Kapitel 7 - Maybe she's not that bad

1.2K 47 38
                                    

Det var søndag morgen, og siden det var ferie skulle jeg ikke tænke på lektier. Siden igår havde jeg skrevet med Miles og det gjorde jeg også lige nu. Jeg var begyndt at få meget stærke følelser for ham. På en eller anden måde er jeg utrolig glad for at jeg skulle stå fra brevkassen, for tænk nu hvis jeg ikke havde fået det brev.  Min telefon ringede og jeg vidste med samme at det var Miles. Jeg tog min telefon og så at det ikke var Miles der rinede, men istedet Lucy. jeg overvejede lidt om jeg skulle tage den, men valgte at gøre det. "Hallo?" sagde jeg. "Ellie vi bliver nød til at tale sammen" sagde hun, og lød lidt bange. "Hvorfor?" spurgte jeg blank, for havde helt ærligt ikke regnet med at hun ville tale med mig. Hun så ud tilat hade mig.

"Bare mød mig ved parken om en time okay? Jeg forklare resten derhenne" sagde hun. "Okay jeg kommer sagde jeg og lagde på. Et eller andet sagde mig at hun prøvede a lokke mig i en eller anden fælde , men den anden del siger at hun virkelig har noget hun gerne ville fortællle mig.

~*~*~*~

Jeg var nu ved parken, og kunne se Lucy, der stod med en slags plakat i hånden. Jeg gik over til hende, og kunne se mere af plakaten. Den var lyserød, og der stod en overskræft med store bogstaver, men jeg var for langt væk til at kunne se hvad der stod. "Hej" sagde jeg, og gik over til hende, og så at hun havde et bekymret udtryk i hovedet. "Hvorfor skulle jeg komm-" Jeg stoppede da jeg så hende række plakaten ud så jeg kunne se den. Jeg tog det lyserøde papir i hånden og læste: Stem på den mystiske pige der besvare brevkasse, som dronning til skoleballet. Stemmer afleveres i idrætshallen'.

Fuck.

Så mage spørgsmål fløj rundt i mit hoved. Hvordan har de fundet ud af at jeg er en pige? Hvem har meldt mig som dronning uden at jeg har vidst det? Men der var et jeg var meget nysgerrig for at vide. "Hvordan vidste du at jeg styrede brevkassen?" spurgte jeg om. Hun kiggede på mig som om jeg var dum og halv grinte. "Jeg har set hvordan du sniger dig ind på skolen efter alle er gået hjem" sagde hun, og tog et skridt tættere på mig. Jeg havde det mærkeligt over at hun ikke havde sagt noget, for det ligner hende altså ikke. "Men videre til hvorfor du er kommet; Jeg gik forbi skolen idag, og alle væggene var klistret til med lyserøde plakater" sadge og smilte. "Men jeg kom ikke i god nok tid til at se hvem det var der havde været derínde".

Jeg nikkede og smilede som 'tak' til hende. "Når vi nu er her, vil du med over og få noget at drikke på caféen?" spurgte hun, og løftede sine perfekte øjenbryn, imens hun smilte. "Jo da" sagde jeg.

~*~*~*~

//Miles P.O.V//

"Hvad mener du?" spurgte jeg Brandon,der lige nu sad og spiste pomfritter overfor mig på min sofa. "Du kyssede hende jo til afslutningsfesten" sagde han, da vi lige nu sad og diskuterede om jeg kunne lide Ellie eller ej. "Og i kyssede jo også efter den date i var på igår" sagde han, og gav mig smørret smil. Jeg grinte af ham, og kastede en pomfrit efter ham. "Hvordan fandt du ud af at vi kyssede igår?" spurgte jeg og løftede et af mine øjenbryn. Han kiggede på mig som om jeg var dum. "Har du glemt at vores fædre er i et verdenskendt band? Der er paparazzier overalt" sagde han. Jeg sukkede og tog en pomfrit ind i munden. "Men det er lige meget. Du kan godt lide hende, det er jo åbenlyst" sagde han, og puffede mig i siden. Jeg vidste godt han havde ret, jeg var bare bange for at Ellie ikke havde de samme følesler for mig som jeg har for hende. "Hvad nu hvis hun ikke kan lide mig?" spurgte jeg og kiggede på ham. "Come on Miles! Vi er skolens mest populære drege, selvfølgelig kan hun lide dig" sagde han. "Men Ellie er anderledens. Hun er ligeglad med det" sagde jeg, og prøvede at beskytte hende. "Det er jo det de alle siger" sagde han, og sukkede.

"Kommer du til Lucys fest i aften?" spurgte han, og  tog endnu en pomfrit i munden. Jeg trak på skuldrene og sukkede. "Jeg ved det ikke rigtigt" sagde jeg, kiggede på den store fladskærm der hang på væggen overfor sofaen. Det var slukket, men jeg vidste ikke hvor jeg ellers skulle kigge. "Cat kommer" sagde han, og halvsmiilte. Jeg vidste at Brandon altid havde haft noget for hende, men aldrig har fået taget sig sammen til at tale med hende.

