Kapitel 9 - The party

1.2K 48 9
                                    

Jeg vågnede op, og kunne mærke en varm ånde i nakken. Jeg gik i panik, da jeg kunne mærke et par arme kravle sig rundt om mit liv. Hurtigt vendte jeg mig om, men slappede af da jeg så at det bare var Miles. Jeg kom pludselig til at tænke på igår, og lagde mig tættere ind til ham. Jeg havde ikke tænkt over hvor meget jeg rykkede mig, indtil at jeg kunne høre Miles, der prøvede at dække et slags støn med et host. Jeg lå stille i den position, indtil jeg kunne mærke noget hårdt mod mit baglår. Jeg knyttede mine øjenbryn, indtil det gik op for mig hvad der var sket. Han havde en boner. Mine øjne blev helt store, og jeg trak mig hurtig væk.
Mine kinder blev helt røde, og jeg satte mig op på sengen. Jeg kiggede tilbage på Miles, så at han stadig sov.

Heldigvis.

Jeg besluttede at gå ud og tage et bad, siden der ikke rigtig var andet at lave. Jeg gik over til mit skab for at finde mine yndlings trøje til når jeg bare skulle slappe af hele dagen. Det var en grå oversize trøje med skrift hvor der stod: 'I'm jealous of my parents, I'll never have a kid as cool as theirs'.

Da jeg fandt trøjen gik jeg ud på toilettet. Pludselig hørte en banken på døren. Jeg skyndte mig ud af badet tog et håndklæde om mig og låste døren op. "Jeg skal tisse og du ville ikke lukke døren op," sagde en meget træt Miles i døren. "Undskyld, jeg stod lige i min egen lille verden," halvgrinte jeg. Miles trådte ind på badeværelset, lukkede døren og gav mig derefter et hurtigst kys. "Vend dig lige om Ellie," sagde Miles stadig med en lidt hæs og træt stemme. Jeg vendte mig om og nu hvor han alligevel stod med ryggen til tog jeg mit tøj på. Jeg nåede det også kun lige i tide inden Miles vendte sig mod mig for at give mig et langt kram. Under krammet spurgte Miles mig om jeg skulle noget i morgen, da han gerne ville have mig med til en eller anden åndssvag fest. Det var garanteret den samme fest Amelia blev ved med at tigge mig med til. Men jeg endte med at give Miles det samme svar, som jeg gave Amelia. Nej. Fester er ikke lige mig hvis i ikke har bemærket det. Jeg er mest til at slappe af derhjemme med en god film og en dejlig varm dyne. Og desuden er jeg også alt for doven.

-*-*-*-

Efter Miles var taget hjem gik jeg igang med serien "The Walking Dead" jeg havde hørt så meget godt om. Den var faktisk ret god, og jeg nåede mange afsnit igennem. Senere kom min mor ind til mig. Eller hun vækkede mig, da jeg åbenbart var faldet i søvn under et afsnit. "Ellie du bliver nød til at vågne, ellers kan du ikke sove i nat søde," sagde hun med en blid stemme. Som altid havde min mor ret, så jeg gik med hende ned i køkkenet hvor drengene sad og snakkede om den fodboldlejr Harry lige har været på. Jeg kan stadig ikke komme mig over, at jeg bare brændte Harry og min far af. Jeg kunne da i det mindste have skrevet til dem, at jeg ikke kunne nå det. Apropos at skrive til folk, så må jeg hellere få skrevet til Miles.

Me:

Hi Miles. I wondered if you wanna hang out tomorrow. It's my birthday xx

Miles:

I'm so sorry:( I can't tomorrow.. I promised Brandon that I would be with him tomorrow, since we haven't been together for a long time now....

Me:

It's okay...

Miles:

Sorry babe xxx

Resten af min aften gik med at se The Walking Dead og skrive med Amelia og Miles.

-*-*-*-

Denne morgen var ligesom alle de andre morgener. Mig der sover længe uden at blive vækket af nogle. Eller det var ihvertfald det jeg troede. Klokken 10.23 åbnede min dør stille og roligt. "Idag er det Ellies fødselsdag. Hurra, hurra, hurraaa..." Begyndte min forældre og Harry at synge lige i det de trådte ind på mit værelse. "Tillykke Ellie," råbte de alle tre på samme tid efter sangen. "Vågn du lidt op også kom ned til os i køkkenet," sagde min far til mig samtidig med at han rullede gardinet op. " Ja jeg kommer om 5 minutter," svarede jeg træt. Som lovet gik der fem minutter før jeg fik rejst mig og gik mod køkkenet.

Ask Ellie - Ellie Hemmings - 5SOSWhere stories live. Discover now