Kapitel 2 - The letter

1.5K 85 12
                                    

Efter mig og min far havde talt om den nye baby, havde jeg besluttet at kigge på nogen af spørgsmål, så jeg kunne aflevere dem på mandag, fordi så var de klar til at blive afleveret på fredag. Du undre dig ok over hvordan brevene bliver uddelt? jo, det foregår sådan ledes, at når eleverne er gået til time, kommer pedellen og putter brevene ind i elevernes skabe, og når de kommer for at hente deres bøger til næste time, så ligger deres svar der.

Flere af eleverne tror at det er personen der skriver svarene, (Det vil sige mig) også uddeler brevene, så nogen gange, går de på "Toilettet" i timen og prøver at finde ud af hvem der gør det, men de bliver altid skuffede, når de ser det bare er pedellen. Men selvom de godt ved hvem det er, bliver de bare ved med at prøve.

Jeg tog et brev op fra bunken jeg havde lige foran mig. Ew. Bryan Forrest havde skrevet et brev. Bryan er skolens helt klart klammeste dreng. Hans bukser hænger nede på halvdelen af hans røv plus hans underbukser.

. Og ikke bare med det, hang der tit snot ud af hans næse. Klamt ikke?

Han havde skrevet noget med en pige han godt kunne lide. Jeg skrev et godt råd, og lagde det ned i kuverten, og skrev 'besvaret' oven på kuverten, så jeg kunne se hvad jeg havde skrevet færdig. Jeg havde besvaret omkring 10, og jeg skulle til at tage et andet, men ud af øjenkrogen kunne jeg se et MEGET velkendt navn. Miles Irwin. Alle pigers drømme fyr. Sød, charmerende, pæn og han var rigtig omsorgsfuld. Og selvfølgelig prikken over i'et var han kaptajn på fodbold holdet. Piger smidder sig i armene på ham, og det mest klamme er, at de nærmest ikke tager nået tøj på. Måske en sports bh på, og nogle shorts hvor man tydelig kan se deres g streng.

Jeg tog brevet op, og åbnede det.

"Kære læser. Jeg har et spørgsmål. Der er ligsom denne her pige på skolen jeg rigtig godt kan lide. Hendes navn er Ellie Hemmings. Vi har hængt ud et par gange, fordi vores fædre er bedste venner. Men der ser ikke ud til at hun kan lide mig. Jeg har haft følelser for hende i ca. 2,5 år nu, og jeg er rigtig bange for at fortælle hende det. Hun kigger aldrig på mig, selvom jeg prøver at få hendes opmærksomhed. Det ville være en ren drøm at kunne kalle hende 'min'. Jeg kan virkelig godt lide hendes lyse hår, som hun har fået fra sin far, og hendes tøjstil. Hendes musiksmag er heller ikke til at klage over. Jeg ville bare gerne lære hende at kende, eller ihværtfald bare have hende til at lægge mærke til mig. Venlig hilsen Miles Irwin."

Mit hjerte bankede rigtig hurtig, og jeg kunne mærke en eller anden følelse jeg aldrig havde følt før, helt nede i maven. Kan det her virkelig være rigtigt? Miles kan lide mig? Jeg kunne ikke tro mine egne øjne. Fuck jeg kunne godt bruge for at skrige lige nu. Jeg tog min hovedpude og skreg rigtig højt ned i den, indtil jeg kom i tanke om noget. Jeg skal jo skrive et svar. Jeg hev hurtigt papiret frem frem, og begyndte at skrive på det:

Kære Miles.

Jeg kan godt se dit problem. Jeg kender godt den følelse. Og personligt ville jeg bare spørge personen. Det lyder svært men bare prøv det. Det er nok det bedste du kan gøre, selvom du ikke tror på det. Men hvis du har flere spørgsmål så bare skriv.

~*~*~*~

Det var mandag morgen og jeg kom lidt tidligere for at aflevere brevene på kontoret. Jeg skulle have matematik, og stod nu derfor ved mit skab. ''Ellie!'' Hørte jeg en stemme råbe. Jeg vendte om og så Amelia komme løbende imod mig. ''Tillykke'' sagde hun, og prøvede at få vejret. ''Med hvad?'' spurgte jeg. ''Babyen'' sagde hun, og gav mig et kram. Jeg krammende hende tilbage, og trak væk.

''Vi bliver nød til at tale'' sagde jeg, og trak hende med ud på pige toiletterne. Jeg ved ikke om det bare er mig, men hver gang piger skal tale hemmeligt går de på toilettet sammen. Det har ihvertfald altid været der mig og Amelia var gået hen når vi skulle tale privat.

Vi gik ind i den sædvanlige bås, nede for enden af toiletterne og låste døren. ''Hvad sker der?'' spurgte Amelia. ''Jeg har gået et brev fra Miles'' sagde jeg. Hendes øjne blev helt store. ''Irwin?'' spurgte hun. ''Ja, Miles Irwin, hvem ellers?'' spurgte jeg. ''Hvad skrev han?'' spurgte nysgerrig. jeg kiggede ned i gulvet og prøvede at finde en måde at fortælle hende det på. "Kom nu Ellie! Fotæl mig det. jeg sladre ikke" sagde hun hun og puffede blidt til mig. "Han skrev at han godt kunne lide mig" sagdejeg stille og kiggede ned i gulvet.

A/N: Vær sød at skrive hvad i syntes om historien, og husk at give den et like <3

Ask Ellie - Ellie Hemmings - 5SOSTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang