Kapitel 12 - Forgiven but not forgotten.

880 44 3
                                    

Jeg valgte at holde mig væk. Hele aftenen havde mig og Shawn stået og snakket, men jeg havde hele tiden kunne mærke Miles øjne bore ind i min ryg. Jeg vendte mig om et par gange, men lige så snart at han så jeg kiggede på ham, vendte han sig væk.

Prisuddelingen var sluttet og vi skulle til at tage hjem. Jeg havde ikke set Amy nogen steder, så jeg regnede med at hun var taget med en eller anden dreng med hjem. Hun skulle nok klare sig. Shawn havde tilbudt at køre mig hjem siden vi boede i den samme lejlighed, og selvfølgelig sagde jeg ja. Han bad mig om at møde ham ude på parkerings pladsen. Så der var jeg på vej hen til nu.

Jeg gik igennem dørene med et grønt lysende skilt hvor der stod 'Exit' der hang over dem. Men det skulle jeg ikke have gjort, for lige da jeg var kommet ud stod der over 20 paparazzier og tog billeder af mig imens de råbte en masse ting som jeg ikke kunne forstå. Jeg prøvede at skubbe mig igennem dem, men det gav mig bare endnu mere klaustrofobi. Min vejrtrækninger blev hurtigere, og det føltes som om at jeg skulle til at besvime. Men lige pludselig kunne jeg mærke to stærke arme vikle sig rundt om mig og trække mig væk fra de mange mennesker. Det var en mand, for jeg kunne dufte personens mande parfume. Duften virkede bekendt jeg kunne bare ikke sætte en finger på hvem. Mine øjne var lukkede så jeg så ikke hvor vedkommende tog mig hen. Det kunne jo godt havde været en eller anden der prøvede at kidnappe mig, men da duften var så bekendt var jeg 100% sikker på at det var en jeg kendte.

Personen stoppede, og vendte mig om. Mine øjne blev helt store da jeg så at Miles stod foran mig. "Miles stop med at følge efter mig" sagde jeg og sukkede. "Men Ellie bare giv mig en chance til at sige undskyld ordenligt. " sagde han, med bedende øjne. Jeg stod og overvejede det, men besluttede at give ham en chance. "Okay fint" sagde jeg. Han sukkede lettet og takkede. "At gøre det jeg gjorde var den største fejl i mit liv. Ellie, hvis jeg kunne tage det tilbage ville jeg uden tvivl gøre det. Der går ikke en dag hvor jeg ikke tænker på dig. Da jeg fik at vide at du skulle flytte, sank jeg helt til gulvet. Tanken om at jeg aldrig fik talt ud til dig skræmte mig, for jeg får den samme skyldfølelse vær dag. Jeg vil aldrig nogensinde lyve for dig igen, og hvi du ville spørge mig om noget så svare jeg 100% ærligt. Undskyld Ellie" Sagde han. Jeg kunne mærke at tårerne stille var på vej op, men som jeg altid har sagt: 'Store piger græder ikke'. Specielt ikke over drenge.

Jeg tog en dyb indånding, og pustede ud igen. Skulle jeg tilgive ham? Han var mig utro, men jeg kunne jo ikke være sur på ham for evigt. "Jeg tilgiver dig Miles" sagde jeg og så et lille glimt af lykke i hans øjne. "Men det betyder ikke at det er glemt" sagde jeg. Han smilte og krammede mig. Hans kram fik mig til at glemme alle de ting der var sket og aldrig give slip. Men det vidste jeg jo godt at jeg ikke kunne. Et akavet host fik os til at trække væk. Jeg kiggede rundt og så Shawn smile til mig. "Kommer du Eliie?" spurgte han, og løftede øjenbrynene. Jeg nikkede, og sagde farvel til Miles, før jeg gik over til Shawn. Han puttede sin arms rundt om mig og placerede sin hånd lige over min hofte, imens vi gik over til hans bil.

*1 time senere*

"Hvad taler du om? Daryl er den bedste" Sagde jeg og tog en bid af min pizza. Vi sad på min seng med pizza æsker rundt om os og diskuterede over hvem der burde være død i The Walking Dead. "Han skulle havde været død i sæson 1! " sagde Shawn og grinte. Jeg grinte, og rystede på hoved.

Shawn havde kørt mig hjem, og siden vi begge ikke havde noget at lave, besluttede vi at se en film og spise pizza. Vi havde set sæson 3,4 og 5, da Shawn lige pludselig sagde at han ikke kunne lide Daryl, og jeg var helt seriøst lige ved at knække hans hals. "Lori skulle havde været død i sæson 1" sagde jeg. Shawn lavede en grimasse der fik mig til at grine. "Lori skulle slet ikke havde været død" sagde han. Jeg lavede store øjne til ham. "Hun knaldede med Shane og var Rick utro!" sagde jeg og fortrød det med det samme. Miles var det første jeg tænkte på, og det gjorde mig straks i et dårligere humør. "Hun troede han var død og ha - Er du okay?" spurgte han da han så mit ansigtsudtryk.

Jeg nikkede og smilte til ham, men vidste godt at han ikke købte den. "Fortæl mig hvad der er galt Ellie" sagde han og rykkede tættere på mig. Han lagde sin arm rundt om jeg, så jeg kunne hvile mit hoved på hans skulder. "Kan du huske ham jeg krammede før vi tog afsted? Hans navn er Miles, og han er min eks" sagde jeg, og sukkede. "Før jeg flyttede hertil USA boede jeg i Australien. Et par måneder jeg efter at jeg var flyttet hertil fandt jeg ud af at han havde været sammen med en anden." sagde jeg. Jeg kunne mærke Shawn spænde i kroppen af vrede. "Men jeg har tilgivet ham, og nu er vi på talefod igen" sagde jeg og smilte. "Hvis han nogensinde gør dig ked af det igen, ringer du bare, og så kommer jeg over og slår ham ihjel" sagde han og grinte, hvilket også fik mig til at grine.

A/N: Undskyld for den lange vente tid men her kommer det <3 OMG VI HAR 5K VISNINGER! Kan vi få den op på 6k? ;-)

PS jeg ville gerne sige en stor tak til lLouis54j for de søde kommentare <3 Ig tusind tak til alle jer der stemmer og kommentere <3 Husk nu at gøre det!

Ask Ellie - Ellie Hemmings - 5SOSWhere stories live. Discover now