1 - Happy

Ask Ellie - Ellie Hemmings - 5SOSWhere stories live. Discover now