Kapitel 10 - Moving on

1.2K 36 9
                                    

(Jeg har sat et billed ind af Amelia, så kommenter lige om i kan se det)

*4 år senere*

"Nej Amelia, vi har ikke tid!" Råbte jeg til Amelia, der lige lige havde set en lækker dreng, og vil have hans nummer. "Men han er lækker," sagde hun. "Og desuden er det møde sikkert ikke så vigtigt."

Hun skulle lige til at krydse vejen, før jeg trak hende tilbage, og mumlede et 'nej' til hende. Hun sukkede, og vi begyndte at gå hen mod metroen.

For 4 år siden, fik min far muligheden for at flytte fra Sydney til til North Carolina i USA. Det vil sige nye venner, skole, hus og kæreste. Ja du hørte rigtigt ny kæreste. Jeg har ikke en lige nu, men han skal nok komme. Mig og Miles slog op for 3 år siden, lige præcis et år efter vi flyttede til USA.

Han klagede over at han savnede mig, og besluttede sig for at han ville drikke sig fuld, og gå ud og knalde med en eller anden pige jeg ikke kender navnet på. Jeg var hjerteknust, og troede aldrig at Miles, kunne gøre sådan noget imod mig. Men jeg kom videre, og Miles er den sidste ting jeg tænker på. Han har nok også fået en kæreste.

For et par måneder siden flyttede mig og Amelia ind i vores nye lejlighed på Manhatten. Jeg var lige fyldt 20 og det var Amelia også, og vi syntes at det var den bedste ting at gøre. Jeg havde kun set Amelia et par gange inden vi flyttede, men havde selvfølgelig holdt kontakten med hende over Skype og sms.

Vi var lige nu på vej over til Amelias møde på hendes arbejde. Hun hadede det, men vidste at hun blev nød til at tage derhen, for ellers kunne vi ikke blive boende i lejligheden.

Jeg kiggede over på hende, og hun kiggede surt ned i jorden. "Er du sur på mig?" Spurgte jeg, og krydsede armene. Hun kiggede op på som om jeg var dum. "Tager du pis på mig? Selvfølgelig er jeg sur! Han var jo lækker El!" Hviskede/råbte hun, og kiggede med store øjne på mig.

Jeg sukkede. "Men hvis vi ikke tager til det møde, kan vi ikke blive boende, og jeg lader dig ikke tage tilbage" sagde jeg, og kiggede på hende. Hun nikkede, og hendes krøller i håret, fløj alle vegne. Jeg har altid været jaloux på hendes krøller. Jeg har selfølgelig mine egne, men hendes var smukke og sorte. Og så kommer jeg bare her som en snot dum blondine, der engang gik ind i en glas dør.

Jeg mener hvor meget mere ironisk kan det være?

~*~*~*~

Mødet var færdigt, og efter hvad Amelia havde sagt, gik det godt. Hun havde fået arbejde i en meget kendt juice café der ligger på time square, så det var ikke specielt langt væk fra hvor vi boede. Selvom man har en far i et verdenskendt band, så betyder det ikke at mand behøver at have et totalt fancy arbejde.

For arbejdet passede lige til Amelia. Hendes stil var lidt sporty, og det passede perfekt til arbejdet, og hun er god til at multi-taske, og det er jo godt i en travl café.

"Hvad siger du til at vi går en tur, siden at vi nu er her på time square?" Spurgte jeg, og tog et sug af min juice. Amelia smilte og nikkede før vi begyndte at gå.

Vi gik forbi Forever 21, og besluttede at gå derind for at shoppe. Jeg manglede alligevel noget nyt tøj til når 5sos skal optræde til MTV's EMA i næste uge. Bandet er blevet nomineret til en masse ting, og jeg glæder mig.

Men Miles kommer, og jeg ved at min far slår ham ihjel når han ser ham. Han var lige ved at købe en flybillet til Sydney, for at "tale" med Miles, men jeg fik ham til at ombestemme sig. Selvom jeg var sur på Miles, skulle han ikke dø.

Jeg gik rundt og prøvede at finde noget tøj der passede. Der var ingen grund til ar have kjole på. Jeg fandt en sort skater skirt, sort trøje, et par sokker med blonder på og en rød flannel til at have ude på. Som accessories købte jeg en sort choker, og et par sorte doc martens sko, men i en anden butik vi fandt.

Siden det ikke skulle være super formelt, var det her perfekt. Amelia havde købt en eller anden meget kort nederdel med en sød top til.

~*~*~*~

Vi tog metroen hjem igen, og så en flytte bil ude foran lejlighed. "Hvem flytter ind?" Spurgte Amelia og kiggede på mig. "Hvordan helvede skulle jeg vide det?" Spurgte jeg og grinte. Hun trak på skuldrene, og begyndte at gå over mod bilen. "Aldrig svar med et spørgsmål" sagde hun og efterabede min farmor Liz der altid har sagt det til mig.

Men bilen var tom for flyttekasser, så personen der var flyttet ind, var nok op i lejligheden. Vi skyndte os over til elevatoren, trykkede på den lille knap med et femtal på, der førte op til femte sal. (no shit)

Døren ved siden af vores stod åben, og en brunhåret (meget lækker) dreng, kom ud af døren med en kasse i hånden. Det var som om jeg havde set ham før et eller andet sted, og nej han er ikke Miles.

"Hey" sagde drengen, der lignede han var på min alder. Han smilte med hans perfekte tænder, og stillede kassen ned. "Hej" sagde Amelia og jeg på samme tid. "Bor i her?" Spurgte han, og løftede det ene øjnebryn. "Ja, vi bor lige inde ved siden af. Det her er Ellie, og jeg hedder Amelia. Ellie er single" sagde hun, og jeg slog hende for sjovt i skulderen, og gav hende dræberblikket.

Han grinte og rakte hånden frem. "Shawn Mendes" sagde han, gav os begge hånden. (Hvis du ikke ved hvordan Shawn Mendes ser ud, så find ham på google). Pludselig kunne jeg huske hven han var. Han var ham sangeren fra Canada.

"Nå, vi bliver nød til at løbe, men det var hyggeligt at møde dig Shawn!"

~*~*~*~

A/N: Undskyld for den lange vente tid! Jeg har haft rigtig travlt med skolen og min træning, men håber at i ville gøre mig en tjeneste at stemme og kommentere <3 Og bare rolig, Miles kommer med i det næste kapitel:-)

Ask Ellie - Ellie Hemmings - 5SOSWhere stories live. Discover now