"Men det gør Ellie ikke" sagde jeg, og sukkede. "Alting behøver ikke at være om Ellie" sagde han. "Alting behøver heller ikke at være om Cat!" sagde jeg igen, og hævede min stemme. "Slap dog af!" sagde han, og hævede sin stemme højere end jeg gjorde. "Jeg slapper helt af!" sagde jeg, og næsten råbte råbte. "Fuck dig!" råbte Brandon af mig, og trængen til at slå ham kom lige pludselig, men det var for sent for han havde allerede slået mig hen over min læbe. Jeg slog ud efter ham igen, og ramte ham midt på næsen. Jeg kunne pludselig smage blod, da det gik op for mig at min læbe var flækket. Brandon stod overfor mig, og holdte om sin næse. "Skrid!" råbte jeg, og pegede på døren. Han tøvede ikke, og løb ud til døren, og smækkede den i sig.

Jeg stod der helt forbavset over hvad der lige var sket. Min underlæbe sved af helvede til, og jeg havde lige mistet min bedste ven. Nice job Miles! Det eneste jeg havde lyst var Ellie. Jeg besluttede mig for at invitere hende over, for jeg havde brug for hende lige nu.

~*~*~*~

//Ellies P.O.V//

Miles ringede og spurgte om jeg ville komme over. Jeg sad med Lucy men han lød ikke okay i telefonen så jeg tog hjem til ham. Jeg gik op til hans hoveddør, og bankede på. Jeg kunne høre at der var noget der skramlede indenfor. Døren gik op, og en meget blodig Miles stod ved dør åbningen. Mine øjne blev kæmpe store. "Hvad er der sket?" spurgte jeg med panik i stemmen. Havde der været en slåskamp eller noget? Jeg trådte ind af døren, og kiggede ind i stuen, og så en lille blodpyt på gulvet der nok var kommet fra hans læbe. "Hvad er der sket?" spurgte jeg lidt mere roligt, imens jeg gik over til ham og gav ham et kram. Han viklede  sine arme rundt om mig, og pressede mig tættere helt ind til hans bryst. Han havde sit hoved gravet ned i mellem nit nakke og min skulder. "Mig og Miles kom op og slås" sagde han, og sukkede. Jeg strammede mit arme rundt om ham, og lagde mit hoved på hans brystkasse, da jeg godt vidste hvor gode venner ham og Brandon var.

"Det er jeg ked af, men vi bliver nød til at få fikset din læbe" sagde jeg, og tog skubbede os stille fra hindanden. Han nikkede og tog min hand i hans, imens han førte mig ud i hans køkken, og tog en lille boks frem med et rødt krys på. Han satte sig på en af deres barstole, der stod ved siden af deres lille køkkenø. Jeg åbnede den lille boks, og tog noget vat og alkohol ud. Miles sukkede og jeg vidst egodt hvorfor. "Behøver jeg at have det på? Det sviger" sagde han, og lavede hvalpeøjne til mig. "Det er enten her eller hos lægen. Du bestemmer selv" sagde jeg, og smilte til ham. "Jeg vælger her" sagde han, og små grinede. Jeg tog vattet og dyppede det i alkoholsflasken der stod på bordet. "Det her kommer nok til at svige lidt" sagde jeg, før jeg forsigtigt puttede vattet på hans læbe. Han hissede af smerten, men holdt ud. "Det ser ud til at du har flækket læben. Du skal nok sys" sagde jeg, og kiggede på ham. "Kun hvis du tager med" sagde han. "Og du skal også give mig et kys" sagde han sødt og smilte. Jeg smilte igen, og røgmede. "Jeg skal nok tage med" sagde jeg, og smilte, før jeg lænede mig ind og kyssede ham, Et lille 'av' fik mig til a trække væk og grine lidt af ham. "Du har blod på læben" sagde han og smilte, før ham tog det væk med sin tommefinger.

Der var en akavet stilhed, før Miles brød den. "Hvad er vi så nu?" spurgte han. Det var et meget godt spørgsmål. Jeg trak på skuldrene, og smilte. "Vil du min kærereste?" spurgtee han. Jeg smilte og nikkede, før jeg kyssede ham igen. Han mumlede igen et 'av' før jeg trak væk. "Undskyld" sagde jeg og grinte.

A/N: Hvad syntes i <3 Det her er et ret langt kapitel, men jeg håber ikke at det gør noget<3 Stem og kommenter!

Hvem shipper i?:

Mucy (Lucy og Miles)

Mellie (Miles og Ellie)

Bellie (Brandon og Ellie)

Bucy (Brandon og Lucy)

Bamelia (Brandon og Amelia)

Mamelia (Miles og Amelia)

Ask Ellie - Ellie Hemmings - 5SOSजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें