Kapitel 13 - The start of a mystery

847 41 11
                                    

Jeg vågnede til en hård banken på min dør. Hvem fanden kommer kl 4 midt om natten? Det var sikkert Amy der endelig var kommet hjem. Jeg var vænnet mig til hendes måder at komme hjem på. Nogen gange kom hun hjem midt om natten. Andre gange havde hun taget en dreng med hjem. Og nogen gange kom slet ikke hjem før dagen efter. Det var bare sådan hun var og jeg elskede hende for det.

Jeg hev stille den ny vaskede hvide dyne af mig af, og hoppede ud af min seng. Det var først da jeg havde rejst mig op at jeg mærkede hvor koldt det var. Jeg tog min morgenkåbe på, og gik ud for at åbne døren. Banken på døren blev ved, og jo flere gange personen bankede på, jo mere irriteret blev jeg. Jeg sukkede højlydt. "Rolig nu jeg kommer!" råbte jeg små surt. Min til min store overraskelse var det ikke Amy der stod der. "Brandon hvad laver du her?" Spurgte jeg og smilte til ham, men mit smil forsvandt da jeg jeg så hans røde og opsvulmede øjne. "Ka- Kan jeg komme ind?" Spurgte han og klemte en sovende Ivy tæt ind til sig. "Selvfølgelig" sagde jeg. Hvis han ikke havde været så trist, var jeg blevet sur over at han havde svaret mig med et spørgsmål.

Han gik ind ad døren, og satte straks kursen mod sofaen i stuen. "Hun gjorde det igen" hviskede han da vi havde sat os ned. "Hun lovede mig at det var forbi med ham" fortsatte han og sukkede. Han kiggede ned på Ivy med skyldfølelse i øjnene. Jeg sukkede. "Brandon, du ved godt det ikke er din skyld" sagde jeg og satte mig tættere på ham. "Du må ikke slå dig selv i hovedet over noget Cat har gjort. Hvis hun ville kysse den dreng fordi hun syntes at du ikke er god nok, så kan hun tydeligt ikke se alt det lort du er gået igennem for hende." sagde jeg, og kunne mærke hvor ondt jeg havde overfor Brandon. Han knyttede øjenbrynene sammen. "Hvad mener du? " Spurgte han forvirret. Jeg grinte tørt. "Kan du ikke se det Brandon? Du fortjener meget mere end hende . Du er en af de sødeste drenge jeg kender, og hun kan på en eller anden måde ikke se det." Sagde jeg, og kunne se en tåre glide ned af hans kind. Han tørrede den væk, og krammede mig.

Han kiggede på mig og smilte. Jeg tørrede en tåre væk med min tommefinger, der trillede ned af hans kind. "Har du noget imod at jeg bliver her, indtil jeg finder et andet sted at bo? " Spurgte han og snøftede. Jeg smilte og rystede på hovedet. "Selvfølgelig ikke."

-

Jeg sad og kiggede i en kasse af gamle og glade stunder med mine gamle venner tilbage i high school. Jeg smilte af de sjove tider. I kassen lå der mange ting blandt andet gamle årsbøger, gamle stile, mapper og en masse andre ting. "Hva' kigger du på?" Spurgte Ivy, og kom gående hen til mig. Hu havde en lilla onsie på, og hold kæft hvor så hun nuttet ud. Jeg smilte til hende. "Gamle minder" sagde jeg, og tog hende op så hun kunne sidde på et skød. Jeg krammede hende, og hun krammede tilbage. Ivy og jeg havde næsten fået tømt hele kassen, da jeg så at der lå en enkel mappe tilbage. Jeg knyttede øjenbrynene sammen af forvirring. Den var helt sort, og så overraskende ny ud. På forsiden af mappen var der limet en hvid lap på, hvor der stod 'Your worst nightmare'. Jeg var lidt bange eftersom jeg ikke vidste hvor den kom fra, men jeg var nysgerrig så jeg åbnede mappen.

Jeg fik et chok da jeg så hvad der var inden i. Billeder af mig med et rødt kryds over mit hovedet var klistret på indersiden af mappen. Mine øjne blev helt store, og jeg kunne mærke frygten skyde igennem min krop. Hvem fanden har gjort det her? Personen er jo skudt i hovedet.

Jeg bladrede videre og så på en lille lap nede i bunden. 'Don't go hide in the dark. Light will always find you...'

Jeg så at ordet 'light' var streget under. Light? Hvorfor lige ordet light? Betød det noget? Hvad fabler jeg om, selvfølgelig gjorde det dét. Jeg bladrede og så andre billeder af mig med dødstrusler om at jeg skulle holde mig væk fra 'ham'. Hvordan skulle jeg vide hvem 'ham var?

Personen der har skrevet det her kunne tydeligvis ikke lide mig. Men jeg 110% sikker på at jeg ville finde ud af hvem denne 'light' var. Intet kunne stoppe mig...


F/N: Hvem tror i denne 'light' er? <3 Skriv det i kommentaren oghusk ikke at glemme at stemme! ***IKKE RETTET IGENNEM FOR FEJL***

Ask Ellie - Ellie Hemmings - 5SOSWhere stories live. Discover now